יש סיכוי ש..

EleVaTioN

New member
חשבתי על זה..../images/Emo129.gif

חשבנו על זה גם בפורום רציתי לכתוב מכתב גם כתבתי להם באתר הרישמי אבל לא התייחסו אליי

RiOt GiRl 2004

New member
גם אני...

כתבתי להם איזה 5 פעמים בכל מני מקומות שונים שאפשר לתקשר איתם... אבל גם לא קיבלתי תשובה...

איזה רעים ../images/Emo31.gif

למה הם לא עוניםםם?. באדים! אני חשבתי גם לרשום להם מכתב אבל אני לא טובה בכתיבה באנגלית כי יש לי טעויות כתיב במילים מסובכות.. ממש מרגיז לאיפה אפשר לשלוח להם?

איזה רעים ../images/Emo31.gif

למה הם לא עוניםםם?. באדים! אני חשבתי גם לרשום להם מכתב אבל אני לא טובה בכתיבה באנגלית כי יש לי טעויות כתיב במילים מסובכות.. ממש מרגיז לאיפה אפשר לשלוח להם?

EleVaTioN

New member
אני לאחושבת שהם רעים..../images/Emo129.gif

מצד שני, תחשבי מזה לקבל כל יום מאה אלף מכתבים כאלה מכל מיני מקומות בעולם חחחחחחחחחח חוצמזה תכתבי להם..יש מילון בשביל שגיאות כתיב ויש אי מייל באתר הרישמי

nobody175

New member
חחחחחח הם לא רעים...

הם עושים עכשיו דיסק! כרגע הם לא יגיעו לשום מקום אפילו לוורפד טור הם ביטלו חלק מהתאריכים... אבל אולי ביום מן הימים...

EleVaTioN

New member
ידוע על אחד../images/Emo129.gif

walk away ועדיין לא שמעתי אותו
שמו פעם לינק ולא הצלחתי להוריד אממממממ מישו הוריד?

original jess

New member
נראה לי שכדי שאשכרה יתייחסו אלינו נ

נצטרך לעשות עצומה כדי להביא אותם לארץ, ככה עושים בכל מקום... אבל אנחנו צריכים הרבהאנשים שיחתמו על העצומה הזו.

EleVaTioN

New member
בדיוק מה שאמרתי!../images/Emo129.gif

אנחנו צריכים לכתוב מכתב ולמטה להחתים פוווללל אנשים!

RiOt GiRl 2004

New member
אפשרי ביותר...

אבל יש לכם את האימיל שלהם או משהו כזה
... חברה שלי נדמה לי דיברה עם ג'ואל במסנגר..אבל זה היה ממזמן...

ak 1

New member
נראה לי..

שאם אנחנו מתכוונים לעשות משהו כזה צריך לפרסם איזה משהו ברשת עם הצבעות והכול... לכו תדעי עם הם יקראו את המייל...

גודנס

מה היא דיברה עם גו'אל במסנג'ר!? אבל תקשיבו.. צריך שממש אבל ממש הרבה אנשים יחתמו אז תגידו לחברים שלכם וזה!

למעלה