יש!!!!!!!!!!!! סוף סוף !!!!!!!!!!!!

Jell O ShOt

New member
יש!!!!!!!!!!!! סוף סוף !!!!!!!!!!!!

קיבלתי ת'רישיון!!!!!!!!!!!!!!11 אני בכלל לא מאמין שברגע זה אני מחזיק אותו!!!!!!!!!!! ישששששששששששששששששששששששששש ומה שמצחיק הוא שמה התאריך היום? ה-6 לנובמבר נכון? ומתי נגמר לי המלווה? ב25 לנובמבר, יעני עוד שבועיים
שילכו קיבינימט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M o l

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif אני שמייח בשבילך../images/Emo70.gif

סע בזהירות ותהנה..

מזל טוובבבבב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

סוף סוף!!! שמחה בשבילך!!! סע בזהירות!!

8-AN

New member
וואי מזל טוב בגדולה

אני זוכר שהודעת על עוד מעט חודש שאין לך רישיון ושכבר יותר מחודש.. הגיע הזמן באמת!!

avvv

New member
למה זה לוקח לכולם כ"כ הרבה זמן?

אני קיבלתי היום את הרישיון מהמורה שלי. עברתי טסט לפני שלושה ימים. הייתי יכול גם לקבל אותו אתמול אם לא הייתי שוכח את הפלאפון בבית

OMRI666

New member
בגלל העיצומים...

משרד הרישוי, הוא אחד ממשרדי הממשלה, ששובתים, ולכן אין קבלת קהל, משמע מדפיסים רשיונות, אבל לא מוסרים אותם ביד. לפי מה ששמעתי, יש סניפים, שכן מוסרים רישיונות (בחיפה למשל) וכנראה, שהסניף, שהמורה שלך הוציא ממנו את הרישיון, הוא אחד מהסניפים האלה...

FreakStyler

New member
חחחחחח באמת???????

וואי איזה גנוביםםםםםםםםםםםםםםםםם הם בטוח התבלבלו!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח מפגרים!!!!!!!!!!!11 ואתה........... מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותהיה נהג זהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jell O ShOt

New member
../images/Emo51.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

לכולכם!! כבר עשיתי סיבובים עם אמא ברנו 19 הילוכים שלי, וואי כמה זמן לא נהגתי אבל מסתבר שלא שכחתי בכלל איך נוהגים... אמא שלי אומרת שאני נהג מצויין!! אז תודה רבה לכולכם!!!

shin17

New member
מ-ז-ל !!! ט-ו-ב !!!!!!!!!!!!!

סוף סוף עכשיו אפשר לנשום בשקט

משיייי

New member
../images/Emo45.gif מזל טוףףףףףף

הלוואי עלייייי אמרו לי שהמלווה הוא מהיום שעברת את הטסט ככה מתחילים לספור ופה חלק אומרים ככה חלק ככה ניראה מתי אני אקבל אותו וכמה זמן אני עוד אצטרך סע בזהירות נהג חדש וטוב של אמא

למעלה