יש משהו מרגיז מאוד

יש משהו מרגיז מאוד

בזמן האחרון. אני כמעט ולא לומד. אבל ממש לא, משהו כמו חמש שעות ביום של לימודים. עד שתיים שלושה מבחנים בחודש. ואני מרגיש שזה הופך אותי לזומבי שאני הופך למטומטם. שנה שעברה הייתה נפלאה היו לי מלא גרויות, פסיכומטרי, ולמרות זה היה לי מלא זמן פנוי ונהנתי מהחיים. היום הזמן הפנוי משתלט עליי. חור ענק שאי אפשר למלא אני שוחה, רואה טלוויזיה, משחק במחשב, אינטרנט ועוד מליון תחביבים אבל הזמן הפנוי הוא רב מדי. אני הופך למטומטם והרגלי הלמידה הנהדרים שסיגלתי נמחקים לי אט אט מה לעשות אנשות? ערן, אבל באמת. ומצטער על חוסר האמינות המופגם שלי לאחרונה, אני גם יכול להיות רציני לפעמים כפי שאתם יודעים.

flower..

New member
אז... תכריח את עצמך ללמוד

אם זה כל כך חשוב לך, פשוט תכריח את עצמך ללמוד. אתה הרי שולט בזמן הפנוי שלך, אתה יכול לשלוט במה שתעשה ובמה שלא תעשה בו. אז הנה מה שתעשה בו- פשוט תלמד.

e-shfiyut

New member
למה יש לי נטייה להאמין

שהמנדרינה שלנו שוב בדתה סיפורים?

כי את צודקת.

המנדרינה הוא בן אדם מדרום צרפת באחד מפרברי פריס. הוא לא מכיר את אמא שלו ואמא שלו היא המפרנסת היחידה בבית. הסיפורים זורמים ממנו כמו מים מברז.

V. Ghost

New member
וגם אם כן אז........

נכון או לא נכון,עם כל הכבוד מה אכפת לך ? ואם זה לא נכון -לפחות שיהיה פה מעניין ומנדרינה :אז אמרו כך וכך אז-------בשביל מה כל המלחמות והתשובות `החדות כתער שנשברה אתמול ` כנראה בשביל שיהיה מעניין אה ?

לנה

New member
תחשוב רגע...

אתה צריך למצוא את הזמן הזה. לאחר שאתה בא הביתה תנוח 3 שעות מקסימום אני בטוחה שזה יספיק לך.לא? לאחר מכן לשבת לעשות שיעורי בית ולא להתחיל לשחק במחשב כי המחשב שלך והחברים שלך יהיו איתך תמיד אבל אתה חייב להתחיל ללמוד עכשיו כדי שלאחר מכן הבגרות שלך לא תלך לכול העזאזל וכדי שאחרי צבא לא תתחיל לשלם כסף לעשות בגרות חוזרת כדי להתקבל לאוניברסיטה ולמצוא עבודה מסודרת.

V. Ghost

New member
בנ`גמין פרנקלין היה אומר

אהממ אני בספק אם הוא או לינקולן אמרו את ה........אבל שיהיה `אם יש לך משהו לעשות מחר-עשהו היום` מקווה שעזרתי עכשיו אני מחכה ממך לדעת איך ליישם את העצה שלי אבל היא אמורה להיות טובה ואל תאשים אותי אם יום יגיע ולא יהיה לך מה לעשות......בכל אופן אז אתה תמיד יכול לעשות דברים של אחרים ובשביל אחרים -------------איך זה כיף לנדב אחרים ;-)) aviad Invisible Ghost

למעלה