יש סיכוי?

murphy

New member
יש סיכוי?

היי מעט רקע: נשוי שנה וחצי בלי ילדים 4 חודשים כמעט, שנפרדו דרכינו בהתחלה הבטחנו שנתגרש יפה וכך היה. בהמשך דברים קיבלו תפנית עצבנית כך שנוצר מצב ש 3 חודשים אנחנו לא מדברים כרגע מחכים למשפט ביננו, ולי עלתה מחשבה לגבי דיבור איתה שאולי איכשהו נשקם את החוסר אמון ביננו. בעיה אחת היא, שהיא עלולה להשתמש בהצעה שלי לשיחה נגדי. אך הבעיה העיקרית שבכל העסק הזה (כתוצאה מהליכה לכיוון משפט) גם המשפחות שלנו מעורבות בזה (אני לא יכול לדבר בשם המשפחה שלה, אבל ההורים שלי מעורבים אישית במשפט עצמו) מצד אחד אני אומר שנעשה משחק מלוכלך, מצד שני אני אומר שאם כן אצליח לדבר ולשפר את הדברים, בעצם כל מה שגורם לבלאגן, לא יהיה רלוונטי. אני מפחד שהמשפחה שלי כבר לא תקבל אותה (קודם היא קיבלה אותה כמו בת שלהם) וזה יגרום למרירות גם אם אנחנו אישית נצליח להתגבר על הכל מה אתם אומרים?

seeyou

New member
אתה צודק!

גבר - אישה רבים ומשלימים במיטה,כול עוד לא הכניסו את המשפחות אני חושב שאתה עדיין אוהב אותה אך לא ברור לי מה ההרגשה שלה-זה לא מספיק צד אחד. מה היתה הסיבה לגרושים? האם התנאים השתנו?

murphy

New member
במה אני צודק לא הבנתי

שאלתי שאלה לא אמרתי שום דבר :) ברור שאני אוהב אותה למרות שהיא עשתה לי מעשה מסריח (לא, היא לא בגדה בי) אין לי מושג מה ההרגשה שלה, אני כותב פה לפני שאני פונה אליה כדי לקבל עיצה לגבי זה, היא יכולה להשתמש בזה נגדי. סיבה לגירושים: חוסר התאמה ומריבות איןסופיות. כמובן שעכשיו פתאום הכל מתגמד ועולה המחשבה שאולי כן שווה לנסות לפתור את הבעיה יחד אבל אז עולה שאלת המשפחות מה הכוונה בהאם התנאים השתנו? עברו 3+ חודשים מתחילת התהליך, אולי הרוחות נרגעו... (כביטוי)

סתוית2

New member
MURPHY

אני לא יודעת מה המסריח שהיא עשתה לך? אים לא בגידה אז הסירחון כנראה לא כל כך גדול נכון? ועכשיו. אתה רוצה אותה חזרה אבל מפחד מהתגובה של המשפחה שלך? אל תדאג למשפחה שלה כי אים היא רוצה לחזור את היא צריכה לדבר איתם .אתה דואג לתגובה של משפחתך. אז כך מתוקי שב עים אבא ואמא ותשאל לדעתם והאים הם מרשים לךלחזור אל רעיתך. ואים הם לא מרשים אז ילד טוב אל תחזור כי אבא ואמא לאמרשים ואתה יודע מה תגיד לאמא לכסות אותך בלילה כי קר וחלילה שלא תתקרר.עד פה הציניות וכשיו למציאות שלך כל זוג רב והרבה משפחות מתערבות בעידוד שני הצדדים אבל מעולם לא שמעתי גבר כל כך חושש מתגובת משפחתו. תתחיל לבנות יחסים תקינים עים אישתך חזר אחריה ופנק אותה שבו תתדברו ותנסו לגשר על הפערים בניכם אים אתה רוצה אותה חזרה תתאמץ.ותדאג שאישתך תכסה אותך בלילות הקרים ולא אמא שלך ילד גדול

