hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
MrBeast הוא היוטיובר הגדול, החשוב, הפופולארי והמצליח ביותר בעולם.
לערוץ היוטיוב שלו יש יותר מ-400 מיליון עוקבים, יותר משל כל ערוץ יוטיוב אחר, ולסרטונים שלו יש כמות צפיות של למעלה מ-85 מיליארד, יותר משל כל ערוץ יוטיוב אחר.
עד כאן הכול טוב ויפה, אבל משהו מרגיש לי לא תקין עם הבן-אדם הזה והסיפור שלו.
קודם כל, יש לו פנים יותר מידי "טובות", יותר מידי "תמימות", כאילו שיש משהו אפל שמסתתר מאחוריהן ושמתרחש מתחת לפני השטח.
הוא גם סבל בעברו מהשמנת יתר, שזה סממן של אנשים שחסר להם משהו בחיים אז הם אוכלים יותר מידי במקום.
הוא סבל מבריונות ובידוד חברתי בבית-הספר, שזה דבר שכשאנחנו שומעים אותו לראשונה, הלב יוצא אליו, אבל לפעמים דבר שכזה עלול להעיד על משהו דווקא לא בסדר דווקא אצל הבן-אדם שעובר את הבריונות, ושהדבר הלא בסדר הזה בו, הוא הדבר שמעורר את הבריונות כלפיו.
הוא יליד ארצות הברית, שזאת מדינה שדווקא מתוך חוזקתה ועושרה, במדינה הזאת במיוחד יש אחוז גבוה יחסית לשאר העולם של אנשים שסובלים ממחלות נפש, הפרעות נפש ובעיות נפשיות.
הוא מאוד גבוה, ולאנשים עד כדי כך גבוהים יש יותר סבירות שיהיה משהו לא בסדר אצלם.
הוא מאוד-מאוד-מאוד עשיר, ולכזה סוג של עושר יש נטייה ויכולת טבעית להשחית את האישיות, הלב והנשמה.
המודל לחיקוי שלו הוא פיודיפאי, שזה עוד יוטיובר, שיש לו עבר רצוף בשערוריות שונות.
MrBeast, או בשמו האמיתי, ג'יימס סטיבן "ג'ימי" דונלדסון, שזה שם שנשמע כאילו הופק על-ידי מחולל שמות גנרי, הוא בן-אדם יותר מידי הדוק ומהודק.
בכל קטגוריה אפשרית הוא נופל אל תוך הסיווג הכי "נכון" או הכי "נפוץ" או הכי "מדויק".
הוא גבר, נוצרי, לבן, ליברלי, סטרייט, שלא שותה, לא מעשן, מתאמן, אוכל בריא, שומר על עצמו, אין לו שום "הנאות אסורות" ("Guilty pleasures"), המשקה האהוב עליו הוא מים.
אין שום דבר לא בסדר עם אף-אחד מהדברים האלו. נהפוכו. כפי מה שאמרתי, אלו הסיווגים הכי "נכונים", "נפוצים", ו"מדויקים", כך לפי השקפות השונות, אבל זה דווקא צירוף כל אלו בבן-אדם אחד, שנראה שלרגע לא סוטה במילימטר מדרך הישר או מההגדרות הכי "נכונות", שדווקא הוא זה שמעורר חשד.
והתחביב הגדול ביותר שלו הוא...
חכו לזה...
פילנתרופיה.
תנו לי לחזור על זה.
התחביב הגדול ביותר שלו, הוא אפילו לא משהו בשביל עצמו.
התחביב הגדול ביותר שלו, הוא לעזור לאחרים.
הוא גם מפורסם בכך שפעם אמר "אני רק רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר".
ממש מזכיר את אלן, שהייתה אומרת בכל פרק של כל תוכנית שלה "תהיו אדיבים זה לזה", רק בשביל שבסוף יסתבר שהיא התעללה בצורה נוראית בכל הסובבים אותה, ושהעובדים בהפקת התוכנית שלה עברו דרך קבע התעללות קשה והתעמרות בעבודה.
ועכשיו MrBeast עם ה"אני רק רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר" שלו.
