יש!!! עוד כמה ימים!!!

יש!!! עוד כמה ימים!!! ../images/Emo13.gif

אני הולכת לראות את יהודית ב - 40 שקלים!!! איזה תענוג!!! אני כבר ממש מחכה לזה. ולכבוד עובדה מרגשת זו, פשוט חשבתי לבוא ולהתלהב קצת במקום שאולי יבין התלהבות זו. 40 ש"ח!!! תודה על ההתלהבות
. "אני?" (ענה האיש הירוק לאיש הכחול" "אני בכלל מסיפור אחר..."

hila 2580

New member
הופעה באשכול??

אהלן.! ראיתי שכתבת שהזמנתם כרטיסים..אולי יש מצב לעזרה?? מתי הוהפעה איפה ובאיזה שעה??? אופו אפשר להזמין כרטיסים ??

אז ככה, ההופעה ביום שבת בשעה 21:00

אני אישית מזמינה דרך הקיבוץ, עוטף עזה וכאלה. אבל אנסה לברר מחר מה הטלפון... מאיפה את? אולי אוכל לעזור:)

hila 2580

New member
../images/Emo8.gifקודם כל תודה!! :)

הצלחתי לברר איפה אפשר להזמין..אבל אני לא אוכל להגיע, חשבתי שאולי אני אהיה השבת בקיבוץ אורים, אבל זה לא הסתדר. כל הבאסה!! .. אני מאפרת זה בגוש עציון.. לא נורא כנראה שאצטרך לחכות למעבדה בעוד חודש!!! תהנו ממש.. תכתבו חוויות .!!!! שבצ'לום!

מה?! אני מקיבוץ אורים!!!

וכן, ניר חרובי, אני אהיה בהופעה באשכול
. כיפאק היי לדליה חרל"פ!
מי שרוצה להזמין - נראה לי שכבר מאוחר מדי טלפונית, אבל בכל מקרה - 08-9929149, אף פעם לא עונים שם, אך אם תשאירי הודעה, יחזרו אלייך תוך חמש דקות, למרבה הפלא! בכל מקרה, הם לא מסודרים כמו בארי. כיפאק היי לבארי! כיפאק היי ליהודית!!! נעמה מאורים.

hila 2580

New member
אתם קיבוץ מאוד חמוד!!!

אני שייכת לביתהגלגלים הרצליה,.. היינו אצלכם לפני כמה זמן,(באותו ערב שהיינו הופיעה איזה להקה מקומית נחמדת..) יש לכם אחלה של אנשים בקיבוץ.. בהחלט לא קיבוצניקים סנובים!!

hila 2580

New member
תתקנו אותי אמני טועה...

יש מצב שמוצ"ש זה היומולדת של יודית???

תודה! ואתם אנשים מדהימים!!!

מה עם קרמזין? עוד מרכזת אתכם? אני מכירה אותה בכלל באופן אישי, אבל אם כבר מדברים על יהודית ועל בית הגלגלים, הרי שהקשר האולטימטיבי הוא קרמזין!

hila 2580

New member
לפי מה שידוע לי..

נראה לי שלא.. אני רק חצי שנה בעסק.. ואני מכירה את הרכזת בשם אחר.. אבל אולי אינשאללה בעזרתו יתברך נראה אותה במופע התרמה לבית הגלגלים! איך הייתה הוהופעה?

מעבר למה שאפשר לתאר במילים...

אין מה לעשות, יהודית היא תופעה על-אנושית. 100% התמסרות לקהל, נושמת כל קול שיוצא לה מהגרון. אין, אין איך לתאר! התשגענו כאילו אין מחר, או איך אמרו הזקיינ'ס ביציאה (מועצה אישורית = מופע רב גילאי): "אין מה לדבר, היא רוקיסטית!" תחי יהודית
. לגבי בית הגלגלים - מוזר...ואני עוד חשבתי לעצמי שזה מצחיק ששמה הפרטי של הקרמזין (כיום כנראה ויסמן, שכחתי שהיא התחתנה ועם זה בא השם) הוא אפרת, והרי את גם מאפרת, ואפרת של בית הגלגלים הלא היא המעריצה הגדולה ביותר שקמה ליהודית אי פעם! באמת!

hila 2580

New member
../images/Emo2.gifאפרת וניר????

