"יש סיבה שאת בסך הכל

"יש סיבה שאת בסך הכל

מלצרית פשוטה ואני אחראי משמרת". זה מה שהאחראי המטומטם אמר לי היום.. זה שזו המשמרת האחרונה שלו בגלל שאף אחד לא סובל אותו.. כי שמתי 3 חמאה ליד הלחם לשולחן עם אבא ו3 ילדים במקום חמאה אחת.. זה אחד כזה שעליו נאמר "עבד כי ימלוך".. רודה בכולם, תמיד יודע יותר טוב ושום דבר לא נעשה כמו שצריך.. אז ביום לחוץ במסעדה כמו היום, להעיר ולנזוף על "פרגון יתר בחמאה"! (כמה שאני חוזרת על זה יותר זה פשוט נשמע לי יותר ויותר מגוחך) הוא שחרר אותי 2 שעות לפני הזמן כי אמרתי לו בסוף שיש לו בעיה- שההערות האלה לא תורמות ללחץ ולייעול העבודה שלנו כמלצריות (פשוטות העם).. (עזבו את זה שהאיש בן קרוב ל40 ועדיין אחראי משמרת..) חרא של איש.. פשוט קילקל לי את כל היום! זהו, תודה שנתתם לי להתמרמר בקול רם.. אני אחזור ללימודים "הפשוטים" שלי עכשיו ולחיים "הפשוטים" שלי ולא אעז יותר לתת ללקוח יותר מחמאה אחת! ואני מקווה שיהיה להוד מלכותו חרא של המשך יום ושמישהו יצליח להוריד אותו מהעץ הגבוה שעליו טיפס (או שפשוט יפול)

../images/Emo24.gif

אמרת שזו המשמרת האחרונה שלו, אז לא תצטרכי לסבול אותו יותר. וכן יש אנשים כאלו בעולם, את רק יכולה לשמוח שבגילו את תהיי הרחק מימי המלצרות שלך, ומכאן שלך יש עתיד - לו כנראה שלא.

../images/Emo140.gif

נכון... אז למה אני עדיין כל כך עצבנית? אני מקווה שבעתיד אני גם אזכה להשיב לו כגמולו!

את לא צריכה לחשוב על נקמה

אלא יותר בכיוון של רחמים כלפי אדם שישאר במקום כל החיים. ולמה את עצבנית? כי את אנושית וכי אכפת לך מהעבודה שלך - דבר שהופך אותך לבנאדם שמוסר ומוסר עבודה חשובים לו - עוד סיבה למה את טובה בהרבה ממנו.

articulate

New member
גועל נפש.

אם יש משהו שאני שונאת, זה אנשים קטנים שמקבלים קצת כח ומאבדים את הצפון. אל תתני לזה לעצבן אותך, הוא לא שווה את זה.

כמו שאקונומיקה אמרה

את צריכה בעיקר לרחם עליו ולא להתעצבן ממנו, ואני יודעת שזה קשה כי לפי מה שאת מתארת הוא יצור שקשה מאוד שלא להתעצבן ממנו, אבל את לא תראי אותו יותר אז מה זה משנה? ותזכרי שיש סיבה שבשבילך מלצרות זו עבודה זמנית ובשבילו להיות אחמ"ש זו העבודה שמפרנסת אותו בחייו הבוגרים...

RReuTT

New member
דבר ראשון אני לא חושבת

שאת צריכה להתייחס לזה ברצינות כי כמו שאמרת, הבן אדם הזה בעצמו עוד מעט בן 40 ועדיין אחראי משמרת במסעדה, דבר שני רוצי מהר לספר את זה לבעל הבית. וגם לי קרה מקרה דומה עם האחראי משמרת שלי, שבאמצע משמרת הוא שאל אותי "מי נתן לך אישור לצאת להפסקה?" ליד לקוחות וזה ממש הרגיז אותי שהוא אמר את זה ליד אנשים ואז התחלנו לריב, כמובן שזה לא היה מול אנשים והוא גם שיחרר אותי איזה שעה וחצי לפני הזמן כי הוא החליט שהוא לא מדבר איתי ואי אפשר לעבוד ככה עם מישהו שאתה לא מדבר איתו, ואז לא דיברנו איזה יומיים, כמו ילדים קטנים עבדנו יחד בלי לדבר אחד עם השני עד שהמנהלת שלנו עשתה סולחה.

היום בערב יש לי משמרת

ואני מקווה שהבעלת בית תהיה.. ושהוא לא הספיק "לסבן" אותה..

RReuTT

New member
גם אם הוא אמר לה משהו

זה מילה שלך נגד שלו, אין שום הוכחות ככה שזה לא ממש משנה מה הוא אמר אפילו שהוא מנהל. ולפעם הבאה פשוט ישר מתקשרים למנהלת ומספרים לה, זה אומנם נשמע ילדותי וטיפשי אבל רק ככה זה עובד. דופקים על הברזל כשהוא עוד חם.

train

New member
לדעתי אנשים כאלה צריך להקליט.

