יש מקום לעוד אחת ??

ברבי28

New member
יש מקום לעוד אחת ??

שלום לכולן, חלק כבר מכירות אותי מפורום הריון לאחר אובדן אני ברבי בת 30 עוד חודשיים, אמא לנעם בת 4 שבועות ויום (אבל מי סופר) שהגיע אחרי שנתיים של נסיונות ושני אובדנים, כך שאפשר להגיד שההריון של נעם היה הריון של שנתיים. אומרים שכל האמהות זה אותו דבר, אבל אני מרגישה אחרת - ותקנו אותי אם אני טועה, אני מודה כל יום על המתנה הזו ועחל ההריון הזה שנגמר עם משהו אמיתי בסופו. הלידה הייתה בניתוח קיסרי וכבר אחרי 5 ימים קפצתי על הרגליים, כי לא יכולתי לשאת את העובדה שהילדה שלי שחיכתה לי כל כך הרבה זמן לא מקבלת טיפול צמוד ממני . שמחה שמצאתי את המקום הזה (אמא של פלפלון - תודה על ההזמנה) אמא של נעם

פלגיה

New member
ברבי ונעם ../images/Emo20.gif ברוכות הבאות

טוב לראות אתכן כאן. יש תמונות?

happy

New member
ברבי ונעם ברוכות הבאות../images/Emo24.gif

איזה שם מקסים. לא יודעת למה אבל אני בוכה מרוב התרגשות. אני כל כך שמחה לקרוא שאת פה. ברוכה הבאה ותרגישי הכי בנוח לכתוב ולשאול. נשיקות

happy

New member
אני נמסה../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

היא מדהימה. פשוט בונבנירה

סינטה1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נועם יפיפיה קטנה ומתוקה

בנצ100

New member
ברוכה הבאה!

נעם הקטנה רק בת ארבעה שבועות וכבר באוניברסיטה! יהההה...

ariane

New member
ברבי יקרה

אני עוד זוכרת את היום שהגעת בעדינות ובשקט לפורום הריון אחרי אבדן. לאט לאט הכרנו אותך, עקבנו אחרי ההריון וההחלטה הפתאומית לניתוח וסוף סוף, הנה הגיע לנו נעם... כבר עברו 4 שבועות מאז????? לא מאמינה איך הזמן רץ לנו!!!!! בנות הגיע הזמן לעשות מפגש יש לנו כמה פשושים חדשים להכיר ולחבק. נשיקות וברוכה הבאה לבית החם הזה כמובן

ברבי28

New member
תודה על התגובות החמות

ממש כייף לה יות פה, אני קוראת ולומדת כל כך הרבה ... עוד יגיע הזמן שאמאס עליכן עם השאלות שלי ... ד"א היום נעם שלי בת חודש !! מי היה מאמין ...

למעלה