איזה קטע!!!! קרמזין???? איך א--ת מכירה אותה??? וואי וואי אני הולכת לחגוג על זה!!~! ברור שאני מכירה אותה, יש מין קטע כזה להדביק את כולם בחיידק יודית... בבית הגלגלים מצאתי שני אנשים שחולים במחלה.. אפרת ועוד אחת, היא סיפרה לי שהיא ראתה את יודית כמה פעמים ושרותי קנר המורה שלה והבמאית של "ילדות" הביאה את יודית למופע סיום שלהם.. והיא בקושי הצליחה לשיר כי זה היה הפתעה גמורה.. איזה כיפחיימשוגעים להם הא?? בקרוב אצלי..

כמה פעמים?!

לפי מה שאני זוכרת, היא הולכת בערך לכל הופעה של יהודית!
ואכן כן, אני הייתי בערב הסיום שלהם (ערב סיום של שיעור פיתוח קול), והם הזמינו את רותי, מורתם, ורותי ויהודית הן הרי חברות טובות מאוד. בנזוגי סיפר לי שהחלום של אפרת הוא שיהודית תופיע אצלה בבית, וזה אכן כמעט קרה (היא פשוט לא שרה). הערב היה כבר בשיאו, ורותי פתאום נכנסה. מי ששמה לב שהיא נכנסה, הייתה תלמידה אחרת, שמיד התחילה להמציא מילים על המקום מרוב בלבול. הקטע המצחיק מבחינתי הוא שבנזוגי אמר לי: "היי, איזה יופי, רות קנר הגיעה!" ואני הסתובבתי, מצמצתי בעיניי ואמרתי לו: "אהה....עמית...זאת לא יהודית רביץ?!". ואז או אז הוא הסתכל שוב וראה את יהודית עומדת לידה. כשאפרת קלטה את זה בכלל היה סוער. היא ממש ממש התרגשה מן הסתם (פה ראוי לציין שהאירוע נערך בבית שלה. תחשבי יהודית רביץ אצלך בסלון!), ואחר-כך באמת ממש התרגשה כשהיא שרה (והיא שרה שיר של יהודית, אם אני זוכרת נכון את "היא חזרה בתשובה")!!! טוב שנזכרתי בשם המשפחה שלה וכן, הרי גם ניר בבית הגלגלים! שכחתי
. וואו, איזה עולם קטן! עכשיו תא ודאי סקרנית כפליים, אז אם עוד לא הבנת את ההקשר (ואין סיבה שתביני, אלא אם את ורוניקה מארס), בנזוגי עמית שיחיה ואפרת, הידועה כ - קרמזין, הם חברים טובים מימי לימודי המשחק. ביום חמישי אני אראה אותה בחתונה של חברה טובה נוספת שלהם, ואני אספר לה! איזה קטע מעולה!!! פחות הפיצוחים, ויותר השתלשלות ההודעות כאן...
אז הילה אמרת שקוראים לך?

hila 2580

New member
יש שם קוד אחר..

תגידי לה שילוני. היא כבר תבין הכול!!לא מכירים אותי בבית הגלגלים בשמי הפרטי איזה קטע ענק... לא זהיתי אותה כי אמרת שהיא המרכזת, תיקון: היא ראש קבוצה. יש 6 כאלו בהרצליה..אפרת היא אחת מהם מפה הבלבלה. אני עדין לא מאמינה שאני קוראת את זה, שמעתי בדיוק את אותו סיפור מאפרת... ושהיא מכירה את יודית עוד מילדות... אני חושבת שאני פשוט הייתי נפטרת במקום. וד"א אם אמרתי שיודית זה חיידק, הרי שאפרת חולה אנושות. תהנו המון בחתונה!!!

למעלה