יש מצב שתענו כאן?

נאן

New member
יש מצב שתענו כאן?

השאלה שלי היתה היכן יש מצות באיזור הצפון ללא גלוטן? ולא דרך האינטרנט. לתשובה שלי למה אני צינית. כי שאלתי את זה לפני כמה ימים וכן נכון הודעות רצות כאן מהר אבל לא תמיד שמים לב לשאלות שנשאלות. עכשו מענין אותי איזה פורום יגיב הכי מהיר והמבין יבין!

לפי מה שאמרו לי..

צריך להיות בנטורלקייקס בנצרת-עלית. אני אישית לא הייתי שם וראיתי אם יש, אבל כאלה ששלחו להם עידכון אמרו לי שיש שם.

אמאדנה

New member
חייבת להזהיר!!! מחירי המצות גבוהים!

אנחנו הזמנו דרך חבר והחבר "שכח" להזכיר פרט קטן כ"כ.... שמחיר חבילת מצות שהיא כשליש מחבילה של מצות רגילה הוא: תחזיקו חזק.......... 70 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם!

נטלי22

New member
זה המחיר של המצות האלה בכל

מקום שבו מוכרים אותן. גם בשנה שעברה מכרו אותן במחיר דומה/זהה. אני לא חושבת שאת מחשדת כאן למישהו, ובאמת חבל שהחבר שלכם לא עדכן אצכם מראש. ייתכן שהוא חשב שאתם מודעים למחיר.

meitush123

New member
אני פשוט לא אוכלת מצות...

לא רואה סיבה לשלם מחיר כל כך גבוה בשביל לאכול מצות

אמאדנה

New member
מצטערת אבל....

לשלם מחיר שהוא כפול 6 ממצה רגילה זהו ניצול !!!!!!!!!! טענותי הן כלפי היצרן.

נילוס11

New member
גם אני לא אשלם מחיר מופרז שכזה../images/Emo155.gif

החצי קילו מצות ,לא שוות את הכסף,עדיף שאקנה ב-70 שקלים 6 עוגות של אוסם וההנאה שלי תהיה פי כמה וכמה ברוך שפטרנו מאכילת מצות.(לי אישית המצות לא חסרות)

נועית7

New member
סתם לידע כללי

היצרן הוא איש דתי החי באנגליה או סקוטלנד אם אינני טועה, שמגדל שיבולת שועל בשדות מיוחדים שאין בהם חיטה, וכל זאת בשביל שלבת שלו הצליאקית תהיה אפשרות לקיים מצווה. מהשדות האלו מכינים את המצות, וזו הסיבה למחיר הגבוה. לכן עבור שומרי מצוות שמעדיפים לשלם מאשר לא לקיים את המצווה, טוב שקיימת האופציה... ככה שהמחיר גבוה לא סתם. אם היה כ"כ קל לייצר מצות נ"ג מזמן היו צצים מתחרים בשוק. כמובן שלי אין שום אינטרס פרט לאכילת המצהברייט, ושיהיה חג שמח לכולם

נצר1

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לחלוטין. לא תמיד צריך ישר לקפוץ ולצעוק אפליה...

נילוס11

New member
למי שאוהב ונהנה,שיקנה בכייף

לא באתי להטיף, רק שבגדול אכילת מצות רגילות זה גם לא משהו שטעים ובריא,זה הכל. לכן טוב שיש לנו פטור מזה.

נטלי22

New member
התגובות של כולנו היו לאמאדנה

שפתחה את השרשור ובאה בטענות ליצרן. גם אני אישית לא קניתי את המצות ולא מתכננת לקנות אותן, אבל אין לי טענות על המחיר הגבוה.

אמאדנה

New member
בסה"כ הכל רציתי שלבן שלי

תהיה חתיכת מצה משלו בגן ובליל הסדר.... מה שבטוח את הטעות הזו לא אעשה פעם שניה. לומדים מהנסיון. בכל מקרה- הקפאתי חצי מהחבילה... ( משהו כמו 10 מצות.....) ויהיה לי גם לשנה הבאה.... חג שמח וכשר לכולם!

למעלה