יש מקום לסליחה?

zzzxxcc

New member
יש מקום לסליחה?

היה לי בן זוג תקופה מאוד ארוכה הייתה פרידה מכוערת ופוגענית שכללה גם יציאה עם בחורה אחרת, עכשיו הוא בא ומבקש סליחה ואני מבולבלת רוצה לא רוצה, סולחת לא סולחת, החברות שלי כועסות עלי כי את הפגיעה שלי הן הרגישו טוב ועכשיו בלי להניד עףעף נתתי לו לחדור בחזרה לחיי האם יש מקום לסליחה? האם ויתרתי על עצמי כשנתתי לו לחזור? האם השפלתי עצמי ? הבאלגן חוגג לי בראש אנא עיזרו לי לסדר את המחשבות ולהגיע לקו מחשבה אחד בלי צמתים ורמזורים בדרך לכאן או לכאן תודה ושבת שלום

seeyou

New member
פרט לסליחות בבית הכנסת?../images/Emo12.gif

Forgiveness does not change the past, but it does enlarge the future. (Paul Boese) מאחר ואת לא מציינת על מה מדובר אי אפשר לדעת אם את משפילה את עצמך או ויתרת על עצמך. בגלל "אהבה" עושים בחיים הרבה דברים לא הגיונים או לא מתאימים (מקובלים) בעיניים של החברים/ות. יוסי במקום להתרכז על מה שעשית לפחות תהני מהספק. הזמן פותר הרבה בעיות(ומעלה בעיות חדשות)

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין שום סיבה עקרונית לא לסלוח...

השאלה היא, כמו שיוסי כותב, לגופו של עניין: כמה ולמה ואיך הוא פגע בך, כמה ולמה ואיך את פגעת בו, מה מידת ההבנה והחרטה שלו, איך הא ביקש סליחה, מה איכות היחסים לפני ואחרי, וכו'. אבל ברמה העקרונית - ברור שמותר לסלוח, אחרת היינו חיים בעולם בלתי אפשרי. מריוס

Bdalak 75

New member
אם הייתם בהפסקה אז לדעתי אין לך מה לשמור טינה

אם אתם לא ביחד אז זכותו לצאת עם מי שהוא רוצה, אם הייתם יחד כשהוא יצא עם בחורה אחרת זו כבר בעיה אחרת, עניין של נאמנות, אנשים טועים לפעמים ואם זו הייתה בגידה חד פעמית והוא התוודה בפניך והבטיח שזה לא יקרה שוב לדעתי את צריכה לסלוח לו, אנחנו בני אדם ולפעמים טועים, רק תוודאי שהוא לא בוגדן סדרתי, לזה אין מקום ביחסים. ולגבי החברות שלך.................מה הן קשורות? סליחה אבל זה החבר שלך וזה בינכם, תלכי עם הלב שלך ומה שעושה לך טוב, אל תתיעצי יותר מידי עם חברות, מנסיון הן לא תמיד חושבות על טובתך אולי נוח להן שאת לבד? את אוהבת אותו? נפרדתם וחזרתם? אין שום בעיה ושום סיבה לחשוב שהשפלת את עצמך, ממש לא, אהבה אמיתית היא אוצר ואל תוותרי בגלל אגו, חבל.

למעלה