.literal chills all over my body
כל-כך הרבה וכל-כך קשה האיש הזה עובד על התדמית שלו ועל המורשת שלו, כמו מה שבאופן כמעט בלעדי, רק מישהו שיש לו משהו להסתיר יעבוד כה קשה.
הוא מושלם.
אבל השלמות שלו מזויפת.
הצגה גדולה אחת מול כל העולם שמטרתה להסתיר סוד גדול ואפל.
הוא יותר מידי מושלם, ואנשים יותר מידי מושלמים, חייב להיות משהו דפוק אצלם.
הוא יותר מידי נקי, ומישהו עד כדי כך נקי חייב להיות מלוכלך.
מפעלי הצדקה הענקיים.
האישיות הסוחפת.
החיוך המדבק.
אני לא קונה את זה.
משהו לא בסדר.
משהו לא תקין.
ואתם יכולים לסמוך עליי שאני יודע על מה אני מדבר.
השם שלי הוא מאור פז, ואני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, כמו גם, בואו לא נשכח, האדם שחזה ועדיין חוזה את שערוריית לארי פייג', שעדיין עתידה להתרחש, ושמפניה הזהרתי מספר פעמים, אבל היי, למה שמישהו יקשיב לי? אני רק הבן-אדם הכי חכם בעולם, אתם יודעים, ככה בקטנה, no biggie
השם שלי הוא מאור פז, ואני גדול בני-האדם במדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים.
אנשים עומדים מולי עם כל המגננות שלהם וכל העידונים שלהם, ואני רואה אותם עירומים.
לארי פייג'-מולטי מיליארדר. מייסד גוגל. גאון. עבריין פלילי בינלאומי עצום מימדים. | תפוז פורומים
לארי פייג'-מולטי מיליארדר. מייסד גוגל. גאון. עבריין פלילי בינלאומי עצום מימדים. | תפוז פורומים
פני הרוע. | תפוז פורומים
פני הרוע. | תפוז פורומים
פני הרוע. | תפוז פורומים
ג'יימס סטיבן "ג'ימי" "מר ביסט" דונלדסון.
.i'm on to you mother fucker
אתה לא יכול לעבוד עליי כמו מה שאתה יכול לעבוד על כל שאר העולם.
אני רואה אותך.
אני.
רואה.
אותך.
ואתה זבל.
אתה מנוול.
אתה חלאת אדם.
מה אתה מסתיר?

לערוץ היוטיוב שלו יש יותר מ-400 מיליון עוקבים, יותר משל כל ערוץ יוטיוב אחר, ולסרטונים שלו יש כמות צפיות של למעלה מ-85 מיליארד, יותר משל כל ערוץ יוטיוב אחר.
עד כאן הכול טוב ויפה, אבל משהו מרגיש לי לא תקין עם הבן-אדם הזה והסיפור שלו.
קודם כל, יש לו פנים יותר מידי "טובות", יותר מידי "תמימות", כאילו שיש משהו אפל שמסתתר מאחוריהן ושמתרחש מתחת לפני השטח.
הוא גם סבל בעברו מהשמנת יתר, שזה סממן של אנשים שחסר להם משהו בחיים אז הם אוכלים יותר מידי במקום.
הוא סבל מבריונות ובידוד חברתי בבית-הספר, שזה דבר שכשאנחנו שומעים אותו לראשונה, הלב יוצא אליו, אבל לפעמים דבר שכזה עלול להעיד על משהו דווקא לא בסדר דווקא אצל הבן-אדם שעובר את הבריונות, ושהדבר הלא בסדר הזה בו, הוא הדבר שמעורר את הבריונות כלפיו.
הוא יליד ארצות הברית, שזאת מדינה שדווקא מתוך חוזקתה ועושרה, במדינה הזאת במיוחד יש אחוז גבוה יחסית לשאר העולם של אנשים שסובלים ממחלות נפש, הפרעות נפש ובעיות נפשיות.
הוא מאוד גבוה, ולאנשים עד כדי כך גבוהים יש יותר סבירות שיהיה משהו לא בסדר אצלם.
הוא מאוד-מאוד-מאוד עשיר, ולכזה סוג של עושר יש נטייה ויכולת טבעית להשחית את האישיות, הלב והנשמה.
