שזה המשך של That 70s Show. עם הופעות של השחקנים מהסדרה המקורית. נחמד. איך דונה הזדקנה 😲
רוב הזמן נח Well-known member 28/3/23 #1 שזה המשך של That 70s Show. עם הופעות של השחקנים מהסדרה המקורית. נחמד. איך דונה הזדקנה נערך לאחרונה ב: 28/3/23
טוני החתול Well-known member מנהל 28/3/23 #2 אני מציע לך להיכנס לפעמים לשרשורי דיוני סדרות. היו לנו שיחות על זה לפני חודשיים. עכשיו זה כבר מרגיש כמו משהו שקרה בשנות ה90
אני מציע לך להיכנס לפעמים לשרשורי דיוני סדרות. היו לנו שיחות על זה לפני חודשיים. עכשיו זה כבר מרגיש כמו משהו שקרה בשנות ה90
רוב הזמן נח Well-known member 28/3/23 #3 נכתב ע"י טוני החתול: אני מציע לך להיכנס לפעמים לשרשורי דיוני סדרות. היו לנו שיחות על זה לפני חודשיים. עכשיו זה כבר מרגיש כמו משהו שקרה בשנות ה90 לחץ כדי להרחיב... וואלה, השרשורים האלה כל כך ארוכים שקשה לעקוב אחרי מה שקורה שם.
נכתב ע"י טוני החתול: אני מציע לך להיכנס לפעמים לשרשורי דיוני סדרות. היו לנו שיחות על זה לפני חודשיים. עכשיו זה כבר מרגיש כמו משהו שקרה בשנות ה90 לחץ כדי להרחיב... וואלה, השרשורים האלה כל כך ארוכים שקשה לעקוב אחרי מה שקורה שם.
רוב הזמן נח Well-known member 30/3/23 #4 נכתב ע"י טוני החתול: אני מציע לך להיכנס לפעמים לשרשורי דיוני סדרות. היו לנו שיחות על זה לפני חודשיים. עכשיו זה כבר מרגיש כמו משהו שקרה בשנות ה90 לחץ כדי להרחיב... אז מתוכננת עונה שניה?
נכתב ע"י טוני החתול: אני מציע לך להיכנס לפעמים לשרשורי דיוני סדרות. היו לנו שיחות על זה לפני חודשיים. עכשיו זה כבר מרגיש כמו משהו שקרה בשנות ה90 לחץ כדי להרחיב... אז מתוכננת עונה שניה?
Lhuna3 Well-known member 30/3/23 #5 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אז מתוכננת עונה שניה? לחץ כדי להרחיב... אכן כן.