יש ניחוח חרא

MonicaF

New member
יש ניחוח חרא

זהו, הגיע הזמן לספר את הסוד הזה. הבוקר שמעתי ברדיו את ריטה שרה את "שיר אהובת הספן". השיר יצא כשהייתי שנים מעטות בארץ, והתקשיתי אז לעקוב אחר מלים בשירים. איך יתכן שריטה, עם הקול היפה שהיה לה אז, תשיר את השורה הזו: "יש ניחוח חרא"? איך בכלל מתקשר לסיפור של השיר? אהה, מוניקה הבינה הבוקר, בהצתה מאוחרת של מעל 20 שנים, ש-ריטה שרה בעצם "יש ניחוח ארק". איזה יופי. ובעבר סיפרתי לכם על "היו לי פעם עפרונות" של אריאל זילברג. בטח יש פה עוד עולים חדשים ישנים, שזה קרה להם. ובטח לצברים זה קרה עם שירים באנגלית או צרפתית ועוד. נו - תנו דוגמאות
אני צחקתי על עצמי היום, על כל השנים שהתביישתי להודות בזה שאין לי מושג מה ריטה אומרת שם.

דווידו

New member
לא עולה חדש אך בכל זאת

שאריאל זילברג פירסם בשנות ה70 את השיר רוצי שמוליק שאת קמה בבוקר ומיתלבשת ...... בתחלה כל הזמן חשבתי שהוא שר שאתה קם בבוקר ומתלבשת ולא הבנתי איך מערבבים כאן בן זכר ונקבה

MonicaF

New member
"מה את מוצצת לו?"

עכשיו נזכרתי! דורי בן זאב, באלבום "גנבים" - אבל שם זה בכוונה: הוא אומר "מה את מוצאת אצלו?" אבל כולנו שומעים "מה את מוצצת לו?" זוכרים?

דווידו

New member
ןיש שיר האומר

האהבה שלי היא לא האהבה שלו אך זה נשמע כמו האבא שלי היא לא האהבה שלו

MonicaF

New member
אז אני מוקפת מומחים וכמהים

כי כל מי שאני מכירה, חשב על האפשרות הזו

הצחקת אותי על הבוקר מוני../images/Emo6.gif

וזה כבר טוב. גם לי יש דוגמא. לא יכולה עכשיו לחפש את שם השיר ומי שר אבל אולי תזכרו לבד. בשיר יש שורה שחוזרת על עצמה: YOU DON'T OWN ME ויש לי ידידה שחיה באנגליה(ישראלית) שמאד אוהבת את השיר אבל במקום השורה הנכנה היא שומעת: YOU DON'T KNOW ME ולא יעזור כלום. היא לא שומעת משהו אחר.

רגע, רגע, יש לי עוד דוגמא../images/Emo6.gif

י שיר של ליאור ייני ויש בו את השורות: בואי נימלט אל האספלט....בקיצור לסוע לאילת משהו. במשך 30 שנים אני לא הבנתי את השיר הזה. כל הזמן חשבתי שהוא אומר: בואי אימא'לה אל האספלט... נראה לי מוזר להזמין את אמא אל אספלט.

ואני תמיד כששמעתי את השורה...

בשיר של אריק איינשטיין "רוח סתיו" את השורה ואם אתה סתם ציניקן תמיד שמעתי - אז תמתיני כאן....איך? אין לי מושג.... חחחח צביק זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב, ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב.

MonicaF

New member
"טעמם של החמציצים עם השפיצים"

אלון אולארצ'יק - כל הליל אני בגנך http://www.mp3music.co.il/lyrics/6748.html כמעט הפכתי לסבית בגלל השיר הזה. לא היתה לי כאן שגיאת שמיעה, שמעתי בדיוק את מה שהוא שר ומה שהוא התכוון :)

דווידו

New member
עוד טעות שהיתה לי מזמן

שיר השכונה של התרנגולים מתחיל במי " חבר'ה, חבר'ה רגע, רגע מנדל צבינגי ופושקש" ואני תמיד שרתי בזמנו מנדל צביקי הוא פושטק למה? ככה חשבתי

ahitofel

New member
גיליתם את אמריקה???

אין מי שאין לו דבר כזה.. אצלי זה התחיל בגיל 4, בגן ילדים. הגננת אספה אותנו ל"ריכוז" ושרנו את "והטיפו ההרים עסיס".. ומדי פעם באה עוזרת הגננת, ולקחה ילד החוצה... בסוף היא באה, לקחה אותי... ובחדר הסמוך היתה אחות - כזו כמו פעם, עם שביס לבן ושמלה כחולה - שבלי התרעה ובלי אומר ודברים תקעה לי ביד זריקה נגד טיפוס.. (שהיו נותנים אז כל שנה, וזה כאב.. משהו משהו..). מאז אצלי השיר הוא "והטיפוס והטיפוס ההרים..." אלא מה... אנחנו לא יחידים, ובשביל זה הקימו את האתר אבטיח. למה אבטיח?? בגלל שלמה ארצי. "אבטיח, אני יודע זאת פתאום.." שהוא בעצם חיקוי של אתר אמריקני שעוסק באותו הדבר (רק ששכחתי את שמו..).

לולי11111

New member
וואי וואי לוליטה

גמני חולה על השיר הזה אף פעם לא נמאס לי לשמוע אותו כמובן שזה מתוך הסרט "מועדון האקסיות" עם דיאן קיטון,גולדי הון ובט מידלר (אגב,הספר סתמי לחלוטין בשונה מהסרט)

אני יוצא לחו"ל לשבוע

תשמרי פה חזק.
כשאחזור-תתני לי את הכתובת של הצימרים. נראה לי שתהיה לי זיקפת שחרית. אדיוס.

אוף. כולם נוסעים ואני דוג-סיטר../images/Emo107.gif

תעשה חיים מרקי ותחזור עם תמונות

למעלה