יש משהו שלא מובן לי

שימקי

New member
יש משהו שלא מובן לי

לפני כמה חודשים ראיתי באיזה מקום ראיון כתוב שהיה עם צביקה פיק, ושאלו אותו על השיר של שרית חדד, והוא אמר שהקהל יאהב אותו, זה שיר שמח ומלא קצב, ושבטח יהיה לו סיכוי טוב. אבל לאחר ששמעתי את השיר לא הבנתי את דבריו של צביקה פיק, השיר לא קיצבי, הוא אומנם שיר נחמד, אבל אני לא בטוח שיהיה לו סיכוי באירוויזיון במיוחד לא בתקופה שאנחנו נמצאים בה בימים אלה... אבל בתור מעריצי אירוויזיונים כמובן שנחזיק לה אצבעות... אז שתהיה לכולנו במיוחד לשרית - הרבה הצלחה בחודש הבא...

גם אני זוכר משהו כזה

אני זוכר שהם אמרו שהם עיבדו את השיר מחדש והפכו אותו לשיר קיצבי...

Yaniv-DC

New member
אם ככה, לא רוצה לחשוב מה

היה קודם...

שימקי

New member
במחשבה שניה, אולי...

הם ישמיעו את העיבוד החדש באירוויזיון, כמו שעשו עם השיר של טל סונדק בשנה שעברה. לקראת האירוויזיון הפכו את השיר ליותר קיצבי (שלפי דעתי היה יכול להיות לו סיכוי ממש טוב בשנה שעברה). אז בקיצור, אנחנו צריכים לחכות לאירוויזיון כדי לדעת באמת איך הוא יבוצע.

איליה.

New member
לפי החוקים שהוכנסו בשנה שעברה

כל מדינה צריכה להעביר ל-EBU את הגירסה הסופית של השיר מבעוד מועד. הגירסה הסופית כוללת את העיבוד המוסיקלי הסופי ואת השפה שבה יושר השיר. זאת הגירסה שמוצגת בקליפ, והביצוע באירוויזיון חייב להיות זהה לה. בשנה שעברה בקליפ כבר היה העיבוד החדש, ולכן זה בדיוק לפי הכלל הנ"ל. גם השנה לא ייתכן שבאירוויזיון יהיה ביצוע שונה מזה שבקליפ.

למעלה