יש עבודה בירושלים???

s u z z y

New member
יש עבודה בירושלים???

אני שוקל לעבור לגור בירושלים, ומוכן להסתפק בכל סוג של עבודה זמנית/קבועה מלצרות וכו'. ניתן למצוא עבודה בבירה? אם למישהו יש מידע הוא מוזמן ליצור איתי קשר פה וגם באי מייל שלי : [email protected]

rshamir

New member
בולשיט, אמיר סתם מדבר שטויות

המצב בתחום העבודות שלא מצריכות התמחות מיוחדת (כמו שהזכרת מלצרות, שמירה וכו') די דומה למצב הכל הארץ, לא פחות ולא יותר. אני חושב שתוכל למצוא עבודה, הכי פשוט זה לקחת מקומון של סופ"ש ולעבור על הלוחות ומודעות הדרושים.

Snakebite

New member
אולי תעבור אתה? ובאותה הזדמנות...

תעבור אליי לעמדה, תקבל כמה כאפות. ככה אתה מלכלך על ירושלים שלנו? בירת עם ישראל? מקום עבודתך? המקום הקדוש בעולם? המקום בו נולדת?
אז אני פונה לכולם, אל תתנו לזה יד! עצומה למען סילוק אמיר מהפורום! שרשרו הודעות להסכמתכם!

amircx

New member
איכס לא סובל את ירושלים

משעממת רצח ! אין בילוים אפילו נולי מפרפר נחמד שנשאלה ע"י דודו מה מיוחד בירושלים היא ענתה שיש כותל ואוויר טוב ואז העבירו את הנושא.... אבל מה לעשות כאן יש לי משפחה וחברים ועבודה... אז כנראה שאמשיך לסבול בשקט :)

TalKz

New member
יאללה! כוס אמו ת"א, ירושלים,

אני טס אוזבקיסטן!

כניראה אתה לא רואה טוב את העיר

תתחיל לעשות רונדלות ותראה כמה העיר הזאת מלאה חיים ואנשים ובילויים. ולגבי מזג האויר הכי טוב בעולם חשבת? או שבא לך להיות דביק רוב הקיץ בתל אביב. (הייתי שם, ומוותרת לטובת ג'רוסלם).

microbe

New member
אמיר אתה מוזמן להחליף עיר

ואני ממליץ לך משקפיים במספר גבוה

danibz

New member
תראה יש הרבה עבודה בעיר ../images/Emo24.gif

כמו :
אמיר - תמיד תמצא עבודה , ב
ירצו אותך לעבודה. אז אל תשכח שב
תמיד אפשר להשיג עבודה , אם רק אוהבים את מקום העבודה.

JAMES DEAN

New member
בואו נעשה מעיין שרשור עבודות:

כבר הצעתי את זה בעבר...(ד-ר-ו-ש-י-ם) 1) מה סוג העבודה שאת/ה מחפש/ת? 2) מה הגיל שלך? 3) מה הניסיון שלך? 4) וכו' וכו' וככה אנשים מי-ם או מחוץ לה יכולים לעבוד. זה מאוד יפתח כלכלית את י-ם ובכלל ככה תחשבו על זה גם לא תהיה אבטלה.

danibz

New member
רבותיי אין בעיה להביא מעסיקים כאן

אין לי שום בעייה לארח כאן בפורום שורה של מעסיקים ואנשים מהמגזר העיסקי של ירושלים - רק צריך להציע את הנושא למנהל הפורום . אני חושב זה יהיה יפה מאוד לארח כאן בפורום אזשהו יום אחד - שורה של מעבידים המציעים עבודה לחברה הנואשים כאן בפורום. וסיים ב -

shellyland

New member
איך האנגלית שלך?

אם היא שוטפת (ברמה של שפת אם) - שלח לי מסר!

למעלה