יש עבודה

hadasco

New member
יש עבודה ../images/Emo70.gif

בשעה טובה אחרי שלושה חודשים ו-22 ראיונות. מצאתי עבודה... וכמובן מרפי הנחמד התערב גם כאן, ובדיוק שהתחלתי למלצר הוא הגיש לי שתי הצעות מעניינות ובחרתי בינהן... אז בהצלחה לכולם ולא להתיאש...

dc24

New member
מרפי... גם אני זקוק לעזרה

אז אני אמנם לא ממלצר, אבל אני בהחלט מתחיל להתיאש.

pixiER

New member
בקשה קטנה...

במסגרת חובתינו לציבור...
אם לא אכפת לך לנדב כמה פרטים... כמו למשל, מה בדיוק חיפשת, מה הניסיון שלך, איך חיפשת, איך הגעת ל 22 ראיונות עבודה (זה המון
), ואם בא לך, גם לנדב קצת פרטים על העבודה שמצאת (רק אם בא לך..., כדי שנוכל להעריך את עצמינו פה, או אם סתם את יכולה לזרוק איזו עצם ולספר האם טבלאות השכר היו קרובות או רחוקות מהמציאות). ואח"כ אם ממש עוד ישאר לך קצת כוח, יהיה נחמד לקבל לקט שאלות קטן מהראיונות... זהו, תודה מראש, אם יתחשק לך לענות על כל השאלות האלו

hadasco

New member
אז ככה....

חפשתי עבודה. הלכתי כמעט לכל חברה ולכל תפקיד שהציעו לי. אני בוגרת אוניברסיטת בן גוריון (מתמטיקה ומדעי המחשב ואין לי ממוצע ציונים טוב מדי) אין לי נסיון. מצאתי עבודה בחברה אמריקאית שיש לי סניף קטן בארץ ב-qa. השכר הוא 10,000 עם זכויות סוציאליות טובות מאוד לגבי הראיונות שהיו לי חלקם דרך חברים אבל רובם דרך האינטרנט ושום נוסחת כסמים פשוט להתמיד. אבל.. מה שכן אני מרגישה שללא ספק מה שעזר לי בראיונות זה לבוא אליהם מוכנה ב-200% למדתי ספר ג'אווה ו-סי פלוס פלוס בע"פ - זה מה ששואלים בראיונות ללא ספק מה שעזר לי לקבל את העבודה. צרפתי לינק עם שאלות תכנות בהצלחה לכולם!!!

Quanta

New member
למה 4?

חי לכ חיל לכן כן לכ יצא לי 6 או שלא הבנתי את השאלה?

mewmew

New member
בבקשה:

בינת מחשבים - סדרת פיבונצ'י ברקורסיה. - קלט:סטריג אחד באורך n. פלט:מספר תתי מחרוזות שחוזרות לפחות פעמיים בסטריג וגם שאורך מינימלי לתת מחרוזת הוא 2. לדוגמא: ב- חיחילכןחילכן המספר שצריך להחזיר הוא 4. גיטקו - לכתוב תוכנית שמחשבת חזקה בשימוש בפעולות הבסיסיות (+,-,/,*) במספר מינימלי של הכפלות. סלברוס - פונקציה שמחשבת מספר "צוללות" במשחק. כאשר אין צוללות באלכסון או כאלה שצמודות אחת לשניה. המשחק נתון כמטריצה ואין לשנות אותה או להשתמש במבנה נתונים נוסף. - נתון מערך A שבו מספרים טבעיים כלשהם. יש להחזיר מערך B המכיל עותק אחד מכל מספר שנמצא ב-A. מרקורי - מטריצה עם ערכי int יש למיין את כל המטריצה מהקטן לגדול - לזהות האם ברשימה יש מעגל (בלי לסמן את מבנה הנתונים, להשתמש בפויינטרים) נושאים כללים: תקשורת מחשבים סינטקס מטופש ב c++ Asp Html Sql

למעלה