יש מקום לדאגה

סיטרא

New member
ספקולנטים,

תפסיקו לירות חיצים באפלה, לנחש ולאונן, באתי אל המנוחה ואל הנחלה. אני נח על זרי דפנה, אל תפריעו לי עכשיו, ג'ננות שליליות זה שם המשחק (ג'ננות שליליות.. אוחחח). אל תתנו לכימיקל בודד שמקנן אצלי באחת החוליות האחוריות להתפרץ. איזי איזי פרה פרה הכל בעיתו ובזמנו.

קפת

New member
הם סתם ניצלו הזדמנויות

לעשות לי פוטש. אם היו עושים פונטש, במקום כל הקונספירציות המגוחכות האלה - היה יותר עדיף. איך נענישותם, סיטרע אח(ר)א?

סיטרא

New member
את

פטר קל להעניש, אחרי שהוא זיין את החריזה הלעוסה של קפת-נואפת-נוקפת-שואפת וכו', שיחרוז את השם שלי, באותה תדירות, עם ריתמוס, למאמר ארוך שמספר מילותיו לא ירד מתחת לחמש מאות. "תרתי דסיטרא" ו"סיטרא על סוסיטרא" לא נחשבים, חשבו על זה כבר קודם. לחתול אני מציע לכתוב 100 פעם - "יותר לא אחטור בשור וחמור", אולי אז הוא יתחיל לחתור באפיקים הנכונים.

עד צאת החג המשמש ובא

אני מבטיח להלבין (שוב) את פניך* במקצב וחריזה ראויים, למרות שזה נוגד את דעתי על איך צריכה להראות שירה עברית צעירה. מילא. עם זאת, אני לא מוכן ל- 500 מלה, שלשלול ורבאלי זה הפטיש שלך, לא שלי. * הפניה אליך גוף שני היא מפאת הנוחות בלבד. אני עדיין משוכנע שאת מת, ושקפת מדברת מגרונך. אם כי אני חייב להודות, שהיא מצליחה בצורה מרשימה מדי להשמע נפוחה וצנונית** ואני מתחיל לחשוב שאולי חזרת מן המתים, לזרוס. ** שם תואר בלשוןנקבה, ולא שם עצם.

Le Fay

New member
צעירה אחותך!

אחת, שתובעת את עלבון השירה העברית.

זה שאת זו שתובעת את עלבונה

זה ללא ספק הדבר הכי מעליב שקרה לה. עכשיו היא תצטנף בפינה ומעיניה יזלגו שורות קצרות גדושות אוקסימורונים מ-א-מ-מ-י-ם.

Le Fay

New member
להפך. תגיר מצלוליה לספלים ותגיש לי

קפה שֵנִי (או, כמו שאומר רבי באבל: שתישרף באש כחולה). מ-א-מ-מ-י-ם זה אב'של הנוסח הלייזרי. תתחדש.

למעלה