יש ניתוח מחר!!!

onceuponatime1

New member
יש ניתוח מחר!!!

אז מה קרה?? סיימתי את כל הבדיקות קבעו לי תאריך לניתוח מעכשיו לעכשיו הגעתי לבדיקה הטרום ניתוחית אמרו שצריך עוד שתי בדיקות והניתוח יתעכב עשיתי את הבדיקות לפני התאריך המיועד אבל הניתוח בוטל עקב מחלה עכשיו התקשרו שכןןןןןןןןן יש ניתוח מחר!!! אני מפחד
טוב בהצלחה לי

aline1234

New member
בהצלחה בניתוח

בהצלחה והחלמה מהירה, אל תחשוש הכל יהיה בסדר גמור, חשיבה חיובית תסייע לך להצליח בניתוח.

onceuponatime1

New member
ציוד לבי"ח

קודם כל, אין מניעה מלהשתמש במחשב (פלוס אינטרנט דרך הטלפון) בבי"ח נכון? צריך לשם כתיבת עבודות..... שנית כל, כדאי להביא מגבת\מצעים\שמיכה משלי? מעבר לכך, מה עוד צריך לקחת?

onceuponatime1

New member
איכילוב, ד"ר קוריאנסקי

עם כל הלחץ לא שאלתי לדעתכם על המנתח.... איך הוא?

שמחה37

New member
טוב המנתח זוועה והבי"ח על הפנים

סתםםםםםםםםםםםםםםםםם
המנתח נחשב לאחד המנוסים והבי"ח בסדר גמור לך בשלום וחזור בשלום בד"כ אין מניעה להשתמש בטלפון ולא במחשב קח איתך כלי רחצה ,מצעים ממש לא צריך מטען לפלאפון הרבה מצב רוח ואופטימיות תחזור בע"ה ותספר לנו איך היה מחכים לך ושולחים אנרגיות חיוביות שמחה

פשוט פעם

גם אני הייתי אומרת בשלום עד שהרבנית תיקנה אותי והסבירה לי שיש לזה משמעות אחרת ממה שאנחנו מתכוונים...

ליבי3617

New member
ואני יודעת

על לך ל-שלום וחזור ב-שלום. משהו על מה שדוד אמר לאבשלום ושם זה מפורש (ככה אני זוכרת מבית ספר בכל אופן). מישהו?

חמ סה

New member
מגיגול קצר עולה שאת צודקת ../images/Emo13.gif

לך ל-שלום ותחזור ב-שלום. שלום שלום
.

תשובה מפורטת - ליבי צדקת לגמרי

נחמד קצת להחכים. חיפשתי בשבילך וזה מה שמצאתי: יש שאלה אם כשאדם נוסע יש לומר תלך בשלום ותחזור בשלום או לך לשלום ותחזור לשלום, ומה ההבדל? בגמרא כתוב כך (תלמוד בבלי מסכת ברכות דף סד עמוד א): "אמר רבי אבין הלוי: הנפטר מחברו אל יאמר לו לך בשלום, אלא לך לשלום. שהרי יתרו שאמר לו למשה (שמות ד') לך לשלום - עלה והצליח, דוד שאמר לו לאבשלום (שמואל ב' ט"ו) לך בשלום - הלך ונתלה". וטעם הדבר שההולך בשלום סבור שהוא הולך במקום שיש בו שלום, אולם הדרך היא מקום הסכנה, ולא ידע להזהר ממנה. אבל ההולך לשלום הוא זה היודע שהדרך היא במקום הסכנה, ואנו מאחלים לו שיגיע למקום שיש בו שלום. ומכאן לענייננו - למי שלפני ניתוח נאחל שילך לשלום ויחזור בשלום. שממקום של סכנת חיים יגיע למקום שבו ישכין שלום בגופו ובנפשו על ידי נפש בריאה בגוף בריא יותר .

יישר כח על החיפוש

ממה שאני יודעת - תחזור בשלום זה לחזור בארון (חס ושלום , לא עלינו ולא על אף אחד). מאז אני נזהרת ואומרת גם לחזור לשלום. אנסה גם אני לבדוק שוב.

onceuponatime1

New member
my insomnia is kicking... cant sleep

כנראה שרק פה יש חיים בשלוש וחצי לפנות בוקר. אוף לא מצליח לישון... לא מפסיק לחשוב על הניתוח מחר (ועם המזל שלי עוד תהיה שביתה :-\)

למעלה