יש! סוף סוף!

יש! סוף סוף!

היום גם התחלתי קפיצות וגם סוף סוף קנו לי מגפי רכיבה שאמרו לי שיקנו לי רק שנה הבאה היום זה פשוט יום המזל שלי אה וגם בקבוצה שלי אני הייתי ההכי טובה בקפיצות כי המדריך אמר כל הזמן טוב מאוד אחרי הקפיצה

לא יודעת

אבל זה נורא נמוך (חבל
)

../images/Emo6.gif יפי הי!!! ../images/Emo49.gif רוני!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

תתחדשי! איזה כיף לך! המדריכה שלי לא נותת לי....
אררררררררג! ויש לי מגפיים שלומפריות (המבין יבין)!!! ועליהם יש לי צ´אפס שכבר קטן עלי... הרוחב בסדר גמור אבל האורך קצר...! ויש לי מכנס רכיבה קרוע... אבל תפוס... .בעיקרון הוא קרוע בישבן כי נפלתי עליו פעם....חחח...

../images/Emo2.gif בטח שקפצתי!!! אבל לא מקצועית...

קפצתי 60 50 ופחות...
אבל זה ממש לא היה מקצועי!

shaililo

New member
זה שזה נמוך לא אומר שלא מקצועי../images/Emo8.gif

למה לא מקצועי?

כי זה היה קאנטר מטורף ו-

הקפיצות לא היו מקצועיות... כאילו... לא ממש למדתי זה היה סתם... כאילו אני יודעת ישיבה קלה וקפיצות כבר עשיתי בחיים שלי אבל זה לא היה ממש מקצועי כאילו.... עם דבר כזה אני לא יכולה להשתתף בתחרויות....

פיצי רק שתביני

אני עשיתי שנתיים רק לונג´ ואחר כך שנה סתם מעברים וישיבה בקבוצה, ואז ילד אחד פרש והצטרפה עוד ילדה ואז התחלנו לקפוץ איקסים, עד שעברתי את המטר כבר התחרתי, אז הגובה לא משנה, עברת מכשול? קפצת! בפעמים הראשונות לא משנה בדיוק איך נכנסים. ורוני! כל הכבוד!!!!! חח זה מזכיר לי שגם אני בשיעורים תמיד הייתי סופרת כמה פעמים המדריכה אומרת לי כל הכבוד וכמה לילדה שאיתי.. חח אבל השיעורי קפיצות הראשונים זה הדבר הכי כיפיי בחיים!!! אני זוכרת איך לירון עשתה לנו אותם, כל מיני שטויות, והחברה שלי נפלה מהסוס שאני הכי אוהבת (שלג
) ואני הייתי על אלמוגי

עוד משהו

את הקפיצות אנחנו אמורים לעשות בטרוט אבל בובה החמודה כל הזמן התחילה קאנטר לפני הקפיצה וזה היה השלב ההכי כיף שלי ברכיבה וגם אתמול בדיוק רציתי לשאול את ליטל מתי נתחיל קפיצות

למעלה