יש עוד

punk223

New member
יש עוד

גרסאות כיסוי כמו the longest line? ואם כבר מדברים מה האלבום ההכי טוב של נופקס?

eb182

New member
של NOFX

לא נראה לי שיש עוד אבל THE GIRL NEXT DOOR מ-בודהה זה במקור של SCREACHING WEASEL ו-FREAK SCENE מ-פלייסווטר הוא במקור של DINOSAUR JR. וזהו נראה לי

roieroie

New member
גרסאות כיסוי של בלינק?!

יענו קוברים שהם עשו?! יש בעיקרון את dancing with myself שזה במקור של בוב דילן או משהו כזה... אני חושב :)

roieroie

New member
לאלאלאלאלא תיקון!

אה לא סליחה קבלו תיקון! טעיתי... לא בוב דילן חס וחלילה לא :) בילי איידול! זה שלו! :)

ּpine appleּ

New member
יש גם את

dead mans curve עכשיו אני לא בטוחה שזה שלהם, הורדתי את זה, אבל זה בהחלט נשמע כמו טום ומארק

eb182

New member
כן הם עשו את זה

לאיזה מיני-סידרה שהם הופיעו בה(רק טום ומארק)

מאיה182

New member
איזה סידרה??

אה ודרך אגב ראיתי את מארק בקליפ של פניקס.......בואנה .......מה זה?? איזה מותק.......שיר יפה!! ראיתי תמונות מהקליפ של מארק באתר שלהם...אבל לרגע בכלל לא חשבתי ככה שזה קשור הקליפ פתאום בשביל מארק......:)

eb182

New member
איזה מיני סידרה

לא נראה לי שזה היה פה בטלוויזיה מארק וטום שיחקו שם שני מוסיקאים וקוראים לזה SHAKE RATTLE AND ROLL

רגע.. עכשיו ראיתי איזה קליפ

שמארק יושב ואוכל כזה מול הטלוויזיה, ויש סידרה דבילית, ואז הלהקה מתחילה לנגן כזה, והוא מסתכל הצידה, ואז זה נעצר, כי זה לא סיים (התחיל יותר נכון..) להוריד... אז של מי זה הקליפ הזה..?

roieroie

New member
אוקי! הקליפ שמארק אוכל...

הקליפ שמארק אוכל מול הטלויזיה ואז הוא הולך לקיר כזה ושומע אנשים מנגנים זה הקליפ של השיר all my fault של להקה שנקראת fenix tx...

ּpine appleּ

New member
כל הכבוד על הפגנת הידע

עכשיו, תקחי את העכבר תגלגלי אותו ככה 10 ס"מ למעלה ותראי איפה השירשור התחיל בהצלחה

Zoey Z

New member
את רעה

חחחח את צריכה למחוק את ההודעות של עצמך

למעלה