יש ניהול לפורום????

yoelnd

New member
יש ניהול לפורום????

מעל שבועיים אין פה התיחסות......

yoelnd

New member
קולו של ה......

נראה לי קצת מוזר שיותר משבוע ימים אין התיחסות שלך לתשובות, ונראה לי עוד יותר מוזר שאם , נגיד, יצאת לחופש, ומותר ואחלה, אז לכתוב שלא יהיה מישהו בתקופה הבאה..... אלא אם בתפוז יש מדיניות אחרת של חוסר אכפתיות ואחריות כלפי הגולשים....... סוף מעשה במחשבה תחילה!!! וקחי זאת כהערה בונה!

הערות "בונות" כגון אלה ,

אין הן מקומן בפורום זה. אם יש לך תלונות אתה מוזמן להפנות אותן לתפוז משוב . או אלי במסר. לילה מצוין שיהיה לך.

0 אור 0

New member
מה תפקיד המנהל?

האם מנהל הפורום הוא זה שצריך לענות לשאלות? לטעמי, תפקיד המנהל הוא לנווט, לא להיות העונה היחיד באמת הפורום הזה קצת נרדם, אבל אם המנהלת לבדה תצטרך להעיר ולעורר זה בעיה - גם לנו מותר ליזום

yoelnd

New member
אם כבר.....

היי בעברי הייתי מנהל פורום בתפוז! חושבני שיש מקום לניווט חיצוני - מחיקת הודעות פירסום ושאר זבל, אבל, אם הפורום הינו מקצועי והמהנלת הינה מקצועית אז יש מקום לענות לפחות פעם ביום או לחילופין לכתוב שיוצאת לחופשה - וזה המינימום לפונים ולא לאלו הקבועים שעונים בכל מקרה - דבדרך....... רוצה לומר: או שיהיה מחליף זמני למחיקת הודעות או הודעה מראש על העידרות וגם אם המחשב מקוקל ולא ייוצר מצב שאין מנהלת בשטח מעל לשבוע ימים....... ולגבי ייזום - הכל תלוי בטיב החומר - פתיחת שירשור עם שאלות לדיון, הצגת מקרים, הצגת מחקרים, חדשות מהעולם, מהאגודה, הפניה לאתרים מקצועיים ועוד.... בבריאות טובה ופורה!

sheabutter

New member
אם כבר מדברים על זה....

גם לי יש הערה ונא לא להיעלב אלא לקחת לתשומת הלב: רוב תשובות המנהלת הן: "היו על כך הרבה דיונים נא לחפש בפונקצית החיפוש". קודם כל לא כל האנשים יודעים להשתמש בפונקצית החיפוש, במיוחד כעת כששונתה. שנית, התשובות האלה ממש מרדימות את הפורום ומחסלות את הדיונים. הייתי מצפה מהמנהלת לענות ביסודיות על כל שאלה ו/או לשים לינקים ישירים לדיונים קודמים, כלומר לא לשלוח את הגולש לחיפוש אלא לחפש בעצמה ולשים לינקים. שימו לב שכאשר יש תשובות לקוניות של "חפשו בעצמכם" זהו, השאלה נגדעת. הפורום משעמם ולא פורה וזה חבל כי יש כאן משתמשים מקצועים ומעניינים שיכולים לתרום המון, אם היה רק מה שיעורר אותם לדיונים פורים.

למעלה