המודל לחיקוי שלו הוא פיודיפאי, שזה עוד יוטיובר, שיש לו עבר רצוף בשערוריות שונות.
MrBeast, או בשמו האמיתי, ג'יימס סטיבן "ג'ימי" דונלדסון, שזה שם שנשמע כאילו הופק על-ידי מחולל שמות גנרי, הוא בן-אדם יותר מידי הדוק ומהודק.
בכל קטגוריה אפשרית הוא נופל אל תוך הסיווג הכי "נכון" או הכי "נפוץ" או הכי "מדויק".
הוא גבר, נוצרי, לבן, ליברלי, סטרייט, שלא שותה, לא מעשן, מתאמן, אוכל בריא, שומר על עצמו, אין לו שום "הנאות אסורות" ("Guilty pleasures"), המשקה האהוב עליו הוא מים.
אין שום דבר לא בסדר עם אף-אחד מהדברים האלו. נהפוכו. כפי מה שאמרתי, אלו הסיווגים הכי "נכונים", "נפוצים", ו"מדויקים", כך לפי השקפות השונות, אבל זה דווקא צירוף כל אלו בבן-אדם אחד, שנראה שלרגע לא סוטה במילימטר מדרך הישר או מההגדרות הכי "נכונות", שדווקא הוא זה שמעורר חשד.
והתחביב הגדול ביותר שלו הוא...
חכו לזה...
פילנתרופיה.
תנו לי לחזור על זה.
התחביב הגדול ביותר שלו, הוא אפילו לא משהו בשביל עצמו.
התחביב הגדול ביותר שלו, הוא לעזור לאחרים.
הוא גם מפורסם בכך שפעם אמר "אני רק רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר".
ממש מזכיר את אלן, שהייתה אומרת בכל פרק של כל תוכנית שלה "תהיו אדיבים זה לזה", רק בשביל שבסוף יסתבר שהיא התעללה בצורה נוראית בכל הסובבים אותה, ושהעובדים בהפקת התוכנית שלה עברו דרך קבע התעללות קשה והתעמרות בעבודה.
ועכשיו MrBeast עם ה"אני רק רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר" שלו.
.literal chills all over my body
כל-כך הרבה וכל-כך קשה האיש הזה עובד על התדמית שלו ועל המורשת שלו, כמו מה שבאופן כמעט בלעדי, רק מישהו שיש לו משהו להסתיר יעבוד כה קשה.
הוא מושלם.
אבל השלמות שלו מזויפת.
הצגה גדולה אחת מול כל העולם שמטרתה להסתיר סוד גדול ואפל.
הוא יותר מידי מושלם, ואנשים יותר מידי מושלמים, חייב להיות משהו דפוק אצלם.
הוא יותר מידי נקי, ומישהו עד כדי כך נקי חייב להיות מלוכלך.
מפעלי הצדקה הענקיים.
האישיות הסוחפת.
החיוך המדבק.
אני לא קונה את זה.
משהו לא בסדר.
משהו לא תקין.
ואתם יכולים לסמוך עליי שאני יודע על מה אני מדבר.
השם שלי הוא מאור פז, ואני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, כמו גם, בואו לא נשכח, האדם שחזה ועדיין חוזה את שערוריית לארי פייג', שעדיין עתידה להתרחש, ושמפניה הזהרתי מספר פעמים, אבל היי, למה שמישהו יקשיב לי? אני רק הבן-אדם הכי חכם בעולם, אתם יודעים, ככה בקטנה, no biggie
השם שלי הוא מאור פז, ואני גדול בני-האדם במדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים.
אנשים עומדים מולי עם כל המגננות שלהם וכל העידונים שלהם, ואני רואה אותם עירומים.
פני הרוע. | תפוז פורומים
פני הרוע. | תפוז פורומים
פני הרוע. | תפוז פורומים
.i'm on to you mother fucker
אתה לא יכול לעבוד עליי כמו מה שאתה יכול לעבוד על כל שאר העולם.
אני רואה אותך.
אני.
רואה.
אותך.
ואתה זבל.
אתה מנוול.
אתה חלאת אדם.
מה אתה מסתיר?