יש מקום לעוד אחת ? ממש על הקרשים כבר............
J j u l i a n o New member 29/8/04 #3 רק אם תמלאי את כרטיסך האישי כדי שנדע עם מי יש לנו עסק, ברוכה הבאה , OK = שפכי כאן הכל, אפ'חד לא שומע רק אני כאן...
רק אם תמלאי את כרטיסך האישי כדי שנדע עם מי יש לנו עסק, ברוכה הבאה , OK = שפכי כאן הכל, אפ'חד לא שומע רק אני כאן...
A An Mari New member 29/8/04 #5 היי תודה נחמד שמישהו עונה, כי אני ממש על הקרשים, לא מצליחה להרדם..............ריקנות טוטלית.........דרך אגב הקובץ עם הכרטיס האישי לא נפתח...
היי תודה נחמד שמישהו עונה, כי אני ממש על הקרשים, לא מצליחה להרדם..............ריקנות טוטלית.........דרך אגב הקובץ עם הכרטיס האישי לא נפתח...
J j u l i a n o New member 29/8/04 #4 רק אם תמלאי את כרטיסך האישי כדי שנדע עם מי יש לנו עסק, ברוכה הבאה , OK = שפכי כאן הכל, אפ'חד לא שומע רק אני כאן...
רק אם תמלאי את כרטיסך האישי כדי שנדע עם מי יש לנו עסק, ברוכה הבאה , OK = שפכי כאן הכל, אפ'חד לא שומע רק אני כאן...
S shemaher New member 29/8/04 #7 מהנסיון הקצר שלי פה../images/Emo140.gif כולם על א-כייפק, אז בטח יש מקום תוצאי את כל הג'יפה החוצה כבר תרגישי יותר טוב
מהנסיון הקצר שלי פה../images/Emo140.gif כולם על א-כייפק, אז בטח יש מקום תוצאי את כל הג'יפה החוצה כבר תרגישי יותר טוב