יש עכשיו הפסקת אש? אני לא איזו מטומטמת שלא יודעת מה קורה מסביבה אני פשוט גרה בקנדה.
B Betty_la_fea New member 16/10/01 #1 יש עכשיו הפסקת אש? אני לא איזו מטומטמת שלא יודעת מה קורה מסביבה אני פשוט גרה בקנדה.
ש שרוף New member 16/10/01 #2 אין הפסקת אש לא הייתה ולא תהייה. מה שיש זה ירידה בכמות האירועים אבל לא בהתארגנות בהסתה. וזאת לא בגלל שצה"ל כפה על עראפת את הירידה בכמות האירועים אלא בגלל שזה כרגע משרת את האינטרס של עראפת לגבי ארה"ב. ברגע שזה יפסיק לשרת את האינטרס תחזור האש והפיגועים למלוא הכמות והיכולת.
אין הפסקת אש לא הייתה ולא תהייה. מה שיש זה ירידה בכמות האירועים אבל לא בהתארגנות בהסתה. וזאת לא בגלל שצה"ל כפה על עראפת את הירידה בכמות האירועים אלא בגלל שזה כרגע משרת את האינטרס של עראפת לגבי ארה"ב. ברגע שזה יפסיק לשרת את האינטרס תחזור האש והפיגועים למלוא הכמות והיכולת.
א אלי. New member 16/10/01 #4 אז תכנסי לאחד העיתונים המקוונים נניח ידיעות, או מעריב, או הארץ - ותתעדכני. בסיקור הפיגועים הם לא מפספסים. למה היו פיגועים - זה כבר סיפור אחר ...
אז תכנסי לאחד העיתונים המקוונים נניח ידיעות, או מעריב, או הארץ - ותתעדכני. בסיקור הפיגועים הם לא מפספסים. למה היו פיגועים - זה כבר סיפור אחר ...