יש עבודה בירדן

חלומיש

New member
יש עבודה בירדן

אי העסקת ערבים היא הכרחית מאוד לא רק בתקופה הקרובה אלא בכלל! כלכלת ישראל נשענת על עם ישראל ולכן רוב הערבים עובדים אצל ישראלים ומכאן שאם ישראלים יפסיקו להעסיק ערבים אז לערבים יהיו חיים קשים פי 100 ולכן הם יעזבו את ארץ ישראל. אם נפסיק את קצבאות הילדים הם יברחו מפה כי אם אין עבודה ואין מקור הכנסה אז הם יחפשו עבודה בירדן (אצל הדוד)ובסופו של דבר יעזבו את ישראל למדינות שכנות לכן אי העסקת ערבים ע"י ישראלים היא חיונית להישרדותו של עם ישראל בארץ ישראל לכן אני למשל החרמתי פאב אחד שבו אני לא מבלה יותר בגלל שיש במטבח עובד ערבי אמנם הוא יותר זול אבל לבעל הפאב יש פחות 200 ש"ח בחודש הכנסות ואם רבים יעשו כמותי בעל הפאב יעסיק במקומו ישראלי

קהילות

New member
הלואי שכולם ינהגו כמוך ../images/Emo104.gif

הלואי שאף יהודי לא יקנה מערבים ולא יעסיק אותם ולא יבקר במסעדות המעסיקות ערבים

קהילות

New member
טרנספר חוקי למעשה

אני תומך ביאוש הערבים עד למצב שבו הם לא ירצו לגדל את ילדיהם בארץ ישראל ע"י אי העסקתם בעבודות ולהעסיק במקומם יהודים

Deathatred

New member
מה יש לך לומר על זה?

פעיל בכיר באל-קעידה חוסל היום בלבנון. מכונית תופת שהתפוצצה בשבת במחנה הפליטים אל-חילוואה, הרגה את קצין המבצעים של אל קעידה בדרום לבנון, מוחמד אל מסרי, Mohammad al-Masri, כאשר היה בדרכו לתפילה במסגד. למכונית היו שלטי רישוי של ביירות. מקורות לוחמת הטרור של תיקדבקה: מוחמד אל-מסרי, הוא איש המבצעים של אבו מוסאב אל זרקאווי, האיש הממונה באל קעידה על הפיגועים הרדיו אקטיביים, הכימיים והביולוגים. מוחמד אל מסרי, היה האיש שהיה צריך לבצע את המגה פיגוע הגדול הלא קונוונציונאלי בישראל. את האחריות להתנקשות לקחה על עצמה קבוצה פלסטינית בשם, "צעירי המאבק המזוין", אבל הפלסטינים אומרים כי קבוצה כזו איננה קיימת במחנה. עצם העובדה כי אל מסרי פעל מתוך מחנה אל חילוואה הנמצא בשליטה מוחלטת של הפלסטינים, לאורך תקופה ארוכה מאוד של 6 שנים, מראה פעם נוספת, על הקשר בין הפלסטינים לאל קעידה.

Deathatred

New member
לא קשור

אבל למה לפתוח שרשור חדש אם אפשר לתקוע את הידיעה הזאת בשרשור הזה שכנראה לא יתפתח לשום דבר משמעותי? ובכל מקרה, עוד טרוריסט אחד נפל וטוב שכך.

קהילות

New member
מה יש לך לומר על זה ?

שעות לפני הפיצוץ היו דיווחים על גיחות של מטוסי חיל האויר מעל למקומות שציינת

Deathatred

New member
Don't mess with Israel ../images/Emo104.gif

הערה: אני לא מאשר שום קשר של ישראל לפיצוץ הזה... בכל מקרה, עם הטרוריסט שתכנן לרצוח מאות יהודים חפים מפשע נעשה צדק ומזימתו השפלה סוכלה...

לדעתי זה לא יעזור שלא נעסיק

ערבים , הם לא ילכו ככה , פשוט צריך לרכז את כולם במקומות סגורים ומגודרים {לא נקרא לזה מחנות ריכוז} לא ניתן להם לאכול כדי לחסוך כסף למדינה {לא נקרא לזה הרעבה} נעמיד להם שם חיילים שישמרו עליהם{לא נקרא להם אס או אס } ואז נשמיד את כולם .... {לא נקרא לזה השואה} ואז כולנו נוכל לחיות בשקט ובאחווה !!! יום טוב לכולם !!!

ricardo18

New member
אדון חלומיש\קהילות\שמולמול הפתטי

אין טעם להמשך ההסתה הפרו-נאצית שלך בפורום. ותפסיק להגיב לעצמך - זה מעורר גיחוך.

Deathatred

New member
שתי ההודעות האחרונות

כנראה היו לא במקומן כי אין שום קשר ביניהן למה שהן מגיבות עליו. איך ההודעה של "סופר עורבים" קשורה לשלי? רק השד יודע. וריקרדו, מה הקשר של התגובה שלך לזו של "סופר עורבים" שדווקא מסכים איתך? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=294&msgid=12638511

ricardo18

New member
תגובתי אינה מיועדת לסופר עורבים,

אלא ל"טרול" הקבוע שלנו.

למעלה