יש סיכוי לאושר?

ההגיון1

New member
יתרה מזו

למי שיש באמת את המתכון להצלחה ולאושר (אני נמנע מלנקוט במושג ההזוי משהו ישועת אמת) לא צריך לקרוא לזה כך הרעיון ימכור את עצמו פרסומת צריך לעשות רק כאשר בלי זה פחות אנשים יקנו אבל אני בטוח שמתכון כ"כ אמיתי לאושר ימכר בזכות עצמו בלי פרסום

אין שום מתכון סודי

אם המדובר על אושר עצום אין דרך לאדם שפוי בעולמנו העגמומי להגיע לזה אבל אם מדובר על תחושה כללית של שביעות רצון מהחיים ונעימות ברקע זה דבר שכל אחד כמעט יכול להגיע אליו אם רק יפעל נכון ולפעמים צריך ייעוץ מקצועי מה לא נכון בזה?

ההגיון1

New member
בפרטים האלו הכל נכון

יעוץ מקצועי מעולה אבל כפי שכתבתי לך למעלה הניסוח שלך מעלה הרבה קושי אני מבין את שיש לך סיבה אישית לעשות זאת אבל אנשים פה ירגישו לא בנוח לגבי ההתנסחויות האלו וסביר להניח שיפנו לך גב באדיבות או שינסו להתעמת איתך כך שעצתי לך למתן לעכל הפחות את הניסוח המתמיה ולהבהיר היטב את כוונתך בכל הכבוד

diplomat24

New member
כל אחד מבטיח היום אושר

לא רק אתה, מיסטר ישועות אמת. מעניין שישועה אחת לא מספיקה לך, אתה צריך כמה ישועות. כנראה שאחרי הישועה האחת יש צורך לפתור עוד בעיה שעליה טובה עוד ישועה וחוזר חלילה עד קץ הימים. במקום להפריך סיסמאות באוויר, דבר לעניין. לעומתך , אנשים כאן דווקא מעוניינים לשמוע חידושים ודברים שיסבו להם אושר. אומנם אתה לא חייב לספר על קורות חייך, אך זכותו של כל אדם לדרוש ממך לדעת את כוונותיך. תאר לך שכוונותי רעות?... ישועת אדוני כערף עין, ובברכת "התבארו כוונותיך כערף עין" וכחלום יעוף..

pokeret

New member
לא הזמן למריבות

תינוקת בת שבועיים היא פרויקט ענק להורים. לא שאני מתה על זה אבל נשים אחרי לידה לא ממש במיטבן. חכה עם זה.

ההגיון1

New member
כאחד שמדבר מניסיון

סבלנות זה המפתח זה מצריך המון עבודה ועוד יהיו לך רגעי משבר (לי יש הרבה רגעים כאלו גם היום) אבל אם תתנהל בחכמה בסוף תצליח זה יהיה צעד קטן ועוד אחד ועוד אחד ועוד הרבה צעדים קטנים כאלה ופתאום תסתכל אחורה ותראה שהלכתם כברת דרך וככל שתתרחקו הצעדים יתרחבו ככה זה כבר לא מפחדים להעיר מישהו העיקר לעבוד בחכמה ולזכור שהיא בנאדם עם רצונות חלומות ותקוות בדיוק כמוך אז אם אתם אוהבים צא לדרך בהצלחה אחד שנמצא רק קצת לפניך

נבוזרדן

New member
שקלתי רבות אם להגיב או לא

כן יכול לומר שלדעתי - יש מצב שאתה עומד לעשות פה את הטעות הגדולה בחייך. לפרטים והבהרות אתה מוזמן לפנות במסרים.

למעלה