יש עוד טריקים ....

Oscar16

New member
למה שאתה

מתאר קוראים (נדמה לי) מונסטר ווק, monster walk

Bazooka Joe

New member
אתה יכול לנסות מניואל

(זה שאתה נוסע רק על שתי גלגלים) לנסות פלטגראונד אולדסקול רק ידכא אותך. (וגם ייכאב לך הרבה יותר מנסיונות אולי) אין מה לעשות, אתה צריך ללמוד אולי. זאת אוליי הסיבה העיקרית שיש כזה עניין בסקייטבורדינג.. בשביל אנשים שעדיין לא מבינים, זאת תעולמה איך קופצים לאוויר עם קרש עץ. וזה כל מה שרציתי לדעת לעשות בהתחלה- להצליח אולי. נראה לי אתה צריך תרופה מחשבתית (כמו שכבר רשמתי כאן למישהו במקרה קצת שונה)- לך תוריד מקאזה את תחרות האולי של 411 והכל ייסתדר אצלך. תמשיך לנסות אולי גם אם היד שלך תתנפח כמו אישה בהריון

Bazooka Joe

New member
אוקיי...

עכשיו ראיתי את התגובה שלך לתגובה האחרת שלי.. אז הכל בסדר. אני יוכל לישון הלילה בידיעה שתעבוד על אולי

FreekStyler

New member
שמעו

לא מזיז לי הקטע של כאב.. ממש לא מזיז לי.. אני אוהב לחטוף מכות.. נשמע קצת משוגע.. אבל אני משוגע.. העיניין שאני פשוט לא מצליח לעשות את זה.. כמה שאני רואה ערוץ אקסטרים.. כמה שאני קורא על זה.. כמה שמביאים לי הוראות איך עושים אולי... אני לא מצליח... אני פשוט מרים רק ת´גלגלים הקידמיים וזהוא... זה מה שקורה שאני מנסה אולי.. אני לא יודע איך אני אמור להקפיץ את הגלגלים האחוריים באויר... ואל תחשבו שאני לא שואל סקייטרים.. כמעט כל סקייטר שאני מכיר אני שואל אותו.. אבל רובם לא מסבירים לי טוב.. והיה אחד הסביר לי טוב.. אבל אני לא מצליח לעשות את זה...

TIS

New member
תתאמן

OLLIE זה תרגיל שלוקח המון זמן ללמוד אותו.

FreekStyler

New member
כמה זמן לקח לך?

אגב.. היום ראיתי שתי חברה בני 16... רוכבים על אופני הרים... הבני זונות רק חצי שנה מתאמנים על האופנים וכבר מרימים גלגל.. עולים מדרגות.. אחד מהם קפץ והרים את הרגל אחורה ועוד כמה דברים מגניבים.. מניאקים!!

dansh

New member
כמה דברים...

כמה זמן אתה מנסה? ומה אתה עושה (בדיוק)? יכול מאוד להיות שהבעיה שלך היא שאתה מוריד את הרגל האחורית עד לרצפה ואז פשוט קופץ, זה בדר"כ הטעות שיש בהתחלה. מה שאתה כן צריך לעשות זה לא להוריד את הרגל עד שהזנב נוגע ברצפה אלא לזרוק את הזנב בעזרת הרגל אל הרצפה כך שיש רגע שהרגל לא נוגעת בזנב ואז הוא חוזר ונצמד לרגל. נ.ב סוויצ´ זה לא טריק זה מצב העמידה שלך על הסקט, וגם מה שאתה מתכוון אליו שאתה עושה 180 זה לא טריק אלא זה פשוט שינוי מצב כמו לעבור לנולי או לקפוץ בשפוע ולנחות כשאתה יורד הפוך...

FreekStyler

New member
אני יודע מה זה אולי 180 וכל זה

לא הבנתי אותך כל כך... אני כבר יומיים מנסה לעשות את האולי... ואני כל יום מתאמן איזה חמש שעות משהוא כזה... ת´אמת זה הורג אותי חמש שעות ביום.. אבל זה טוב... מה שאני עושה זה ככה... מתחיל ליסוע מהר.. מעביר תרגל האחורית עד לקצה של הטייל ואת הרגל הקידמית באמצע... נותן "בעיטה" עם הרגל האחורית... הגלגלים הקידמיים באויר.. וזה הכל.. אני לא מצליח ליצב אותו.. ובכלל אני לא מצליח להיות באויר

braker

New member
יומיים זה לא מספיק

תתאמן לפחות חודש ואם אין שיפור אז אתה עושה משהו לא טוב..

dansh

New member
יומיים??????????

אז מה אתה מתבכיין? מה את חושב שביום אתה יכול ללמוד טריק? ומה אתה מנסה לעשות בנסיעה? דבר ראשון תעשה במקוםת רק אז בנסיעה...

