יש סקר לא סקר ככ חדש אבל נעים להיזכר בנוסטלגיה
A ayala26 New member 20/4/07 #5 אני הצבעתי "אחר" כי באמת אין לי מושג אבל נראה לי שאף אחת מהאפשרויות. אולי איזה אי טרופי.. מתאים לי דווקא גם לפני שהולנד תשקע בים
אני הצבעתי "אחר" כי באמת אין לי מושג אבל נראה לי שאף אחת מהאפשרויות. אולי איזה אי טרופי.. מתאים לי דווקא גם לפני שהולנד תשקע בים
מ מלפפiן New member 20/4/07 #6 הצבעתי גם אחר, בניגוד למסיבת פול מון שהצבעתי בסקר הקודם, הפעם, אני בוגרת יותר חכמה יותר מנוסה יותר עוד מעט יומולדת 31 ... אז נראה לי שאני אעבור למקום קצת יותר רגוע, יותר מסורתי, איפה שיש ערכים, נראה לי שאני עוברת לאירן
הצבעתי גם אחר, בניגוד למסיבת פול מון שהצבעתי בסקר הקודם, הפעם, אני בוגרת יותר חכמה יותר מנוסה יותר עוד מעט יומולדת 31 ... אז נראה לי שאני אעבור למקום קצת יותר רגוע, יותר מסורתי, איפה שיש ערכים, נראה לי שאני עוברת לאירן
R ronnl New member 20/4/07 #7 ../images/Emo6.gif אני בן 32 אוטטו אז בבקשה ממך .. דבר שני אירן?מה יש לך לחפש שם? מסורת את רוצה ? לכי לחב"ד
../images/Emo6.gif אני בן 32 אוטטו אז בבקשה ממך .. דבר שני אירן?מה יש לך לחפש שם? מסורת את רוצה ? לכי לחב"ד
F Fair game New member 20/4/07 #8 לא צריך לנסוע עד אירן יש מספיק מוסלמים אצלכם בהולנד(בעצם בכל אירופה) וגם פה לא חסר עכשיו יגידו שאני גזען
לא צריך לנסוע עד אירן יש מספיק מוסלמים אצלכם בהולנד(בעצם בכל אירופה) וגם פה לא חסר עכשיו יגידו שאני גזען
מ מלפפiן New member 20/4/07 #9 יש מספיק מוסלמים, אבל הולנד היא לא אירן , אין איזה אייטולה שעומד בשלטון וקובע לאנשים מה לעשות ואיך לחיות, הכל לפי הכתוב בקוראן...
יש מספיק מוסלמים, אבל הולנד היא לא אירן , אין איזה אייטולה שעומד בשלטון וקובע לאנשים מה לעשות ואיך לחיות, הכל לפי הכתוב בקוראן...
F Fair game New member 20/4/07 #10 התחזיות אומרות שבעוד 20-30 שנה אירופה תהיה עם רוב מוסלמי גדול בגלל גלי ההגירה והריבוי הטבעי הגדול
V voyager2005 New member 22/4/07 #15 הן גם אומרות שהולנד תהיה עד אז מתחת למים (בגלל גלי הים והתחממות כדור הארץ)
M made in holland New member 23/4/07 #18 יאללה אני איתך ואני חשבתי כבר שלא תתבגרי לועלם. סוף סוך מתי היום הולדת?? אני אצלן מדי לבדוק את השרשור של היומי הולדת
יאללה אני איתך ואני חשבתי כבר שלא תתבגרי לועלם. סוף סוך מתי היום הולדת?? אני אצלן מדי לבדוק את השרשור של היומי הולדת
R ronnl New member 26/4/07 #24 מממממממ העניין כבר הוחלט! רציתי להשאיר את הפורום לפינאלה אבל יש לי חתול נוסף ממחר או מיום שבת ומחר נראה אם נוכל לקחת אותו מוקדם הביתה אם לא אז בשבת שמות בS יתקבלו בברכה
מממממממ העניין כבר הוחלט! רציתי להשאיר את הפורום לפינאלה אבל יש לי חתול נוסף ממחר או מיום שבת ומחר נראה אם נוכל לקחת אותו מוקדם הביתה אם לא אז בשבת שמות בS יתקבלו בברכה