יש מקום לעוד חדשה ?

יש מקום לעוד חדשה ?

בוקר טוב למשתתפות, אני רויטל בת 36, אמא לשיר ומאי תאומות בנות 4 ולעומר בן 7 חודשים. 1.60 שוקלת בערך 64. בסוף ההריון האחרון עם עומר שקלתי 76, ככה שרזיתי בערך 12 קילוגרמים. רוצה לרזות עוד 8 בערך. התקבלתי ?

יעל י

New member
תראי לפי וועדת הקבלה והחוקים שלנו....

סתם...בצחוק... ברוכה הבאה בטח שהתקבלת כל אחת שרוצה לרדת ואם היא אמא במיוחד (ולא חובה) מתקבלת. בגדול לא נשמע שאת עם עודף משקל גדול וירידה של 12 ק"ג זה נהדר. בהצלחה

jesie12

New member
צודקת שממ"ית

גם אני חשבתי על זה בכל אופן מאחלת לה הצלחה ביעדים

לא יודעת.... + תודה לכולם...

האמת שאם מחשבים לפי BMI אני ב- 25, שזה הקצה של הטווח התקין לפי מה שהם מראים. יש לי קצת עודפים בולטים לעין - טוסיק, וירכיים וטיפלה בטן בעיקר. אז חשבתי להתחיל ולראות לאן אני אגיע. האמת היא שאין לי אפילו משקל בבית, ככה שאני מסתמכת על שקילה פעם ב... אצל אחותי ועל מצב המכנסיים והמראה, שתמיד משקרת (פויה, לא יפה...). בגדול, הכוונה שלי היא יותר להתחיל לאכול מסודר ולא כמו היום. היום הארוחה העיקרית שלי והיחידה בדרך כלל היא בערב לקראת תשע וחצי עשר כשהילדים כבר ישנים וזה גם זמן האיכות עם הבעל וכל השאר זה נישנושים לא בריאים או ג'אנק פוד שגורמים לי להרגיש רע - נפוחה ועם בחילה. אז המטרה היא בעיקר לאכול נכון, אם ירד משהו בדרך - סבבה. היעד של 8 קילו הוא לפי המחשבונים שמסתובבים באינטרנט, אני אשמח ואסתפק באכילה בריאה ונכונה. תודה לכולם על קבלת הפנים.

ברוכה הבאה. מה שכתבת נכון מאוד

כל הבית צריך להיכנס למודעות. וזה כמובן מתחיל בנו, האמהות (מה לעשות...) את לא תאמיני איזה שינוי עבר הבית שלנו מאז שהצטרפתי לשומרי משקל. מפעם בשבוע מקדונלדס עם הבנות זה הפך להיות אירוע נדיר. במסעדות אנחנו קוראים אחרת את התפריטים, הנשנושים בבית אחרים. בקיצור, כמו שאמרתי - מודעות זה שם המשחק. וכולם יצאו נשכרים (ועל הדרך גם ירד המשקל, זה בטוח). בהצלחה!

למעלה