יש מקום לדאגה

softy

New member
יש מקום לדאגה

זו הייתה מלכודת דבש, יש אפילו שיקראו לה מלכודת פתאים. מהפרטים שידועים לנו עד כה הוזמן הנעדר מבלי שהציג מועמדות בכלל, לחפוף לזמן מוגבל עם קפת. בימים הראשונים של החפיפה עוד נראה סיטרא עולץ וכותב את עצמו לדעת. כמה חיצים משוחים ברוש שנשלחו לעברו הצליחו להאט במשהו את אמוק כתיבתו, עד שהחץ האחרון הכריע אותו והוא נאלם. בחברה אירגנו משלחת! אנחנו מוכנים להבטיח שנסיג את כל כוחותנו חזרה אל פורום פלירטוטי לשון בתמורה להחזרת גופתו או למידע כל שהוא על מקום קבורתו.

קפת

New member
אני דוחה בשאט נפש את הרמיזות

כאילו אני או באי כוחי פגענו פגיעה כלשהי בסיטרע. הוא חי, נושם, ויש להניח שגם בועט במישהו או במשהו. הוא יחזור, כמו כל ציפור נודדת, כדי לקנן בין ענפי הפורום ולדגור על ביציו ושמריו. כי לאן כבר יש לו ללכת?

קפת

New member
בעצם, אנלא יודעת אם יש לי נפש לדחות

כי אם אין לי לב ומצפון, ואת הנשמה איבדתי - אז מה כבר יכול להכיל או להחיל את הנפש שלי? תעלומה!

שלי שלי שלי!!

קחי אותי, ק', עשי אותי פה לפני כולם! אני אשך (הפועל והאגדה) את שפתי עד זוב דם ואעבור את זה ללא מרמור! תעשי אותי אותי אותי!!!

שמעתי

זעקתך העולה, ולמרבה המזל, הכינותי מראש כפסולת רגשות - 8 מגה של רגשות יספיקו להכיל כל רגש שכנראה תוכלי להעלות על הדעת. ובנוסף, יש אפשרויות עריכה וחינוך מחדש של כל רגש שנקלט. קבלי זאת כמתנת אהבים על שירותך הנאמן.

קפת

New member
תפסיק להשליך עלי את הרגשות* שלך

ולקרוא לזה אהבה. אותך לורדה רזיאל ז'קונט!!!!! *ועוד את הפסולת. זה נורא מעליב. מה אני לא ראויה לרגשות אורגינאל באריזה?

מותק

לא תשיגי פסולת יותר טובה מזאת! ומכיוון שניחנת ביכולת טובה לא להבין כוונות רעות, אברר ואנהר - זה (פאקינג) כפסולת, מהמילה כפסולה - כמו גלולה, רק לא, ולא כ-פסולת. אלוהים! עד מתי?!

קפת

New member
קפסולה

זו מלה מקסימה, רק שכותבים אותה בק'. כמוסה, בעברית. שזו גם מלה מאוד יפה. ראבאק - אם כבר אתה משגר לי פסולת, אפשר שתהיה רדיואקטיבית (אנלא אוהבת רדיופאסיבית)?

האמנם

קטונתי מצעיר בנייך ומאחרון המשנוררים? אני לא מבין, מלים לועזיות לא אמורות להיות בבחינת עשה-בי-כרצונך (שרמוטות)? לצערי הרב, עוד לא פיתחתי יכולות גרעיניות (אבל אני מספר שכן, לצורכי הרתעה) ואשמח אם תסתפקי בציפורני חתול סטנדרטיות.

קפת

New member
אם ציפורני החתול לא נחשפו להשפעת

קרני הגמא, אז מה זה שווה?

סיטרא

New member
ואני ראיתי

באחד הספרים את המילה 'סכס'. אחרי שהשתוממתי והתקוממתי, שלחתי מכתבים זועמים להוצאה ולאקדמיה האלטרנטיבית לשפה העברית, הוברר לי שאין חוק אחיד בטרנסליטרציה של המילים הלועזיות בשפה העברית, וואלה, אמרתי לעצמי, ושלחתי מכתב למשרד התרבות והספורת, אולי להם פתרונים. בא לי בדיחות סכסיסטיות.

מה זאת אומרת?

יש אקדמיה אלטרנטיבית ורגילה או שסתם לא הבנתי? את החברה מהאקדמיה ללשון אני יכול לשאול בעצמי, כי אני גר לידם, יהיה כיף. דרך אגב, יש התכתשות נוראה בינם לבין החוג לבלשנות באונ' העברית.

ובינתיים, חלף עוד יום

וסיטרא ממשיך לישון עם הדגים או לשכב עם החתולים או סתם לבלות שעות אצל הפסיכולוג כשהוא ממלמל "קפת, בולבול, אוי, אסור". הייתי מדפיס את תמונתו על קרטוני החלב, אבל אני חושש שהחלב יחמיץ. סיטרא, השמע קולך, אבא ואמא דואגים ואוהבים אותך.

אולי

הוא עסוק בלעשות כסף, בתקווה לקנות חללית חדישה ולשגר עצמו הישר אל גן העדן ול 70 הבתולות הזקנות שבטח מצפות בכיליון עיניים למאהב מבנעמך.

למעלה