Bazooka Joe

New member
אחי

בו-א-נ-י-סביר לך איך להצליח בשלבים ובהנחה שאתה כבר יודע את הbasics מהסרטונים כאילו איך אמורים להצליח. שלב ההתפחות הראשון (שלב דיי ארוך וקשה) הרגל הקדמית שלך באמצע הסקיט הרגל האחורית ממש ממש בקצה הטייל. אתה מביא את הפופ (המכה של הטייל ברצפה) הכי חזק שאתה יכול ואז מחליק את הרגל האחורית אחורה החוצה מהטייל- לרצפה. ומשאיר אותה שם. בו-בזמן את הרגל הקדמית אתה מעלה מהר למעלה ושהיא תשאר על הסקיט באופן רפוי מאד, שלא הסקיט יעלה את הרגל הקדמית למעלה- אלא אתה. ברגע שיש את הפופ של הרגל האחורית ומתי שהעברת אותה לרצפה, אתה ממשיך להעלות את הרגל קדמית למעלה וגם קצת קדימה, ואז בגובה סביר אתה מפסיק להעלות אותה ומתחיל להוריד אותה יחד עם הסקיט. מאד חשוב שלא רק תעלה את הרגל הקדמית למעלה, אלא גם שתמשוך איתה קצת את הסקיט קדימה כדי שהגלגלים האחוריים יעלו. (תקרא את הכל שוב פעם כי כל מילה חשובה) לזה אני קורא- ollie אם רגל אחת (כי הרגל האחורית, בזמן השהייה באוויר, נמצאת על האדמה/רצפה). ברגע שאתה מצליח את זה טוב ויפה, תגיד לי.

FreekStyler

New member
כאילו אתה אומר ש...

שאני צריך להתחיל עם רגל אחורית על הריצפה? כאילו לעשות "חצי אולי" איך שאומרים? טוב אני אנסה מחר.. יש לי מחר חמש שעות מיותרות אז אני אלך להתאמן

FreekStyler

New member
אמממ... יש לי עוד שאלה חשובה

אל תצחקו עלי.. אבל אני לא יודע לעצור את הבורד.. כשאני שם ת´רגל על האדמה אני נופל מהבורד הפיסוק רגליים, ואם אני מרים ת´גלגל הקידמים ומוריד את הטייל עד לריצפה אז או שאני נופל אחורה או שהבורד חוזר למצב רגיל וממשיך ליסוע לי.. איך אני עושה עצירה??

noki16

New member
איך שלימדו אותי...!

אז ככה-אותי הכריחו ללמוד לעצור,וצריך להתרגל לזה ובשביל זה ליסוע כמה פעמים הלוך חזור ולעשות סיבובים באיזה מגרש ריק...אז ככה,הנה המתכון: מצרכים: 1סקייטר 1סקט 1מגרש ספורט נטוש... אופן ההכנה: לוקחים את הסקייטר ושמים אותו על הסקייט. אוקיי?מסמנים קו בערך באמצע המגרש,רצוי אפילו שניים. עכשיו הסקייטר נוסע,נותן 2פושים קדימה ומגיע עד לקו...כשהוא מתקרב לקו הוא מוריד חצי רגל(אם אתה גופי כמוני אז את רגל שמאל,ואם אתה רגיולר אז את ימין)אל הרצפה,כשרק האצבעות נוגעות ברצפה...(העקב עדיין על הסקייט...) נגיד ככה: I_ (ה_זה הרגל שמורידים,והIזה הרגל השניה...) וככה,כשהחצי רגל משתפשפת על הרצפה,זה מאט את הנסיעה ולאט לאט נעצרים....עכשיו עובדים על זה!!מתחילים לנסות לעצור לפני הקו,כשמגבירים את הפושים...כשתצליח לשלוט במתי את רוצה לעצור ותתרגל לזה-הכל ילך מצוין... שיהיה בהצלחה,מקווה שעזרתי(תחשוב-אם זה עבד אצלי שאני בליידרית מושבעת וכמעט חסרת שליטה בסקייט זה יעבוד אצלך...רק צריך סבלנות... noki sk8rit

FreekStyler

New member
אהההה

"מצרכים: 1סקייטר 1סקט 1מגרש ספורט נטוש..." יכול להיות חצי סקייטר? כי אני במצב שנפשי השיכלי והגופני שלי נחשב חצי... בקשר לשיכלי אני לא קיים.. אבל לא משנה... מגרש ספורט? למה? אני נוסע באיזה שטח מיוחד לסקייטבורב ורולרים... אני רוצה לדעת לעצור בגלל שהקדימה (והאחורה) של הבורד שלי כבר עקום מרוב שהוא נתקע בגדר הברזל.. אני לא מצליח לעצור (אני יודע שאני צריך להסתובב אבל לפעמים לא מצליח לי סיבוב.. או שאני עושה תחרות עם חבר שלי.. אז אני לא יכול להסתובב כי אני אהרוג את חבר שלי)

dansh

New member
נו באמת...

אתה לא מוריד את הסקט אחורה כי אז אתה עף אחורה... או שאתה לאט לאט מחכך את הנעל עם הכביש עד שאתה מאט, או שאתה שם את הרגל על הקדימה ועושה חצי תנועה של סוויץ´ או שאתה פשוט יורד מהסקט

FreekStyler

New member
אבל הבורד שלי יתקע בגדר!!

והגדר הוא גדר ברזל.. והבורד שלי מלא עיקומים בנוז שלו מרוב שאני נתקע בגדר!!

למעלה