יש משחקי מחשב בסגנון ad&d??????

EverMan

New member
לא יכול להיות

כי כל המשמעות של D&D זה חופש הבחירה ומשחק הדמות. ואת אלו לא יהיה במש"ת במחשב. אבל יש משחקים שמזכירים את הממשק , כמו דיאבלו או נוור וינטר נייטס.

ננסק

New member
יש ועוד איך.

המשמעות של D&D זה לעלות בדרגות ולצבור נק"נ.
זה בדיוק מה שאתה משיג במשחקים הממוחשבים. יש המוני משחקי מחשב שמחקים משחקי תפקידים, ורובם טובים למדי. ברור שאף אחד מהם הוא לא מ"ת מלא לחלוטין, אפילו ש-NWN מנסה להתקרב.

shadowfax

New member
לאורך השנים היו משחקים לרוב

למעשה גיגאקס עצמו הוא תומך נילהב של "ניסיון המחשוב". אתה יכול למצוא משחקים לכל הוצאה למעשה, בתחילה הוציא חברה בשם SSI את כל משחקי הD&D והם למעשה הקדימו חזון למועד (וליכולת) הם יצרו משחקים בגוף שלישי (כרי מבט מעל) עוד בימי הXT, הם שילבו קטעים של "מבט ראשון" (DOOM ומינהו) שוב עוד בימי הXT, הם הוציאו סדרת משחקי "עינו של הבוהה" (EYE OF THE BEHOLDER) תוך שימוש ב"מבט ראשון" עוד ליפני DOOM (לפי זיכרוני) בימי הAT העליזים. כיום יש המון משחקים, כמו שכתב קודמי, והטוב בניהם (והיחידי שמגרד את קרסולי הדבר האמיתי) הוא NEVER WINTER NIGTHS (לא מתחייב על הכתיב) שמאפשר מנחה אמיתי למשחק ועוקף את חוסר יכולת התיכנות ליצור בינה מלכותית ברמה הדרושה.

רמץ

New member
הרשה לי להצליץ לך על משחק מצויין../images/Emo8.gif

ADOM - משחק תפקידים יוצא מן הכלל אם אין לך בעייה עם גרפיקת ASCII... מומלץ ביותר!

alonyo

New member
אני מנצל את השירשור

כדי להמליץ על משחק פלאש מגניב

RoyalWizard

New member
יש...

הנה אלה ששחקתי בהם ואני ממליץ עליהם Dungons and dragons shdow over mystera dungons and dragons the tower of doom שני אלה היו משחקי ארקייד שאתה כמובן יכול להוריד עם האמולטור של משחקי ארקייד איי שם ברשת ו quest for glory מ1-5

DDN

New member
כמו שננסק אמר.

TOD וSOM הם משחקי ארקייד שמתחבאים מאחורי החוקים של מו"ד. הקווסטים הם אמנם אחלה. אבל בכל מקרה, משחקי תפקידים הם לא.

למעלה