יש עוד פןרום

שמוצקין

New member
יש עוד פןרום

שמדברים בו על חלומות צלןלים לפעמים וחויות אסטראליות בפורום השכן :דרך הלוחם

shabaz

New member
לללללאאאא

אני שונא את הפורום הזה... ציטוט ממנו... "אני כל כך שמח שאת רוקדת ערומה מול המראה... זה כל כך אופטימי יופי יופי יופי.. בחיים לא... שבז

Panther

New member
גם אני לא אוהב את הפורום דרך הלוחמי

הוא טיפשי ויש שם אנשים שאין להם שום סיבה לקרוא לעצמם לוחמים. מישהי כתבה הודעה שהיא חושבת להחליף את הניק שלה ל"ציפור הנפש" כי היא קראה ספר שנקרא ככה. תראו מה בן ענה לה: "ובכן, זה נראה לי מקסים, נפלא, נהדר, כייפי!!!!!!!"... ברחתי מהמקום כל עוד רוחי בי.

shabaz

New member
חחחחחחחחחח

איזה קטעים... אני ראיתי מלא אנשים מגניבים הולכים לשם אז החלטתי לבוא ולהכיר את עצמי... אח"כ קראתי קצת הודעות ויותר אני לא נכנס לשם... "יופי יופי יופי" שבז

dhp7

New member
תגובה מתבקשת, ועידכון קטן..

LOL..איזה ..weirdos "ציפור הנפש כן כן יופי יופי נפלא..." .. חחחחחחח... -- טוב, אם כבר אני כותב הודעה, אז עידכון קטן מזירת ההתרחשות המרתקת בחדר השינה שלי: אין חלומות צלולים ואין נעליים. אני יודע, צריך לחכות ולהתאמן וכל זה, אבל אין לי סבלנות. פשוט אין חלומות צלולים :( טוב, אני צריך ללכת להלוויה עכשיו, המדינה הזאת ממשיכה לקחת אנשים שאני מכיר, או אחים של כאלה שאני מכיר :( עומר.

soulbird

New member
צוחקים עלי אה

טוב שיהיה לכם לבריאות
. אם תקראו מה שאני כותבת שם תבינו שגם לי יש חילוקי דעות לפעמים עם מה שכותבים שם. על האושר התמידי ששם הhappy happy life is wonderfull שיש שם. אכן אני טוענת שבחיים יש עליות וירידות . סתם my two cents worth ואגב אני גם לא ממש מאמינה בחלומות צלולים - היתערבות מודעת בחלום לדעתי זה מסוכן so there!

deep ocean

New member
אהבתי, עשיתם לי את היום! ../images/Emo23.gif

הממממ כן אני אוהבת לרקוד עירומה כן אני עושה מדיטציות כן אני חווה עוצמה כל שנייה בחיי כן אני חווה דברים מדהימים שקשה לתארם במילים כן אני חולמת ומתרגלת חלומות צלולים כן אני לוחמת בשיפוט הפנימי כן אני עושה קונג פו כן אני עושה צ´י קונג כן אני משתתפת בקורס לראיית הילות כן אני מחייכת לעצמי כל יום כן אני מאושרת כן אני משתתפת בקורס מדיטציה כן אני אוהבת את הסובבים אותי כן אני אוהבת את עצמי ומקבלת את עצמי כן אני מאושרת מהחיים כן אני אוהבת אנשים שבמקרה כותבים בפורום כן אני אוהבת להביע את אהבתי למי שאני אוהבת אותו כן זה אומר שאני מביעה את אהבתי גם בפורום כן אני מקבלת כל מה שאני רוצה ומאמינה בו כן אני התנסיתי גם במדיטציה בעירום כן אני אוהבת את החיים וכל שנייה בהם כן אני מאד מודעת לעצמי כן אני לוקחת אחריות על חיי כן אני בוחרת כל שנייה ושנייה בחיי מה לעשות כן אני פועלת על מנת להיות צלולה כל הזמן כן אני מקבלת את עצמי כן אני מסוגלת לשנות כל דבר אם רק ארצה בו כן אני מקשיבה לתחושות הפנימיות שלי כן אני סומכת על עצמי ואוו, כנראה שאני באמת "מוזרה", "ממש לא לוחמת" וכו´ :) הממממ אז מה אני עושה פה לעזעזל? ממש מבזבזת את זמני לריק! חהחחה אהבתי :))) כאשר משהו נראה לכם מוזר/לא תואם את תפישת עולמכם/שונה/אחר- ברגע שאתם פוסלים אותו רק כי הוא מפחיד/מאיים עליכם-פסלתם את עצמכם ותחשבו על זה.....וזאת לא הטפה, רק נקודה למחשבה

