יש סקר חדש

היי

אני אומנם לא כתבתי כאן הרבה זמן מאוד ושמתי לב , שיש אנשים תחת ניק כוכבית שרושמים דברים כואבים וזה גורם לתהות איך ניתן לפגוע באנשים
הרי יש איש מאחורי הניק

ולכן, בגלל שראיתי שיש כאלו שעושים בזה

שימוש לרעה כדי לפגוע באחרים - ביקשתי שיבטלו את האופציה.

בצדק

כול השתלחות של איילה ודומיה לא לעניין,קצת כבוד לאנשים ואליך שאת צריכה אח"כ לטפל בכול זה. לא ניתן להגיע למצוא את איילה נראה לי היא היתה כאן הרבה פעמים בנקיים שונים

pf26

New member
לצערי את צודקת

מקווה שהכותבים העלומים יסתלקו ואז האופציה תשוב ותתממש. חבל שאנשים ניצלו את זה לרעה. חשוב לאפשר לכותבות הקבועות של הפורום להשתמש באופציה הזו, ולמיטב זכרוני אכן היו פעמים שזה אכן קרה.

כשיהיה ארוח -אני אחזיר את השימוש בכוכבית

בנתיים כמו שאמרתי, ראיתי שזה מעודד גם אנשים שניצלו את האופציה הזו לכתוב דברים מכוערים ופוגעים.

MAGOLZ

New member
זו אפשרות לכתוב תחת כינוי אחר, כאורח

את יכולה לכתוב מבלי להתחבר דרך שם המשתמש שלך, תחת כינוי "סתום" כלשהו שלא מקושר לשום חשבון משתמש ספציפי, או לחילופין להתחבר דרך שם המשתמש שלך אבל לכתוב תחת כינוי אחר כלשהו שאת בוחרת, מבלי שזה יקושר לשם המשתמש שלך. כותבים רבים מכירים זה את זה בהיכרות מעט או הרבה יותר עמוקה מאשר ההודעות הגלויות שנכתבות על גבי הפורום ולכן לפעמים, כדי לשמור על אנונימיות ולכתוב דברים שמעדיפים לא לחלוק עם אותם מכרים, כותבים באמצעות הכוכבית הזו (קחי דוגמה למשל מישהי X שרוצה לדבר על הטרדה מינית שעברה, אז היא כותבת תחת כינוי Y כדי שמכרה Z לא תדע שמישהי X עברה הטרדה כזו, משום שמישהי X רואה את זה כמשהו אינטימי מידי ואינה מעוניינת לחשוף צד זה בחייה בפני מכרה Z).

לנושנוש

New member
תודה על ההסבר! לא הייתי מודעת לאפשרות

הזאת ואני סוגרת כבר כמה שנים טובות בפורומים של תפוז

ביתילי

New member
עניתי על הסקר. מזל שיש את האפשרות בסוף

כי חוץ אולי -מאדישות -כל שאר התכונות בהחלט יכולות להפריע.

טוב עשית

גם אני הרגשתי שפתאום נכנסים לפה רק בכדי לעשות קצת בלאגנים. תמיד שמרנו פה על רמת כתיבה נאה מבלי לפגוע באף אחת. חוץ מזה אני חושבת שאם מישהי רוצה להכנס בשם בדוי בכדי לכתוב משהו שלא יזהו אותה,היא תמיד יכולה לפנות אליך . עניתי על הסקר

למעלה