יש סיבה לאופטימיות!!

dorrn

New member
יש סיבה לאופטימיות!!

גם בימים כאלה,כשאסון אחד רודף אסון אחר,בכל זאת לא הכל אבוד.ראו הכתבה הבאה

א.א.אפל

New member
ובמה זה יעזור??

- הפלשתינאים יירדפו בחו"ל בתור מיעוט גדל ומשתלט. אבל זה כנראה לא מעניין אותך, לפחות לא כמו אותי. - המהלך יביא לחיסול מעמד הביינים הפלשתיני, יוריד את רמת ההשכלה והאהדה (?) לישראל. - אותם פליטים יוכלו גם לשוב עם הרוח כאשר המאזן הדמוגרפי יצטרך אותם. - פרקטי: האם מדינות המערב אכן יקבלו הגירה שיטתית כזו לארצם? - גם טרנספר מרצון הוא טנספר. לדכא אוכלוסיה, למרות שבמצב הקיים לא מדובר בדיכוי אלא בהרעה בתנאים מכייון שמדובר בבני המעמד הפלשתיני הגבוה, ואח"כ לתהות "הי, למה הם עוזבים??" ולשחק את התמימים בסיפור ההגירה שלהם- שוב, אולי נכון מבחינתך. לא מבחינתי. בברכת אופטימיות בכלזאת...

המוסד

New member
יוריד את רמת ההשכלה כן את רמת...

האהדה לישראל הוא לא ישנה פשוט כמעט כל האינטלקטואלים הערבים שונאים את ישראל וזה נכון גם בסוריה ובמצרים ובירדן ו...

א.א.אפל

New member
לא נכון...

תמיד יש לאן לרדת. גם בגרמניה הנאצית היו אנשים שעזרו ליהודים. ומה הקשר למספר האינטלקטואלים ששונאים את ישראל? הרי אם, לפי האופטימיות שלך, יחל טרנספר מרצון, מי שיילך זה המשכילים, האינטלקטואלים ולא המעמד הנמוך.

dorrn

New member
תגובה

אתה צודק,כשאזרחים ישראלים נרצחים מדי יום,זה באמת לא כל כך מעניין אותי איך יתייחסו אליהם בחו"ל.מה זאת אומרת לשוב כשהמאזן הדמוגרפי יצטרך אותם?,כרגע הם עוזבים,ואני לא מאמין שהם יחזרו כל כך בקלות.בקשר למדינות ערב,אתה צודק,הניסיון באמת מלמד שהם דואגים בעיקר לעצמם (ובעצמם אני מתכוון לשליטים הדיקטטורים) ולא לערביי השטחים,אבל בינתיים הם עוזבים,אז מה איכפת לי. בקשר לטענתך על הקשר שבין רמת ההשכלה לשינאה לישראל,הניסיון מלמד שדווקא המשכילים הם המובילים את המאבק בישראל,וזאת בשם הלאומיות הפלשתינית המזויפת.לפועלים לא ממש איכפת מזה. ואגב,מעבר לרווח שיש לנו בכך,אלפי אנשים נמלטים כאן משלטון הדיכוי והרצח של כנופיית אש"ף אל המערב הדמוקרטי,אירוע משמח בפני עצמו,לא?

למעלה