יש מצב

חקרנו את הנושא במשך זמן רב...

והגענו למסקנה הנחרצת: אם...
השחקנים שעוברים לחו"ל יחזרו לארץ,
השחקנים שהוחתמו על הצגות/סדרות/סרטים חדשים יצליחו לבטל איכשהו את החוזה,
השחקנים שעוברים שינוי כלשהו בגוף (משיער עד פירסינג) יחזרו להיות כמו שהיו,
או לחלופין אם פנינה דבורין תהיה רונה... יכולה להיות עונה שניה. זה לפחות מה שאני הבנתי...

דווקא הבנתי שיש להם עוד 100 פרקים

לעשות, אבל לא משנה,זה ממש לא נראה לי... די, הם לא רוצים יותר השחקנים, אני בטוחה, אלה לעשות דברים יותר רציניים.

מה יותר רציני מזה../images/Emo35.gif

העלילה לעונה השניה נכתבה אבל אם היא תהיה אנחנו עלולים למצוא בה את צביקה פיק, פנינה דבורין, הפקיד שביקש מאדוני לעזוב את המקום, וקיציס ופרידמן בתפקידי אורח. דווקא יכול להיות נחמד, לא?

התכוננתי...ש...

שהם לא ממש לוקחים את הסדרה כדבר ממש רציני (זה בטוח לא הפרויקט הכי רציני שהם עשו בחיים שלהם), הסדרה לא ממש חכמה, הטקסטים והכל, נו כולם כבר יודעים, אז אמרתי שהיה לי להם מספיק, חצי שנה של קריעת תחת וטקסטים לא הכי מתוחכמים...

swirrrly

New member
למה טקטסטים לא מתוחכמים?

נכון, קל לעקוב אחרי העלילה, אבל זה משהו חשוב בטלנובלות... והטקסטים, למה לא מתוחכמים? טוב, אולי בגלל שכל מיני דמויות שאין ביניהם שום קשר משתמשות כל הזמן באותן ביטויים (ע"ע "הרעלת אויר"), אבל בסה"כ כל טקסט מותאם לאופי הדמות (לא? :-O), ויש כל מיני הסברים והתחפרפויות בכל מיני סוגיות שמועלות בסדרה (בלעעע... איזה משפט עצבון תקעתי!), שמעלות את הרמה וגורמות לצופה להרהר...! (
) ! כאילו, אם אנחנו מהרהרים על משהו זה אומר שהוא לא שטחי, נכון? אלא שכאילו כזה יש לו פנים נוספות, כאילו לייק?

למעלה