שבאים למהל ואומרים הו אמר לי והוא עשה לי לא תמיד זה עובד כי כמו שאמרת זה נשמע ילדותי וטפשי. אבל אם אפשר להשמיע את הדברים מוקלטים כולל טון הדיבור ונימת הקול (שזה בדרך כלל יותר גרוע מתוכן הדברים) זה יכול יותר לעזור. ויש אנשים שאם הם עצמם ישמעו את ההקלטה ואיך הם נשמעים הם יתביישו קצת וישנו את ההתנהגות.

RReuTT

New member
אז מה אתה מציע?

ללכת עם מכשיר הקלטה בכיס למקרה שמישהו יגיד משהו?

train

New member
:) עדיף גם גז מדמיע ושוקר חשמלי

במקרה ועובדים עם אדם שהוא רשע מצורה מיוחדת וידוע שיש סיכוי גבוה ל"תאקל" איתו אז אפשר לקחת בכיס מכשיר הקלטה קטן.

haych

New member
יש אנשים שפשוט לא ברור מי נתן להם

כח בידיים!! קטע מהיום (שקרה לחברה שלי): קודם כל, קצת רקע: יש לנו שעת עמדה ואז שעת אולם. בשעת אולם נשארים באולם כל הזמן, גם כשאין תנועה של נוסעים. בד"כ אין שום בעיה להשתחרר לצורך דברים כמו קריאת חומר עיוני, קפה, שיחות טלפון... היה שאטל, השאטל נגמר. צוות אולם נשאר באולם-כמו שצריך. באולם נשארה גם הרמ"שית השנואה מכל (גלי-נחשי מי...) חברה שלי: "S (קיצור לשטן), אפשר ללכת לשתות?" S: "אבל שתית בהפסקה הקודמת, לפני 45 דקות!" חברה שלי: "מה לעשות, אני שותה יותר מפעם בחצי שעה וגם קודם הייתי בעמדה X ולא היה לי זמן לשתות" (עמדה X נחשבת לעמדה קלה יחסית-לא תמיד יש בה עבודה). S: היה לך קשה בעמדה X? עבדת הרבה? היית תחת השמש הקופחת?" (בנימה של זלוזל, כמובן!) ואז היא הוסיפה: "את רוצה לשתות-יש לך קולר באולם!" חברה שלי: "אבל אני רוצה לשתות משהו חם!" S: "עכשיו כולם יכולים לצאת מהאולם חוץ ממך! ישראל, רוצה לשתות? אתה יכול ללכת. אורי, רוצה לשתות? אתה יכול ללכת." ככה היא עברה אחד-אחד ושיחררה אותם לשתות בלי שהם יבקשו בכלל, כדי שחברה שלי "תענש" ותשאר באולם, כי אבוי! איזה חטא! היא שתתה לפני 45 דקות...

haych

New member
היא פנתה לקב"ט

והוא "רשם", כמו תמיד. סיכוי קלוש שזה יוביל לאנשהוא. סליחה על ההשוואה, אבל זה מזכיר לי את השואה או כלא או משהו כזה.

מותר לי

New member
../images/Emo12.gif

אבל אצלינו היא כל כך נשמה טובה! אצלינו יש רבע שעה הפסקה ביום (בנוסף להפסקת צהריים), וחוץ מהרבע שעה- אסור לשתות חם, לא תה, לא קפה, כלום! רק מים מהקולר או מבקבוק... ואצלינו אין כזה דבר "לא להיות באולם", תמיד יש עבודה, תמיד ימצאו עבודה, והמקסימום שאפשר זה ללכת לקרוא חומר עיוני (לא שיחות טלפון, למרות שזה נעשה
) והייתי באה אליה "לא הספקתי להכין קפה בבוקר" "טוב תכיני", "קר לי מאד, אני יכולה להכין תה?" "כן", "אפשר שיחה קצרה?" "כן ותישארי באיזור".... טוב, נו, אחרי שהיא התעקשה לפנות קהל על איזה משהו (נראה לי שסיפרתי לך...), אז אפשר יותר להאמין שסתם אצלינו היא "מיתחמדת"

haych

New member
מה ז"א אסור לשתות חם??

למה לא? וכשמתחילה להגמר העבודה ואתם סתם יושבים ברב"ח-גם אסור לשתות חם? את צריכה להיות בטאבה, איזו שכונה... תגברנו 3 וכל הזמן היינו שלושתינו ביחד בעמדוטת אחת של השניה-ולאף אחד לא היה אכפת... המקסימום שאמרו לנו זה לשים עלינו גם וסט... ואפשר לשתות חם-כל הזמן אנשים באו והציעו להכין לנו. רמ"שים תופסים שם סידור של בודקים... פשוט גן עדן! בהמה, הלוואי שיפול עליה בית.

מותר לי

New member
נראה לך שהיא תרגיש את הבית?

לכי על: הלוואי שיפול עליה שק של חאג' שחזר עכשיו ממכה וארז שם גבינות ותמרים ונשברו לו בפנים כמה בקבוקים של מיץ רימונים

למעלה