שוב שלום לכולם, לאחר שנפטר אהוב לבי, העמדתי
ספסל יפה על החלקה שקניתי לי לידו, והייתי באה לשם, בתחילה כל יום, אבל כשחזרתי לעבוד, הייתי באה פעמיים בשבוע, יושבת, חושבת, ומדברת אליו. גם לי אמרו שזה מפריע לנשמה....בלה....בלה.......איך הם יודעים ??? אני יודעת שהשיחות בינינו, כשהיה חי, היו חלק מאד משמעותי ואהוב על שנינו...... וגם כשהלכתי למתקשרת מספר חודשים לאחר שנפטר, הוא העביר לי את המסר הבא : " תודה על הכבוד שעשית לי בבית הקברות, תודה על הספסל, אני יודע שעשית זאת בעזרת מישהו (וזה נכון, הבאתי ידיד שלנו שעזר לי לבנות את הספסל). לפני כחודש, לקראת יום השנה לפטירתו, הלכתי שוב למתקשרת והיא העבירה לי את המסר הבא : "אני רואה ומחכה לך פעמיים בשבוע בבית הקברות, רואה אותך יושבת על הספסל ובוכה, ואני איני יכול לענות. אבל מבקש להפסיק זאת, ולא לבוא יותר, חוץ מבימי השנה, כי בעוד כחודש וחצי - חודשיים, הנשמה שלו תעבור משם, כנראה יירד שוב לעולם שלנו בגלגול חדש ". מה שהכי הפתיע אותי הוא שאמר, שבפעם האחרונה שבאתי, היה זה ביום ראשון, ואני שתמיד הולכת בימי שני וששי, חשבתי שיש כאן טעות, אבל פתאום נזכרתי שאכן ביום ראשון שעבר, לא הלכתי לעבודה ואכן ניצלתי זאת כדי לבוא לבית הקברות........ אז גם התיאוריה שהמתקשרת קוראת מחשבות, אינה סבירה, כי גם אני לא זכרתי את אותו יום ראשון ! ! !
בכל אופן, איני זקוקה לבית הקברות, תמונותיו נמצאות אצלי בכל חדר, ואני נוהגת להמשיך ולדבר אליו גם בבית.