השאלה שלי היתה היכן יש מצות באיזור הצפון ללא גלוטן? ולא דרך האינטרנט. לתשובה שלי למה אני צינית. כי שאלתי את זה לפני כמה ימים וכן נכון הודעות רצות כאן מהר אבל לא תמיד שמים לב לשאלות שנשאלות. עכשו מענין אותי איזה פורום יגיב הכי מהיר והמבין יבין!
אנחנו הזמנו דרך חבר והחבר "שכח" להזכיר פרט קטן כ"כ.... שמחיר חבילת מצות שהיא כשליש מחבילה של מצות רגילה הוא: תחזיקו חזק.......... 70 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם!
מקום שבו מוכרים אותן. גם בשנה שעברה מכרו אותן במחיר דומה/זהה. אני לא חושבת שאת מחשדת כאן למישהו, ובאמת חבל שהחבר שלכם לא עדכן אצכם מראש. ייתכן שהוא חשב שאתם מודעים למחיר.
היצרן הוא איש דתי החי באנגליה או סקוטלנד אם אינני טועה, שמגדל שיבולת שועל בשדות מיוחדים שאין בהם חיטה, וכל זאת בשביל שלבת שלו הצליאקית תהיה אפשרות לקיים מצווה. מהשדות האלו מכינים את המצות, וזו הסיבה למחיר הגבוה. לכן עבור שומרי מצוות שמעדיפים לשלם מאשר לא לקיים את המצווה, טוב שקיימת האופציה... ככה שהמחיר גבוה לא סתם. אם היה כ"כ קל לייצר מצות נ"ג מזמן היו צצים מתחרים בשוק. כמובן שלי אין שום אינטרס פרט לאכילת המצהברייט, ושיהיה חג שמח לכולם
תהיה חתיכת מצה משלו בגן ובליל הסדר.... מה שבטוח את הטעות הזו לא אעשה פעם שניה. לומדים מהנסיון. בכל מקרה- הקפאתי חצי מהחבילה... ( משהו כמו 10 מצות.....) ויהיה לי גם לשנה הבאה.... חג שמח וכשר לכולם!