יש עוד טריקים ....

FreekStyler

New member
יש עוד טריקים ....

יש עוד טריקים שלא צריך לקפוץ בשבילהם? כמו סוויץ´ (נראה לי ככה קוראים לזה) והרמת הגלגלים האחוריים והקידמיים (איך שקוראים לזה) נסיתי לעשות אולי.. אבל לא הצלחתי אז אני מעדיף לעשות טריקים על האדמה.. כל היד שלי התנפכה

Bazooka Joe

New member
תסלחו לי, אבל מה עובר עליכם?

אולדסקול? תרגילים של רודני מולן? מה אתם בסדר? זה פי 100 קשה מלהביא אולי. מזה לא להביא אולי, איזה מן סקייטר זה... אז מה אם כואב לו שיימשיך לעשות את זה. זה התרגיל הכי בסיסי, אתם באמת חושבים שהוא יצליח אולדסקול קיקפליפ לפני שהוא יצליח אולי? גם אם הוא ייתאמן רק על אולדסקול הוא מהר ייגלה שאולי זה לא ביג דיל ויעשה את זה קודם.

all arounder

New member
אחי.............

הוא שאל......אני עניתי.........לא אמרתי קל יותר קשה יותר........עניתי לו על השאלה הפשוטה.........ותאמין לי יש אנשים שדברים כאלה כמו פלט לנד ואולד סקול יותר קלים לו מאשר כל התרגילים ה"רגילים" תראה שינסה אולי הוא יאהב את זה יותר........שיהיה לו לבריאות

FreekStyler

New member
אממ.. שמע

לא אמרתי שאני לא אמשיך לנסות.. אבל בזמן שאני מנסה אולי אז אני אוכל לנסות משהוא אחר.. אתה יודע.. אני לא יכול כל החיים שלי לנסות לעשות אולי.... אם אתה חושב שאני התייאשתי אז אתה טועה.... אני רוצה לעשות גם דברים אחרים

Oscar16

New member
תנסה

שוביט... אני הצלחתי את זה לפני שהצלחתי אולי...

FreekStyler

New member
לא עוזר לי שם

אולי תן לי תמונה או הסבר קצרצר איך עושים.. אז אני אנסה חופשי... השמות היחדים שאני יודע זה: אולי, קיק פליפ, סלייד, סוויץ´ (היחיד שאני יודע לעשות), היפליפ, וויריאל קיק פליפ (אף פעם לא ראיתי את זה), מלון ואולי 180

Oscar16

New member
אין לי תמונות לתת לך אבל

בעיקרון זה שהסקטבורד מסתובב סביב עצמו 180 מעלות. לא כמו בקיק פליפ, אלא שהגלגלים נשארים כל הזמן על הרצפה. מבין? הסקטבורד עצמו עושה את התנועה של אולי 180 אבל את לא מסתובב. זה הולך ככה: תציב את הרגל הקדמית שלך קצת לפני הברגים הקדמיים ואת הרגל האחורית על הטייל, אבל לא בקצה שלו אלא בצד שלו, כלומר בצד של הכיוון שאליו אתה מסתכל כשאתה עומד על הסקט. כמעט על הקצה אבל לא. עכשיו אתה צריך בו-זמנית לקפוץ וולדחוף את הרגל האחורית שלך אחורה ואת הקדמית קדימה. תוך כדי קפיצה באוויר. זה צריך לגרום לסקט להסתובב, ואז אתה צריך לנחות. מקווה שהבנת

FreekStyler

New member
אממ...

אני לא בטוח שקוראים לזה סוויץ´.. ככה אותו אחד שלימד אותי לעשות את זה קרא לזה ככה... זה פשוט "ללכת" עם הסקיטבורד... לשים רגל אחד בטייל ורגל שניה באף של הבורד ולהתחיל ללכת.. אני לא בטוח שקוראים לזה סוויץ´

braker

New member
מה?

מה הקשר לסוויץ´? סוויץ´ זה לסוע הפוך. נגיד אם אתה נוסע עם רגל שמאל מקדימה, אז לשים את רגל ימין מקדימה.

FreekStyler

New member
אההההה

איזה לוך הילד הזה.. טוב לדעת.. אבל בכל זאת.. שאני נותן תנופה עם רגל השניה (לא זוכר איזה) אני טס מהבורד

Oscar16

New member
סוויץ´ זה

גם לסוע הפוך, וזה גם תרגיל להתהפך במהלך הנסיעה; לשים את הרגל הקדמית על הנוז, להרים טיפה ולהסתובב 180, ו... אתה בסוויץ´!

FreekStyler

New member
לא הבנתי איך עושים סוויץ´

כאילו אני מחליף בין הרגלים.. שהרגל שאני שם בטייל תהיה בנוז והרגל שבנוז תהיה בטייל? ואז מה? מסובב ת´בורד 180 ועכשיו הרגל שבטייל כאילו בנוז ולהפך?

Oscar16

New member
לא,

מבחינת הרגליים אתה נשאר כמו שאתה, אתה פשוט עובר לנולי, כלומר הרגל הקדמית עוברת לנוז והאחורית בערך לברגים האחוריים. ואז, כמו שאתה פונה במצב רגיל ימינה ושמאלה (לא ע"י הישענות לצד אלא בהרמת הסקט ע"י הטייל) ככה אתה פונה 180 ואז אתה נמצא במצב סוויץ´

למעלה