יש!!! נחשו מה...

kikona126

New member
יש!!! נחשו מה...

טוב נו לא כזה יש... קיבלתי מחזור שוב פעם... לא יודעת מה לעשות עם זה אבל זה כבר ממש מעצבן, מתסכל וכל דבר אחר שעולה לכן בראש לי הוא ממש כואב עכשיו ולא מצליחה לחשוב... זהו נכנסת לישון עכשיו אולי זה ירגיע את הכאב... מחר על הבוקר אני מרימה פה טלפון לרופא והראשון שאני אצליח לקבוע אצלו תור יזכה באנדואית (מסכן)

זואילי

New member
יו, איזה סיוט המחזורים האלה שלך!

זה מחזור 2 או 3 החודש?? אני חושבת שאם הייתי במקומך אז פשוט הייתי עושה מעקב הורמונלי על פני כל החודש. מבקשת מהרופא (איזה?? יש לך מאה!!) ובודקת פרופיל מלא עכשיו בתחילת המחזור, ושוב אחרי 10 ימים ואז סביב ביוץ משוער (יום 14) ואז שוב ביום 21. אחת ולתמיד צריך להסתכל על תמונת ההורמונים שלך לאורך חודש שלם. זו דעתי. אין לדעת אם זה בכלל קשור לאנדו, וסליחה, אבל כבר אין לי מושג אם את על דיכוי... אבל כדאי לבדוק מה מתחולל לך הורמונלית בגוף. מקווה שהדימום הזה יעבור עם מיעוט כאבים

kikona126

New member
אני אכן על דיכוי

זה המחזור ה3 החודש!!! היה לי אחד אחרי זה שבוע בלי ואז עוד אחד ואז 4 ימים בלי והנה חדש... וכל פעם לוקח לזה איזה שבוע עד שהוא מפסיק. התחלתי לקנות פה תחבושות וטמפונים של הסופר כי הם יותר זולים.. יש מגרנה הפעם וקצת כאבים בגב... המחזור הזה והראשון החודש הגיעו ללא כאבים בבטן רק בגב ומגרנות. הקודם הפך לי את הבטן... הרופאת משפחה עשתה לי פרופיל הורמונלי, לא ראו שם כלום הוא היה תקין, זולטי צחק עליה ואמר שברור שזה יהיה תקין אם אני על גלולות... אין לי הרבה רופאים יש את זולטי שמטפל באנדו ויש את חגית הסקסולוגית וסוריאנו, רק עברתי אצלו את הניתוח, אבל לא הולכת אליו.

פיצ 50

New member
חמודונת

מקווה שאת מרגישה יותר טוב.... דואגת.....מזל שאת חוזרת בקרוב

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

אני חוזרת רק לחופש... מה שכן את לא עונה לאי מיילים...

פיצ 50

New member
צודקת

לא נכנסתי כמה ימים היה לי סופ"ש קשה... מבטיחה מחר להציץ.....

liats80

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

קיקי אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. משהו נורא המחזורים שלך. כל הכבוד לך שאת מתפקדת ומשחקת כדור עף במצב הזה! אני מאוד מקווה שהרופא שם יוכל לעזור בינתיים ושהרופא בארץ יוכל לפתור את הבעיה. המון
בינתיים.

kikona126

New member
זה הגיע הפעם בעיקר עם מגרנות

מקווה שישארו לי כדורים עד שאני אגיע לארץ... כי כבר אין לי הרבה, כל מחזור מביא איתו מגרנות... אבל הפעם זה עדיין מביא כי אני עדיין מדממת וכל פעם שהדימום מתחזק מתחזקת לי המגרנה
וכן אני ממשיכה עם הכדורעף, היום הייתי באימון... !!! זה מרגיע לי את הגב, במיוחד בימים של מחזור....

kikona126

New member
יופי אז ישבתי לי עד עכשיו

והוצאתי רשימה של גניקולוגים פה באזור. והדילמה שלי היא כזאת: יש לי שם של אחד שהמליצו לי עליו בעמותת האנדו פה, אבל לא בטוחה שזה הוא כי יש לי רק את השם משפה שלו... והוא גר פה ברובע השני ככה שזה ממש ליד הבית שלי. מה שכן, ראיתי הודעה עליו באחד הפורומים של האנדו שלא כל הבנות ממליצות עליו, וגם שהוא ואסטטיקה לא הולכים ביחד (וזה קצת מפריע לי...) השם השני שהוצאתי מהמאגר הוא שם של גניקולוג יהודי "דרייפוס" ומשום מה ניראה לי שאני מכירה את הבן שלו (למה כה דרייפוס כבר יכולים לגור באותו הרובע ובאותו הרחוב?) ואם אני מכירה את הבן שלו יש מצב טוב שהוא או אישתו מדברים עברית (או שניהם) כי אני יודעת שההורים של הילד ישראלים... בכל מקרה מחר אני אשאל אותו אם אחד ההורים שלו רופא במקרה... ויש לי עוד כמה מספרים שמצאתי, בכל מקרה, מחר אני אעשה סבב טלפונים ונראה מי יזכה בי
אווףףף בא לי לאכול משהו אבל אין לי כוח להכין כלום (אני מקפיאה את הלחם בכוונה שאני לא אוכל את כולו...) אז זהו אין מה לאכול והולכים לישון רעבים, אני ממש אמא רעה לעצמי! לילה טוב וחלומות פז (טוב נו פז נעזוב אותך בשקט הלילה) וחלומות מתוקים לכולן מקיקי דריקי שפיקי דיקי....!

למעלה