יש משהו מחר?

maorubin

New member
לפי התחזית...

לקראת שלישי רביעי יעלה משו.... נקווה שיעלה!!!!!

jKiTTiE

New member
באשדוד באמת חזרו המדוזות

איזה סטלניות חחחחחחחח הם מה הם נזכרו עכשיו!? על ידיד שלי עברה על הרגל ממש נהייתה לו כוויה כזאת...=\ אתה מאשדוד?!

AviMiller

New member
זו עונת המדוזות

תמיד בתקופה הזו המדוזות חוזרות לכמה שבועות ,אבל לא במאסות הגדולות של יולי. כן אני מאשדוד.

AviMiller

New member
כנסי

אני גר ממש מול המצודה אבל בזמן האחרון אני גולש בעיקר בעיגולים כי יש שם פחות אנשים וגם השבירה במצודה כבר לא מה שהיתה פעם.

jKiTTiE

New member
איפה זה העיגולים!?

אני תמיד הולכת לקשתות כי יש שמה גלים טובים... והכי חשוב חחח אנשים נחמדים =]

AviMiller

New member
כנסי שוב :)

העיגולים זה החוף שממש בסוף הטיילת (ב טו'). בסוף של הטיילת יש כיכר גדולה, קחי שם ימינה ותגיעי לעיגולים. אנשים יכולים להיות מאוד נחמדים מחוץ למים אבל בתוך המים אני מעדיף לגלוש עם כמה שפחות אנשים שלא מכבדים את החוקים של מי שייך לו הגל ולמי לא (וכאן בארץ הרוב לא שמים זין על זה...לצערי).

jKiTTiE

New member
חחח לא ממש הבנתי..איפה זה...

בכל מקרה אין על הקשתות! חחח ואתה מדבר על הופ!? חחחח כמה שזה מצחיק אותי יא אלוהים! ובקשתות אם אין תקטנים דווקא סבבה לגמרי ודווקא שמה די מחבדים את זה.. אבל בעיקרון בארץ לא שים על זה ממש כי עד שמגיע גל...אבל בסוף מתוך 50 שמסנים לתפוס אותו בקושי אחד תפוס חחחח =]

jKiTTiE

New member
*מחבדים=מכבדים שים=שמים

שמסנים=שמנסים תפוס=תופס אילנה עוד פעם התרגשתי בלעטט הפעם זה היה בהגזמות! חחח =]

ILANA360

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יכולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אעלקקקקק פטייייייייייייייי הרגת אותי כוסעמקקק יוו חשבתי רק שתי מילים תפאום אני קוטלת עוד מילים פחחחחחחחחח סתומהההה

vejita

New member
גם אני הרגשתי איזה צריבה שתיים...

אבל אמרתי לאצמי שאין מצב שזה המדוזות... מה קרה הם חזרו מה טוב להם פה מידי? אני אומר צריך לעשות קטיף מדוזות...

למעלה