יש עברית ל smartphone 2002?

ranzz

New member
יש עברית ל smartphone 2002?

מקבל SPV בקרוב, מן הסתם הוא לא משווק בארץ, אבל תהיתי אם כלנית או PDAC המירו את העברית של ה אייפאקים למיניהם גם ל smartphone 2002...

2cookie

New member
זה לא התחום שלהם,

זה התחום של איירון, לכן איירון יכינו גירסה של תמיכה עברית (סביר להניח שכבר עכשיו הם עובדים על זה...) לSPV בלבד. אם אני לא טועה מדובר בE100 החדש יותר, והעברית לא תימכר בנפרד
ככה שזה או למצוא איך נשמרת העברית ולהעתיק את הקבצים.... או לחיות בלעדיה, כי לא נראה לי שתהיה איזשהי שיטת רישוי לעברית הזאת.

ranzz

New member
כאילו מה שאתה אומר זה

שאם סולגוד יחליטו לשווק את הE100 אז העברית תבוא מובנית? זה חייב להיות מורשה איכשהו, וגם אם לא - תהיה בטוח דרך להעביר את זה, כי מערכות ההפעלה של ה CANARY ושל ה TANAGER הם בדיוק אותה מערכת הפעלה. מקווה שזה לא יהיה כאב ראש גדול מדי בשביל להעביר את זה.. או שמצד שני הם יציעו את זה לכל הדורש במחיר הנכון, יש מצב?

2cookie

New member
לא חייב העניין עם זה שזו אותה מערכת

בעברית הראשונה של PDAC, הויזואלית היו גירסאות שונות לכל מכשיר... למרות שזו היתה אותה מערכת. (אביאל אל תבלבל לי עכשיו על המעבדים השונים, לנק מובייל פרו ולאייפאקים למיניהם יש גירסאות שונות ואותו מעבד...)

castroman

New member
רן רן רן ../images/Emo26.gif

בעקרון יש עברית מוכנה מבית אייקון הציגו אותה בכנס האחרון של הנדי, אני מציע או שתפנה לאיירון בנושא או שתבקש עזרה מהליו מ www.pocketpcfreak.com, בפורום שמה הוא היה בכנס והוא יוכל לעזור לך :)

2cookie

New member
נו אביאל, אז למה השם שלך עדיין לא

מתנוסס כאן בכחול

castroman

New member
כי ../images/Emo26.gif

אני צריך להתקשר לתפוז לאיזה ראיון או משו כזה...

2cookie

New member
למה אני אמור לקבל ../images/Emo67.gif? זה לא

סותר שום דבר שאמרתי... ואני לא רואה סיבה לשלם על התמיכה העברית שבטלפון שלך.

ranzz

New member
ברור, גם אני לא

מי יודע בכלל כמה זמן אני יחזיק אותו, אני חייב לתהות אם הפורום הזה רחוק מקהילת ה warez של ppc או שהקהילה הזאת פשוט לא קיימת. כנ"ל smartphone, לסימביאן זה היה הרבה יותר קל

למעלה