יש סופסוף!!

Falling Tears

New member
יש סופסוף!!

אבא שלי בחול עכשיו אז שיכנעתי אותו לקנות לי את הדיסק!! יש סופסוף אני יוכל להעביר ביקורת על השירים ואשכרה להבין על מה אני מעבירה ביקורת!! יופי דו.. למה אני מספרת לכם את זה?! סתם.. בלי סיבה.

gcnet

New member
אם כבר אז כבר

חשבתי לפתוח נושא חדש אבל נעשה נצל"ש פה, אניווי היום {רק היום =[} קניתי את הדיסק לפי דעתי הוא דיסק ממש ממש יפה כולם אמרו שהוא מאוד מאוד שונה מהאחרים ודווקא אני לא יותר מידי ראיתי את השוני =\\\ ברור שזה קצת שונה כי כל להקה מתפתחת במידה מסויימת בכל דיסק אבל כולם דיברו על שוני מחולט והכל נורא אפל וכבר לא כ"כ פאנקי זה בכלל לא נכון לפי דעתי זה דיסק פאנק מאוד וזה דיסק יפיפה ואני אוהבת אותו!!! חח{ואני מתלהבת שסוף סוף יש ליP:} אומנם יותר אהבתי את יאנג & הופלס כי בו כל שיר נשמע שונה לחלוטין לעומת ד'ה כרוניק {איך רושמים} שיש כמה שירים שהם דומים קצת =\ אבל מצד שני אותו שמעתי רק פעם אחת ואני צריכה להתרגל כך שאין לדעת מה צופן העתיד חחח אה שמתם לב שיש גם שיר סודי!!!!!!!!!!?!? כמה נחמד! חחחח

yardenbm

New member
עוד לא שמעתי את החדש אבל גם אני מתה

על יאנג אנד הופלס וסתם לידע הכללי קוראים לזה הייד תראק

EleVaTioN

New member
דווקא בכרוניסלס..../images/Emo129.gif

אין שירים דומים! ויש דיי הבדל בין השירים! ההתחלה של הדיסק נורא גוטית...ממש וזה נורא יפה גם, מאוד אהבתי
רק מה? השירים, מבחינה מוזיקלית
אותם ג"ש לדעתי, אין ממש הבדל... המילים יותר מדברות על מוות/חיים וזה יפה, אבל זה אותו פאנק-רוק. וקולן מזל טוב

למעלה