יש עוד קורסים? חוץ ממשצים וסיו"ן? משעמם החופש
Y yoavoren New member 9/6/03 #3 למה לא הודיעו לי? ותודה על הברכה שמח לחזור אבל למה לא הודיעו לי על זה
מ מסניפה חמץ New member 10/6/03 #4 גם לי לא הודיעו ../images/Emo68.gif *אהם*זונות*אהם* גם המורים שלי לא יודעים על זה כלום. אל דאגה. כשנדע, גם אתה תדע.
גם לי לא הודיעו ../images/Emo68.gif *אהם*זונות*אהם* גם המורים שלי לא יודעים על זה כלום. אל דאגה. כשנדע, גם אתה תדע.
פ פ ר י א ו ר New member 10/6/03 #5 כי בנתיים זה מפורסם רק באתר של משצ"ים מחוז ת"א וישלחו את זה כבר בדואר...
מ מסניפה חמץ New member 10/6/03 #6 בטח. בדואר. ../images/Emo68.gif את יודעת מתי הגיעה אליי ההזמנה לכנס פסח ביער לביא?! שבוע אחרי הכנס!!!
בטח. בדואר. ../images/Emo68.gif את יודעת מתי הגיעה אליי ההזמנה לכנס פסח ביער לביא?! שבוע אחרי הכנס!!!
פ פ ר י א ו ר New member 10/6/03 #7 ברגע שישלחו לי... אני אפקסס לך... או ישלח לך בדואר... מתאים מאמי?
S Spidi man New member 11/6/03 #10 ../images/Emo6.gif כל זה קורה רק../images/Emo26.gif במשצים!! נו...טוב, לפחות ככה נזכרת בכנס....
S Spidi man New member 16/6/03 #12 רחי??../images/Emo123.gif שכחת כבר מה רשמת../images/Emo26.gif בקישורי הפורום? לא יפה!