זה שריר פשוט אני אצל מרעיד

זה לא שאתם לא לוחמים אבל אתם חיים בתוך בועה שהכל טוב עכשיו אני מבין שאת מנסה לחיות את החיים ויש לך מחלה קשה אבל איך הכל יכול להיות תמיד טוב אנחנו לא שופטים אותכם אבל לשעתי אתם לא אמייתים שאתם כ הזמן שמחים ש51 אנשים מתים בהתרסקות כל יום יש פיגוע ואתם ציפורי נפש לא יודע אני לא אוהב את הגישהשהכל טוב לדעית אזה גישה גרועה אבל סבבה תהנו ורוב מי שכתב פה מסקים איתי שהגישה לא משהו אז החלטנו פשוט להפסיק לבקר זה לא שאנחנו באים והרסים לכם את הפורום סך הכל הבאת דעה כמו שאת כרגע כתבת

deep ocean

New member
המממממ

אני לא כל הזמן שמחה באותה מידה אבל עדיין יש לי אושר בפנים וזאת כל הנקודה גם כשקורים לי דברים פחות נחמדים העולם שלי לא מתמוטט אני מתמודדת עם מה קורה ורואה את הטוב בכל דבר לאף אחד אין חיים מושלמים השאלה מה אתה עושה איתם ואין קשר לסרטן ואני לא רואה אותו כ"מחלה קשה" כל החיים שלי הייתי אופטימית ראיתי רק את הטוב בכל דבר שעשיתי השתדלתי להפיק טוב מכל דבר שקרה אנשים השתגעו ממני בצבא איך להם חרא ואני מצליחה ליהנות אין קשר בין להיות בעלי אושר פנימי לבין תגובה אחרי פיגוע זה שאנחנו בעלי אושר פנימי לא עושה אותנו אדישים למה שקורה מסביבנו אתה מפספס את הנקודה לגמרי אני לא אדישה למה שקורה סביבי ההיפך-אני מודעת מאד!!!! כל הנקודה היא מודעות גבוהה אני חייבת ללכת לברית אחרת הייתי ממשיכה לכתוב :) מחבקת אותך כן כן מיכל

deep ocean

New member
ויש לי תוספת מיוחדת :))

"אני מבין שאת מנסה לחיות את החיים" HELLO אני חיה את החיים!!!! חיה אותם במלואם!!! חיה אותם באופן נהדר!!! נהנית מכל רגע!! אני לא מנסה לחיות את החיים :) אני חיה אותם הכי טוב שיש!!!!! לנסות לחיות את החיים זה- לא להיות מודע, לחיות כמו אוטומט, לא לבצע שינויים, לא לקבל צורות אחרות של התנהגות..... לי אין בעיה עם הדרך שלך אז למה שתהיה לך בעיה עם הדרך שלי? :))) התשובה טמונה בעצמך אתה יודע למה יש לך בעיה עם הדרך שלי או אחרים (כי הרי זה לא אישית כלפי) אתה יודע את האמת בפנים כי זה מכריח אותך להתמודד עם דברים שמפחידים אותם/מאיימים עליך/שונים ממך....... ואני באמת חייבת ללכת עכשיו. באי לבינתיים... :)

זה לא מפחיד אותי אם מאיים עלי הדרך

חיים הזו אני פשוט לא אוהב אותה זה לא שאני כל היום בדכאון אבל סתם זה מצחיק כזה לדעתי אבל תהני בדרך חיים הזו

BladeRaider

New member
ובכן...

לא היית רוצה לחיות כל היום באופוריה ו"בהכל טוב והכל שמח יופי יופי יופי
? אדם שחי ככה הוא אחד האנשים המאושרים בעולם, גם אם למראית עין די אפאטי. הקטע שזה צריך לבוא בטבעיות, אתה לא יכול לקום בוקר אחד ולהחליט לחפש דברים יפים בכל החרא שהמדינה טובעת בו.... זו בעיקר הסיבה שאני ואתה וכמעט כל מי שלועג ללוחמים (אני לא מכליל את עצמי בקבוצת האנשים שלועגים ללוחמים) לא ממש יכולים אפילו לדמיין את עצמם חושבים ככה

שריר

New member
נכון

זה גם לא נראה לי טבעי לא מאולץ אבל לא טבעי אבל סבבה אמרתי שייהנו זה לא בשבילי אני צריך מדי פעם את הביאוס האכזה זה עוזר לי לאללה ברור שגם השמחה אבל אני בן אדם צריך לגוון בין שניהם וזהו אני אמרתי את שלי אני לא אוהב את הפורום אני לא אוהב את איך שהם כותבים ובכלל מה שהולך שם עכשיו אני לא!!!! לעוג להם אני מכבר שם את מי שאני מכיר שזה בערך 3 אנשים ואני מכיר אותם מדברים אחרים והם עוזרים לי שאני צריך פשוט ספציפי את הפורום עצמו אני לא אוהב וזהו

Panther

New member
שריר

שמעת על סימני פיסוק? אני באופן קבוע מדלג על ההודעות שלך. אתה לא שם סימני פיסוק ובגלל זה לקרוא את ההודעות שלך הופך למעיק. אין לי סבלנות לקרוא את זה, אז אני מדלג. תשתדל לשים סימני פיסוק שההודעה שלך תהיה יותר מובנת.

שריר

New member
אני יודע ואין לי כח לעשות סימני פיס

אם תהיה לי הודעה חשובה אני אכתוב עם סימני פיסוק

deep ocean

New member
אוקיי נקודה חשובה BladeRaider

זאת לא מתנת אל-מישהו שהוא מאושר אפשר לעבוד על האושר כן כן זה לא נוחת עליך זה כרוך בלקיחת אחריות למשל על החיים, ועל האושר במוכנות לעשות שינויים ועוד מלא דברים דווקא בגלל שאתה או מישהו אחר מרגישים שזה לא בא להם באופן טבעי-אז זה יהיה כיף בשבילם להיכנס לפורום ולדבר על זה. אתה תהיה מופתע מהתגובות :)

למעלה