כמה פעמים?!
לפי מה שאני זוכרת, היא הולכת בערך לכל הופעה של יהודית!
ואכן כן, אני הייתי בערב הסיום שלהם (ערב סיום של שיעור פיתוח קול), והם הזמינו את רותי, מורתם, ורותי ויהודית הן הרי חברות טובות מאוד. בנזוגי סיפר לי שהחלום של אפרת הוא שיהודית תופיע אצלה בבית, וזה אכן כמעט קרה (היא פשוט לא שרה). הערב היה כבר בשיאו, ורותי פתאום נכנסה. מי ששמה לב שהיא נכנסה, הייתה תלמידה אחרת, שמיד התחילה להמציא מילים על המקום מרוב בלבול. הקטע המצחיק מבחינתי הוא שבנזוגי אמר לי: "היי, איזה יופי, רות קנר הגיעה!" ואני הסתובבתי, מצמצתי בעיניי ואמרתי לו: "אהה....עמית...זאת לא יהודית רביץ?!". ואז או אז הוא הסתכל שוב וראה את יהודית עומדת לידה. כשאפרת קלטה את זה בכלל היה סוער. היא ממש ממש התרגשה מן הסתם (פה ראוי לציין שהאירוע נערך בבית שלה. תחשבי יהודית רביץ אצלך בסלון!), ואחר-כך באמת ממש התרגשה כשהיא שרה (והיא שרה שיר של יהודית, אם אני זוכרת נכון את "היא חזרה בתשובה")!!! טוב שנזכרתי בשם המשפחה שלה וכן, הרי גם ניר בבית הגלגלים! שכחתי
. וואו, איזה עולם קטן! עכשיו תא ודאי סקרנית כפליים, אז אם עוד לא הבנת את ההקשר (ואין סיבה שתביני, אלא אם את ורוניקה מארס), בנזוגי עמית שיחיה ואפרת, הידועה כ - קרמזין, הם חברים טובים מימי לימודי המשחק. ביום חמישי אני אראה אותה בחתונה של חברה טובה נוספת שלהם, ואני אספר לה! איזה קטע מעולה!!! פחות הפיצוחים, ויותר השתלשלות ההודעות כאן...
אז הילה אמרת שקוראים לך?