murphy

New member
האמת אני לא יודע אם התשובה שלך

שווה תגובה או לא מרוב שהיא נוטפת ציניות (גם אחרי שרשמת "עד פה הציניות"...) מצד שני אני קורא את התשובה שלך ומבין שהיא באה מחוסר ידע מוחלט שלך במה שבעצם קרה. כמו שאמרתי הגירושים עצמם התחילו "טוב" וקיבלו תפנית בשל בגידה באמון שלי (בגידה באמון שלי ולא בי), ושל שבירת מוסכמות שלמות שהיו לי איתה ויותר מזה שלה עם עצמה. אני לא מדבר על הורים מעורבים רגשית, אני מדבר על מעורבים פיזית במשפט שהיא יזמה אותו למרות כל הסיכומים שהיו. מכאן נובע ה"חשש" מתגובת ההורים. אחרי שהם קיבלו אותה כמו בת, אפשר לומר שהיא גם בגדה באמון שלהם. את היית רוצה להיות בקשר עם מישהו שלא רוצה שום קשר עם המשפחה שלך או שהמשפחה שלך לא רוצה שום קשר איתו? ואני מדבר על שום קשר ? לא נראה לי.... ואם כן אז כנראה שאת מנותקת מהמשפחה שלך כבר עכשיו. ואת צריכה לבדוק למה זה ככה. לגבי שיטת הפינוק והכל בשביל לחזור אליה, אני לא חושב שאשתמש בה לנוכח המצב הרגיש כרגע שנוצר. אני אדבוק בשיטה של לנסות לדבר איתה תודה על התשובה בכל מקרה

סתוית2

New member
../images/Emo65.gifmurphy

אים לא היה שווה תגובה לא היית נותן. נכון? ועכשיו בוא ואומר לך למה עניתי כמו שעניתי. מהתכתובת שלך עולה שאין ברצונך להתגרש. ואתה היית רוצה לנסות ולשקם. וזה בתנאי שגם היא. אלה מה שמפחיד אותך זה תגובת משפחתך. אתה רוצה תיזכורת?אני א. אני מפחד מהמשפחה שלי שלא תקבל אותה(קודם היא קיבלה אותה כמו בת) ב. יגרום למרירות גם אים אנחנו נצליח להתגבר. ג. ברור שאני אוהב אותה למרות שהיא עשתה לי מעשה מסריח. ד. כמובן שעכשיו הכל מתגמד ועולה מחשבה שאולי שווה לנסות לפתור את הבעיה ביחד. ה. אבל עולה שאלת המשפחות. האים טעיתי במשהו ממה שכתבתה? לא ממה שקראתי אתה מאוד אוהב אותה ולא רוצה להפרד ומוכן לדבר איתה. אבל מה? אתה חושש מהתגובה של המשפחה שלך. ומיפה באה הציניות. אים אתה תבהיר להם טוב טוב שאתה אוהב אותה למרות מה שקרה ורוצה לשקם את הנישואין שלכם. ותהיה עיקבי ונחרץ אז הם יוכלו בעתיד לקבל אותה בחזרה אף הורה לא רוצה לראות את ילדיו נפגעים(יש יוצאים מהכלל ואני מקווה שלא אצלך) ולמה לא תפנק אותה אתה לא רוצה אותה בחזרה? המצב הרגיש הוא מהכיוון של המשפחה שלך. ואים כל כך תרצה אותה אז תימצה את הדרך להגיע גם אליהם. קודם האנרגיות שלך צריכים להיות מופנים להחזרת הזוגיות שלך. ועכשיו תשובתי האישית אליך. תאמין לי שאני לא מנותקת לא ממשפחת בעלי ולא ממשפחתי.אז לבדוק יורד מהפרק נכון מותק. הצניות באה מהחששות שלך מכיוון משפחתך. אתה גבר לא ולסיום||ועזבתה את בית אביך ודבקת באישתךכך גם תישמע ברבנות

pony12

New member
הכל תלוי בך

תשב ותחשוב אתה רוצה אותה? אתה אוהב אותה? אז גש לעניין דבר איתה ונסה לשקם את העניינים ומה אכפת לך מהמשפחה שלך או מהמשפחה שלה בסופו של דבר אתה אמור לחיות עם האישה שלך ולא כל המשפחה ואם יהיה לך טוב איתה המשפחה שלך תקבל אותה ואם היא לא תקבל אותה סימןשהבעיה אצלם ולא אצלך או אצלה בהצלחה

למעלה