יש משהו שאתם עושים

LiRs Lullaby

New member
יש משהו שאתם עושים

כדי להגביר את הכח שלכם מבחינה מאגית? זאת אומרת, נניח, לגרום לזרימה טבעית של הגוף, להיות יותר מחוברים לאדמה וכאלה... יש לכם איזושהי פעילות שאתם עושים כל יום? מישהו פה חוגג? אבל בכיף כזה של הטבע, לא במובן המסיבתי של מועדונים או להשתכר.... או לקחת סמים

LiRs Lullaby

New member
זהו? ../images/Emo12.gif

זאת כל התשובה? אחרי כל הדברים שקראתי על פתיחת צ'אקרות, תרגילי אנרגיה וויזואליזציה, ניקוי הילות, ועוד כהנה וכהנה, זה כל מה שאתה עושה כדי להיות סופר-מאג? דייייייייייייייייייייייייייייייייי אוח, לפחות תגיד לי מה עושים כדי לשנות צורה?

RainBird

New member
במאגיה הדברים הפשוטים ביותר הם החשובים ביותר. לדעת את עצמך זו לא משימה קלה- גם אם נראה לך שזו כזו. להתמודד עם כל השדים שלך, להבין את האהבות והשינאות שלך ולחטט עמוק עמוק זה בכלל לא פשוט. כל הטכניקות המאגיות האחרות ניתנות להשגה על ידי אימון והתמדה. החיפוש העצמי הוא דבר ששום טכניקה לא תיתן לך. ארדן.

imdark

New member
רעיון השאמניזם

בה משתי נקודות חקר אצמי וחקר הטבע (או הסביבה) באשר לשינוי צורה יש טכניקות בשמניזם שנקראות מיזוג רוח אדם יכול להיתמזג עם הרוח המגנה שלו והגוף הולך אחרי זה חוץ מזה אני לא מכיר הרבה טכניקות שקשורות בשינוי הפיזי של המשתמש עם אתה רוצה אתה יכול לכתוב כישוף ולנסות אותו

PurpleFilth

New member
שינוי הצורה שאתה מתאר...

משנה לך גם את התכונות הפיסיות? לדוגמא, אם אני משנה צורה לחתול, האם אני נהיית גם זריזה יותר? האם ראיית הלילה וחושי הציד שלי מתפתחים? או שהשינוי צורני בלבד?

ואתה כל כך צודק ארדן

אכן לא פשוט לחטט ברגשות ולדעת את החסרונות שלך, וללמוד להשלים שככה אתה, או להפך, לנסות ולהשתנות. זו בחירה מאוד קשה, ולא פשוט לראות מולך את האמת מתפרסת לנגד עייניך...בכל אופן, אני מסכימה איתך מאוד

LiRs Lullaby

New member
אבל הקטע הוא שאני מאאגניבה ../images/Emo98.gif

או במילים אחרות: אני מרגישה שכבר עברתי תהליך די ארוך ומטורף של חיפוש עצמי שכבר נשארתי כמו איזשהו ריק. ואקום. סתם כלי. ואילו הדברים שקראתי בקשר ללימוד עצמי הובילו אותי למסקנה שלפעמים ליהנות בלי רגשות אשם, וסתם כדי ליהנות עושות טוב לגוף ולנפש. לא חייבים להיות אמנים מיוסרים כל הזמן שדנים בשאלה " האם אלהים קיים" וכו. להיפך, אפשר ומותר ליהנות ממה שקיים, מצבעים חזקים ויפים(ורוד זה לא רק צבע של פקאצות!!!), אוכל טוב, מוזיקה מטריפה וכל דבר שעושה לנו נעים. זה מחזק איזשהו פן באישיות שלנו שאנחנו די פוחדים לבטא והוא כל היצרים שלנו שרוצים רק להרגיש טוב ולא לחוש כאב באופן כללי. משהו די דומה ל"איד" רק לא באופן כל כך קיצוני שמגיע למין ואלימות...... אתה יודע, כל הדברים הילדותיים שאתה מחשיב בעצמך כמו נניח, לאהוב פאוור פאף גירלז ולא להתבייש לומר את זה בקול רם ליד אנשים אחרים
.... או שזו רק אני? באבלס שליטה.

imdark

New member
גם אני אוהב בנות הפאור פאף

אבל קצת פחות (התסריט הוא די חוזר על אצמו) אני אוהב את רוב האנימציות הקלסיות דיסני הם אחלה ולמרות כל זה אבל אדיין את אדיין סגורה רק מזה שאמרת לא להגיע לאלימות ומין וכל זה אני חושב שאת אדיין סגורה ויש לך מספר פאנים באצמך שאדיין לא גילית

LiRs Lullaby

New member
אני בכלל לא אמרתי דבר כזה

אני לא אמרתי לא לחקור את החלקים האלימים והמיניים שבנו, אני התייחסתי במשפט הזה על ה"איד" שלפי פרויד מכיל חלקים פרימיטיביים שכוללים מין ואלימות. אתה תעשה מה שאתה רוצה, אבל אתה לא מכיר אותי מספיק בשביל לקבוע שאני עדיין סגורה או לא מכירה את עצמי.

