יש מצב ש...

HOT VOD

New member
אמרו לא לאירוויזיון

תעשו טובה, אם אתם רואים עוד שאלות על האירויזיון, תעדכנו שאי אפשר לקבל שום דבר שקשור לערוץ 1. כנ"ל כל תוכנית אחרת שמשויכת לשם. תודה.

Rollo n King

New member
זה סופי לעולמים?!?!?!

או שזה לגבי התקופה הקרובה?? לפחות קדמי אירוויזיון אם לא אירוויזיונים... ואפשר לרכוש את האירוויזיונים לאו דווקא דרך ערוץ 1..

omri120

New member
פפפחח..מישהו פה עצבני על ערוץ 1...

אני יודע שערוץ 1 ברוממה...יושבים אנשים אטומים!!!!! בבבעעע
הם רוצים 20 דולר על קטע של שנייה......פשוט דוחים!!! אין סיכוי אפילו להיכנס איתם למו"מ רציני! בושה אבל שאלת סיום ,אביב הוד (שאגב..אמרתי שאני מת עליו??????? עוד בתקופה שהיה ד"ר מחשבים!!!!!!! יש סיכוי שיעלה ב V O D....התוכניות של צעירי תל אביב בעבר "לא כולל שירות" --התוכנית שודרה בערוץ 1 בזמנו...בשנות התשעים.

OrGW

New member
הפסטיגל שודר בערוץ 1

ואפילו לכמה שניות יש את הסמל שלהם בפסטיגלים 85,88. חבל,לא יהיה את הפסטיבלים של הילדים ופסטיבל הזמר.

omri120

New member
למה אתה משרשר אליי?????????????

אני התכוונתי שאביב הוד הגדול...יגיב להודעתי. למה אתה משרשר אליי??????????????????????????? מה הקשר בין מה שכתבת...לבין מה שאני שאלתי אותו לגביי צעירי ת"א????????????????????????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

danha1

New member
טוב מאוד שלא קניתם!

לא צריך לתת לערוץ הראשון אף לו אגורה שחוקה אחת. אחרי כל הביזיון הזה ששמים לנו פרסומות ותשדירים על גלי עטרי ועל קטעים מהאירוויזיון. ועוד אנו משלמים להם אגרה. על מה בדיוק?! שיציפיו לנו את המסך בפרסומות באמצע התוכנית?! בושה לערוץ הזה. עד שיש דבר אחד נורמלי בערוץ ול-א משעמם הם שמים לנו חסויות כל דקה. ערוץ 11 = מגעיל. (זבל מילה יותר טובה)

HOT VOD

New member
תשובות לכולם

לגבי הפסטיגלים - אמנם שודרו בערוץ הראשון, אך הזכויות שייכות לחברה שמפיקה אותו עד היום, והם אירגנו את זה. לגבי האירוויזיונים - ממש לא נראה לי, ובלי קשר לבזיון ששמעתי עליו אתמול. ולגבי לא כולל שירות, זה ממש של הכללית, אז לא נראה לי.

danha1

New member
תודה על התשובות

תמיד ידענו שאירוויזיון זהו לא שמו האמיתי אלא אירוביזיון ערוץ 11 רק חיזק את זה :D

למעלה