יש משהו בבית????

יש משהו בבית????../images/Emo151.gif

לאן נעלמו כולם ... למה איש אינו עונה??? לא בא לי לישון ....

meshi4

New member
הים....מי אלה

כולםםםםםםםםםםםםם ?
לא רואה את כולם
. אגב.......נדודי שינה ...סיוט בפני עצמו.

משי יקרתי../images/Emo66.gif

מעניין שלהשתלחות בעלמה נמצואו כותבים
למרות בשחרתך היתה להתעלם ולתנתק ..
חבל , כולם צרכים להבין שאם לא יכתבו לא יהיה פורום , ולא יהיה מה לקרא ..

meshi4

New member
הים....תמיד אבחר

להתרחק מהשלחויות למיניהן
ותחרויות בין פורומים כי ....זה מיותר בעיני. חבל לבזבז אנרגיות וכעס על שטויות.לא? איך כתבת [ואהבתי] קריצה בחושך דומה [לא זוכרת את ההמשך]
המשך יום נעים "טסה" לעבודה.

tereza2

New member
צר לי

על שדבריי לא הובנו כהלכה ונלקחו למחוזות לא להם. לא השתלחתי ואין לי כיף לדבר בגנותו של אדם זה או אחר. אם תסתכלו במה שכתבתי, בפרוש אמרתי שאין לי כוונה לפגוע ואני אומרת את דעתי בלבד ובכבוד הראוי. אני עדיין חושבת את מה שאמרתי בהודעותיי כאן, ולידיעת כל אלה שחושבים וחושבות שלא נאה ולא יפה רק לקרוא כאן ולא להביע דעה מפעם לפעם, אז תקשיבו, הפורום הזה כמו כל פורום אחר, אמור להועיל לכל אחד מאיתנו בין אם הוא רק קורא או כותב או מה שיהיה, זו היא חשיבותו וגדולתו ואין היא פוגמת בתועלת שהוא מביא לכל אחד מאיתנו. יש דבר כזה שאומר שתכבד את דעתו של האחר, ובנוסף תנסה לא להיות תמיד בצד הכאילו "שופט". אל תשפטו אף אחד כי אין לזה תוחלת וזה לא מועיל, יש לכבד כל אדם באשר הוא אדם, בין אם הוא כותב כאן מהרהורי ליבו ובין אם הוא מסתפק בקריאת הדברים שלכם כאן, המעניינים ללא ספק. ולים הרגוע, נו? מה נגמר בפגישה עם הנהלת תפוז? יום נפלא .

לתרזה ולמשי

"כל הקורא ואינו כותב דומה לקורץ בחושך, לנערה שהוא אוהב ". צריך להבין הפורם חשוב, אבל אם מספר ההודעות לא יגדל -לא יהיה פורום ,, הנהלת תפוז תסגור, ואז ישאר לנו רק הפורום המקביל .... כשדעה נאמרת תוך כבוד לאחר ,ולא מעליבה ופוגעת היא חיבת להשמע ,ואכבד כל דעה כזאת . כל אחד בוחר את הדרך שלא להתמודד עם אבלו, וחברותי מהפורום המקביל נפגעו מחוסר הכבוד לדרך התמודדות שלהן עם האובדן ..

meshi4

New member
הים...עוד אלמד

בע'פ את המשפט היפה הזה
. עוד משפט שאהבתי נחרט לי מאחד הפורומים בהקשר של פתרון בעיות בצורה שקולה: חייט מודד עשר פעמים וגוזר פעם אחת

למעלה