יש עוד סיכוי????

יש עוד סיכוי????../images/Emo4.gif

הי בנות... האמת- הייתי בטוחה שהפעם זה תפס. לא יודעת...הייתה לי מעין תחושה שכזו. עקרונית אני אמורה לקבל רק ב- 28 לחודש (יום רביעי הקרוב). אולי יום לפני. אז היום ב-4:00 לפנות בוקר התעוררתי והסתקרנתי. ועשיתי בדיקה. היא הראתה שלילי. ואפילו שלילי מאוד- אפילו לא קצה קצהו של קו. עשיתי בדיקה של YES OR NO. מה אתן אומרות? יש עוד סיכוי? דרך אגב- כל הסימנים שבד"כ יש לי לפני מחזור- אינם- ולכן הייתה לי תחושה שכן. (סימנים כמו הפרשות חומות מספ' ימים לפני המחזור). דרך אגב- יש לכן המלצות לגבי איזו חברה אמינה יותר. אחרי שקניתי את הערכה הזו YES OR NO קראתי בפורום שהיו המון פאשלות עם החברה הזו. שמעתן משהו כזה? אולי יש המלצות טובות יותר??? מקווה בשבילי ובשבילכן....

shelley11d

New member
ממליצה לך לחכות לאיחור. חבל על

הבדיקות וחבל שתהיי עצובה בטרם עת. יש עדיין סיכוי כי את ארבעה ימים לפני התאריך. חכי לאיחור. אני ממליצה על קליר בלו, הכי מדוייקת. בהצלחה!

כתומה30

New member
עקרונית

בטח שעוד יש סיכוי כי את 4 ימים לפני האיחור. אני לא מבינה בבדיקות האלה מי-יודע-כמה, רק אני יודעת שקליר בלו עולה משהו כמו פי 2 מהאחרות אז החלטתי שאקנה אותה רק אחרי שאראה פסים במשהו אחר, כי גם ככה אני מבזבזת יותר מדי על זה... לא יודעת אם זה עוזר במשהו, אבל גם לי ההמתנה נורא קשה, וגם אני (למרות שכל חודש נשבעת שהפעם זה לא יקרה) עושה בדיקות לפני שיש סיבה הגיונית ממש לעשות אותן, למרות שברור שאין מנוס מלחכות. לגבי הבדיקות - יש אחת ורודה (שאני כרגע לא זוכרת את שמה, וגם לא מחזיקה בבית אחרת לא הייתי מצליחה להמנע מלהשתמש בה...) שממה שכתוב עליה היא מזהה הכי מוקדם. לא יודעת אם זה נכון, אבל כתוב שמזהה כעשרה ימים אחרי ההפריה, כלומר 3 ימים לפני האיחור. והיא גם מהזולות אז זה מה שאני השתמשתי עד כה. היום, מחר, או בשבוע הבא - מאחלת לך שיגיעו ה-
המיוחלים.

כתומה30

New member
לפומפונית

יכול להיות. אם אני לא טועה גם כתוב על זה after10 בגלל ה- 10 ימים. גם אצלי הערפל אמור להתבהר בימים הקרובים, אז תחזיקי לי גם אצבעות... בהצלחה ותעדכני.

א פ ר ת1

New member
אצלי הערכה YES OR NO

פישלה - הראתה שלילי. אז קניתי יום למחרת ערכה אחרת - והתוצאה הייתה חיובית. וכך היה.

כתומה30

New member
לאפרת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזו ערכה קנית יום למחרת?..

עוד שאלה לאפרת

עשית משהו עם הערכה השלילית, כלומר, פנית לחברה והתלוננת או משהו כזה?

א פ ר ת1

New member
כן התקשרתי למוקד

ואמרתי שהערכה טועה - ואני כן בהריון , אז אמרו לי שיכול להיות שבדקתי מוקדם מדיי וכל מיני תירוצים......והתחמקויות..... ולא היה איכפת לי כבר יותר מהם - הייתי בעננים - בהריון.

למעלה