יש נילס מארגו!

../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך, בוא ונעוף אל מעל הכפר, מעבר לנחל, מעבר לדרך, עם האווזים לאופק בוא נעוף. או נילס, כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר, על אווז הבית, עם כל אווזי הבר, או נילס, עבר בדרך מעל נופים כה יפים, מעל הים נדד הוא מעבר לחופים. בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר, יחד נגיע לקצה עולם. לנוף הפתוח אל האור והתכלת, עם האווזים לאופק בוא נעוף. בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה, נוף הפלאים של חיות הבר, היי נילס בוא איתנו בו רק הלאה הלאה, עם האווזים לאופק בוא נעוף. בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת, עם האווזים לאופק בוא נעוף. [X2]

יש לך קצת טעויות...

אבל זה לא נורא! בוא נילס בוא נעוף, בוא נמריא אל סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל לכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך, עם האווזים לאופק בוא נעוף! הו נילס, כל כך יקר, נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס, עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים הוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח אל האור והתכלת עם האווזים לאופק בוא נעוף! הו נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק בוא נעוף! למרות שזה ממש ממש דומה...

../images/Emo3.gif מה למען השם ההבדל כאן?

חחח.. שיהיה.
אני כתבתי את המילים האלה בזמן ששמעתי את השיר. יחד עם השיר, עקבתי אחרי המילים וכתבתי. הפסיקים יצאו לי באופן אוטומטי..

icודליה

New member
נו באמת נוית../images/Emo31.gif

זה לא "הו, נילס כל כך יקר" זה - "נילס כל כך קטן" = כמו שמארגו כתבה. אני יכולה לקרוא לך מארגוש?

icודליה

New member
חח פיספסת...

לא נורא.. יש נראה לי כל יום אבל זה יחסית מוקדם.. משו 11 טוב תעקבי, מידי פעם אני כותבת למארגו ואנחנו רואות את הפרק תוך כדי שאנחנו מדברות בצ'אט.. נ.ב מארגו למה נעלמת ככה היום??? איך היה עצוב הפרק היום!!!!

../images/Emo4.gif../images/Emo14.gif סורי חמודעע

הייתי בעבודה.. ו.. זה לא היה 11 זה היה כמעט אחת בצהריים.. ו.. נעלמתי כי הייתי צריכה להכין צהריים לילדודס..
אני מקווה שאני אצליח להיות מחר. מה היה בפרק אגב? הם לא נתנו לי לראות.. בקשר לשיר,
לא, אני לא יודעת אותו בע"פ.. אבל הורדתי אותו מקאזהה..

../images/Emo12.gif בשביל מה?!

להזכירךךךךךךך גדלתי על הסדרה המצויירת הזאת.. אני מתה עליה. ו.. אה, זה היה גם בגלל שכולכם ראיתם נילס ואני נתקעתי עם ערוץ הופ [הופ לגדול בידיים טובות.. הופ לגדול בידיים טובות הופ לגדול לגדול בידיים טובוווווות (
NOT)] אז רציתי להרגיש פחות מנודה, הורדתי את השיר..

למעלה