RainBird

New member
האיד הוא חלק חשוב על האלימות והמין שבו. בלי קשר למה שנאמר. להפך אלימות ומין עושים את החיים למעניינים.

RainBird

New member
אלימות ומלחמה זה חלק מהטבע האנושי. הקבלה או אי הקבלה הנורמטיבית של האלימות היא עיניין של החברה. אישית היא מרתקת בדיוק כמו האהבה או הדברים האחרים שלא ניתן באמת לשלוט בהם. ארדן.

מרתקת אולי כשאתה רואה סרטים

על ההיסטוריה או קורא ספר- לא כשאתה נוכח במלחמות האלה והאדרנלין משתולל בגוף ואתה בלחץ ורואה גופות מוטלות על הארץ ויודע שיש מצב שאתה יכול להפוך לאחד מהן בכל רגע ורואה איך משספים לחבר שלך את הצוואר- זה - כבר- ממש- לא - מרתק.

ToryMaster

New member
המ

אני דווקא מוצאת את זה מרתק בכל מצב, גם כשאת מוטלת על הרצפה ואיזה בחור מנסה לאנוס אותך.

RainBird

New member
זה הטעם שלך. יש אנשים שמכורים לאנדרנלין ויש אנשים שנהנים מאלימות. אני אוהב את הסוג הכתובה ואמנויות לחימה- מהצד. לא כשאני חלק מזה. ארדן.

imdark

New member
נקודה חשובה

כאשר אתה מת כבר שום דבר לא מרתק כפי שהוא היה (לפחות לפי האמונה השאמנים המוקרת לי ויש הרבה) יותר מזה כמה מהמתים מקנאים בחיים רק על זה שהם יכולים להרגיש כעב וכן כמה מהמתים גם פשוט נמשכים לנירוונה כפי שהיא

ToryMaster

New member
בהחלט

אני חושבת שלנסות להוקיע אלימות באופן מוחלט ובכל צורה שהיא מהחברה שלנו זו צורת מחשבה שגויה, לא מציאותית ואדישה בדיוק כמו דרך המחשבה שגורסת שאלימות היא מרכז החיים. אלימות זה חלק מהחיים שלנו, הרוג ותהרג, החזק שורד וכן הלאה. אסור לנו לשכוח שגם אם נעשינו "מתורבתים" ועדיני נפש, אנחנו עדיין עמוק בפנים בעלי חיים, והרג ופגיעה פיזית במצבים מסוימים זה חלק טבעי בנו. אני לא מטיפה למסעות קטל והכאה למטרות הנאה בלבד, אבל אם תסתכלי על כל חיה בטבע, תראי כמה התנהגויות אלימות שנמצאות שם כדי לעזור לה לשרוד. בני האדם מרוממים את עצמם כל כך גבוה ומתנשא מעל בע"ח אחרים, שהם שוכחים שהבסיס ההתנהגותי די דומה בסך הכל.

LiRs Lullaby

New member
לא יצא לך פעם

לראות סרט עם הרבה מאוד אלימות מסוגננת(אמנויות לחימה למיניהן) ואמרת לעצמך, "וואו, מדהים, זה בידיוק מה שהייתי רוצה לעשות למנוול ש...." ככה אלימות יכולה להיות מעניינת.

imdark

New member
למען האמת זו לא האלימות שמענינת

במצב הזה הפליאה מדברים שניראים לך לא אנושיים או לא הגיוניים יוצרת משהו מאוד מאניין במוח (משהו שנימצע בין הומור לבין היתנגדות) המכונה פליאה מוחלטת מצב ובו אתה רואה במו עיינך שדבר שניראה בילתי אפשרי קיים ולא רק קיים אלא נימצע בהשיג יד את בפשטות נישאר פעור פה זהו שוק ברמה מסוימת למוח ולמחשבה שבירת החוקים משחררת יוצרת גם סוג הוויה לוגית כלומר שבירת ההיגיון או הרעיונות המוקרים

למעלה