יש עונה 3 לאלופה!

יש עונה 3 לאלופה!

http://www.eonline.co.il/content.asp?id=36635&sid=15 עפר ויהודה בטוח בפנים. מה אתם חושבים? האם גם העונה הדמות של תום תהיה בדיכאון כל הזמן?

SAPIROS5

New member
סוףף סוףףף:)

חח גם ראיתי שבגיא פינס דיברו על זה אבל הוא אמר שתיהיה עונה רק של 70-100 פרקים

esterosh

New member
מה ,גם דיברו על זה בגיא פינס??

אז זה כנראה רציני,כי על אתרי האינטרנט אני כבר לא סומכת אמרו את זה איזה 700 פעמים..עד שער לא מאשר את זה..אני עוד לא מאמינה...ואהמ..לחזור שוב לתום שלייפר..טוב חרשנו על הנושא..שיהיה...העיקר שיהנה וירוויח מלא כסף!!! חחח

SAPIROS5

New member
לא ניראה לי שתום יהיה בפנים

וואי אני בקושי זוכרת דברים מהאלופה חח אני זוכרת שהוא הרג את דורי או שבעצם אבא שלו הרג אותו חחח אני יזכר עוד מעט בהכל

כרמלי6

New member
../images/Emo207.gif

בעלוקה רשמו על עפר
ד"א משהו צריך להסביר להם שעפר רושמים בלי ו' כל הזמן הם רושמים עופר ולא עפר חח
"עופר שכטר סיים לעכל לאנץ' עסיסי,הוציא מהכיס שטר של 100 שקל וחיכה כמו ילד טוב לחשבון. המלצרית לקחה את הזמן,עופר המשיך לחכות בנימוס,ועד שיצא משם היה כה רדום עד שנתקל בזוד אופניים והפיל אותם לעצמו על הרגל תוך השמעות זעקות שבר אותנטיות. אלא שאז ראה שכטר את האור שבקצה המלצלמה של העלוקה,שם יד בכיס והמשיך ללכת כאילו כלום לא קרה. " אהה ויש תמונה שלו שם חח
אבל אני לא מצליחה לסרוק

חחחח חמוד../images/Emo6.gif

יווו העלוקה הזאת האמת עלוקה X: וד"א אסור להעלות סריקות לפורום.

כרמלי6

New member
חח בגלל זה קוראים להם ככה ../images/Emo6.gif

אבל בלי העלוקה איך הינו יודעים שנפלו עליו אופניים ?!

esterosh

New member
האמת,די התגעגעתי לכתבות האלה...

היה יותר מידי שקט בגזרת שכטר לאחרונה...ומסכן נפלו עליו אופניים!!!
וגם לא נותנים לו לסבול בשקט, ישר תוקעים לו מצלמה בפנים..יאללה רוצים ראיון נורמלי,לא את השטויות האלה...

esterosh

New member
אהה ותודה כרמל ,על המידע!

כמה פיצול יש בהודעה למעלה!!! זהו המוח נדפק...

../images/Emo207.gif מישהו ראה גיא פינס היום?

הראו את אח של עפר, יאיר [?] הוא הולך להנחות תוכנית דומה לאקזיט בערוץ 24. חחח ממש הולך בדרכו של אחיו

esterosh

New member
מה ???? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אין מצב!!!! יאיר כל הזמן (כיאלו מהמעט שכבר שמעתי עליו)ניסה להתרחק מהתדמית של עפר ובכתבות שלו בוואלה הוא די ירד עליו,אז הוא ילך לעשות את אותו דבר כמוהו... למרות שזה יכול להיות מאוד מעניין!!! בעיקר אם עפר יבוא להתארח חחח,הקטע שעכשיו כל הזמן ישוו בניהם וכאלה..טוב שיהיה לו בהצלחה...ממשיך דור שכטר חחח
ותודה רבה,כמה עידכונים היו היום!!!

למעלה