יש סקר חדש

Funky Giraffe

New member
יש סקר חדש

תצביעו ותדונו אני אישית חושב - איזה כיף/סטטיסטיקה בגלל האורך והקליטות נסו להתחשב בתנאי הפלייליסט של היום!

RunNGun

New member
אפרופו בעזרת הג'אם

בקרוב ביקורת פרי עטי על הדיסק הדלישס הזה... (תודה תודה לך פאנקי ג'ירף!)

Shani276

New member
סטטיסטיקה מספיק קליט בשביל

להוציא אותו כסינגל.. חוצמזה הרעיון שלו מעניין, אם אנשים ישמעו הם בטח יזכרו...

lioryifrah

New member
לפי דעתי מה שבא בא צריך להיות הסינג

ל הבא... הפיזמון שלו ממש קליט... אבל גם סטטיסטיקה יכול ללכת טוב...

lioryifrah

New member
גם אח שלי אומר שזה קליט...

וגם חבר שלי אמר את זה היום כשנתתי לו לשמוע את הדיסק...

נצלוש....

שלום שלום:] סוף סוף בבית..... היתי בבומבמלה ואז ישר שבוע בכינרת היה כיף
שלומי וסלוצקי דפקו חתיכת הופעה עם פאנקנשטיין... היה מעולה..... כמה אנרגיות..... ותמיר החליף את משה בהופעה של פאנסט : \.... לא נורא גם טוב, הם מדהימים גם ככה...:] וקצת באיחור אבל... עידו, הרבה הרבה מיזל טוף!! [וואי אתה כבר לא בן 14!! צריך להתרגל לזה...] וגם אבישי - יומולדת שמח:]] מקווה שהיה לשניכם אחלה יומולדת.... הבנתי שהיה אירוח ממש טוב עם יוסי פיין.. נחמד ול aliya תודה על כל התמונות והוידאו שהעלת... זה מה זה הכניס לי חשק להופעת צהרים כזאת של הדגים איפשהו... והתמונות בסוף שהם יושבים וחותמים על דיסקים בכלל........ ושלא יהיה בכלל לא קשור לשרשור אז סינגל הבא לדעתי צריך להיות "איזה כיף"... שיר ממש טוב, לא ארוך וקליט ומראה צד אחר של הדיסק, וגם שונה מקליפורינה והנה אני בא

Funky Giraffe

New member
גם לי זה הזכיר הופעת צהריים של הדג

(מישהו אמר ארנה הרצליה 2004-2003?) ובדיוק תהיתי לאן נעלמת.. אכלתי סרט שהלך לך הנט שוב...

Da Fish Snake

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

יש זכות בחירה אישית.... נתנו לנו לבחור בין עמלה לריבית
שיר גאוני

Da Fish Snake

New member
חחח אשכרה ../images/Emo6.gif

ואני חייב לדעת... מה הוא אומר ברקע כל הזמן? אין לי כוח ללכת לחוברת של הדיסק ולבדוק... אבל בכל פזמון יש איזה קול ברקע... מה הוא אומר?! כי זה ממש נשמע כמו: "חרא חזק"

למעלה