יש !!!! סופ"ש!!!!

יש !!!! סופ"ש!!!!

אני לא מאמינה שעבדתי כל השבוע ... נשאר לי לשרוד רק את מחר, יום קצר, וזהו! שבוע עבודה שלם ראשון בחיי !

yehuda18

New member
אכן סוף סוף שקט

סיימתי עכשיו את הקורס של העבודה שבוע הבא ראשון עד שישי עבודה כל יום

haych

New member
../images/Emo10.gif מי זוכר מה זה סופ"ש בבית...

ביום שבת יש את ראש השנה של המוסלמים, אז המסוף שלנו סגור ויש חופש! רק מה? בגלל שמסוף אלנבי תמיד פתוח, שלחו את כל מי שהיה אמור לעבוד שבת לשם. ואני כבר חשבתי שיהיה לי חופש :( לא נורא, אנחנו נוסעים הרבה חבר'ה ונראה לי שתיהייה אווירה של טיול שנתי... הבעיה היחידה היא-מי קם בחמש בבוקר ביום שבת!??!!?!?!?

Roobie

New member
5 בבוקר בשבת זה מאוחר

היה לי פעם טיול (כשעבדתי כחובש בטיולים) שהייתי צריך לצאת עם צופים מתל-אביב ב-5 בבוקר. ואני גר ברעות (מודיעין). אז הלכתי לישון ב-22:00, קמתי ב-3:20 (!!!), ויצאתי ב-4 (ליתר ביטחון, זה היה באיזשהו מקום בצפון תל-אביב שאני לא מכיר), ועוד נתתי טרמפ לחברים שלי שראיתי בכניסה לישוב שלי שרק סיימו את הבילוי שלהם לאותו ערב. ולחשוב שאני יצאתי לעבודה בשעה כזאת... היה לי פעם גם טיול עם אולפנית (תיכון דתי לבנות) שיצאו ב-4 בבוקר! וקמתי ב-2:45... זה לא נורמלי. זה באמת להרגיש כמו איזה כורה פחם בריטי, או עובד זבל פלשתיני... (אני לא יודע מה עדיף) בכל מקרה, תהני וכאלה

אני הייתי אמור לעבוד בזה

אבל בסוף ויתרתי כי קיבלתי הצעה יותר טובה. חבר שלי עבד כחובש טיולים בדיוק חודשיים,עד שפעם אחת הוא היה אמור לצאת לטיול ב-5 וחצי בבוקר,הוא איחר,קיבל כנס התעצבן ועזב את העבודה.

Jan22

New member
אווא ,את לוקחת את הבן זונה השבועי

לשבוע הזה ,כל הכבוד ,את מתחילה להיות יותר וורקוהולית ממני !

ק ד ו ש

New member
נראה לי שאני גם קצת בנזונה

עבדתי 11 יום רצוף, מינימום 8 שעות כל יום.

Jan22

New member
אל תנסה להידחף לטבלה של הבני זונות

אתה לא תצליח !! אמרתי לך כבר ,צריך לעבוד 12 מינימום כדי להיחשב בן זונה ,ואתה עוד מתלמד ,אז שב בשקט ותכין קפה ! 8*7=56 ,עברת בשעה אחת את הרף של ה55 ש"ש ,מכאן נובע שאתה מתלמד.

haych

New member
איזה מתוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ספוטי דומה לצ'יקה שלי, רק שצ'יקה יותר יפה.

למעלה