יש מצב

freak2100

New member
יש מצב../images/Emo35.gif

אנחנו כבר הרבה מאוד זמן מנסים ליצור אפשרות למשחק מרובה משתתפים דרך האינטרנט בפלאש. דרך הפלאש אין אפשרות כזאת. מה שחשבתי זה על תוכנת צד שלישי (או שזה צד שני? איזה צד זה בכלל?!) שתהיה אחראית לתקשורת. ואני אסביר: התוכנה תתקשר עם הפלאש ועם השחקן השני. התקשורת עם הפלאש, אלא אם יש למישהו רעיון טוב יותר
, תתבסס על זה שבתחילת המשחק התוכנה תחפש משתנים מסויימים בזיכרון של המחשב ותזכור את המקום, ואז בזמן המשחק תקרא ותשנה את הערכים האלה וככה תתקשר עם הפלאש. בנוסף צריך שהתוכנה תדע להתחבר בעזרת IP למחשב אחר שיש בו את אותה תוכנה. בקיצור, בכל טוב ויפה, רק שאין לנו אף אחד שיודע לבנות תוכנה כזאת
אנחנו צריכים מישהו שיודע לעבוד עם VC++ (או עם שפה אחרת שניתן לעשות בה דבר כזה) שיעזור לנו עם זה. והכוונה היא שהוא יבנה את התוכנה ואנחנו נתאים את הפלאש. עכשיו, אני יודע שאני לא אמור לבקש דברים כאלה. אבל בסך הכל זה לא למטרות רווח או למטרות אישיות. המשחקים שלנו הם freewarez, הם להנאתם של גולשים, אנחנו עושים אותם בשעות הפנאי בשביל הכיף - ואנחנו מחפשים מישהו שמסכים ככה בשעות הפנאי בשביל הכיף לעזור לנו ולתרום מידיעותיו בשפת תכנות שאנחנו לא יודעים. האם מישהו יכול להענות לבקשה? אולי למישהו יש רעיון טוב יותר לגבי איך אנחנו יכולים ליצור משחקים מרובי משתתפים בפלאש? חשוב לציין - הכוונה היא למשחקים בזמן אמת.
|!

hagaiad

New member
אני מניח שלא שמעת על

Flash Communication Server זהו תוכנת שרת של מקרומדיה שמקשרת בין משתמשים שונים דרך קבצי פלאש לדומגא, שידורי ה-BlogTV כאן בתפוז מורצים על שרת זה וככה השידור מתבצע דרך פלאש והוא מוצג לכל הגולשים בו זמנית בשידור חי. גם משחק הכספת ראש בראש מתבצע דרך השרת הזה, זה שרת מצויין שמחבר משתמשים שונים דרך קבצי הפלאש שלהם לאינסוף מטרות. עוד פרטים מקווה שעזרתי במשהו בקטע הרעיון הטוב יותר

freak2100

New member
המון תודה. אבל דווקא שמעתי על זה...

הבעייה היא שלמשחק כמו שאני רוצה התקשורת חייבת להיות ישירה בין השחקנים - אחרת השרת יקרוס. זה משחק בזמן אמת שבו אין הרבה שחקנים במשחק אבל יש הרבה משחקים באותו זמן. ועוד בעייה היא העלויות של הflash com server.... בשביל מקסימום של איזה 60 משתמשים צריך לשלם איזה 200$ לחודש
זה פשוט מחיר מטורף... אין לנו כסף לזה, זה סך הכל freeware...

למעלה