יש מצב שאני משוגעת?

galim29

New member
תודה על הדאגה יפתי../images/Emo25.gif

מסתבר שאין לאף אחת אורתופד שהיא ממליצה עליו. רק זה דורש שרשור בפני עצמו... או שהסבל או אני נגיע לקיצנו. מישהו יגיע קודם
כן, חודש ההומור השחור חזר ובגדול

galim29

New member
יש מצב שאני משוגעת?

הסיטי חזר תקין. לא מצאו כלום. אני עדיין עם כאבים, עם משככים וכלום לא עוזר. אתן חושבות שאני צריכה אשפוז פסיכיאטרי.? איך זה ייתכן שאני סובלת מכאבים ולא מוצאים כלום? בא לי פשוט למות וזהו. נשבר לי מהחוסר וודאות, מהייאוש ומהכאבים האינסופיים האלו. אני בעבודה, מסטולית לגמרי, עצבנית וכואבת. יופי של דרך לעבור את הפסח.

גלים..

יש לי כמה אורטופדים: 1. דר' שאול שגיב - מקבל במדיקל סנטר בראשל"צ . 2. דר' איליה פיקרסקי - מקבל במדיקל בהרצליה - טלפונים יש לי בבית. אני מבינה לליבך שכאשר אין אבחנה זה מתסכל...אני ככה כבר כמעט מאז הניתוח כ-8 חודשים ומיליון אישפוזים, המון ימי מחלה ומחפשת את עצמי מטיפול לטיפול , מרופא לרופא...ובין היתר, עברתי גם בתחום האורטופדיה אצל לא מעט רופאים ואלו ה-2 שהכי התרשמתי מהם.. ואם ישנה אכן דלקת, רצוי שתקחי אולי ארקוקסיה שהוא אנטי דלקתי... אני כאמור מלאה כרגע בדלקות, אז כבר עשיתי סטאז' על דלקות מפרקים, אגנים וכד'...מטפלת אצל כירופטקט שהוא היחיד שהעמיד אותי על רגליי והוא היחיד שבאמת איבחן מה הבעייה וזה אחרי שהייתי צריכה לעבור טראומה ושבע מדורי גיהנום.. אגב, MRI לוקח המון זמן לקבל, צריך אישור של מחוז לכזאת בדיקה כי היא יקרה, אפילו באישפוז לא עשו לי ויצאה לי הנשמה עד שאישרו לי מהמחוז.. אם תרצי לשאול או להתייעץ, אשמח לעזור.. מקווה שתמצאי במהרה את הפתרון ושלא תסבלי יותר מדי...

galim29

New member
היי

אני מחפשת דרך מכבי. אין לי עצבים להתחיל עם רופאים פרטיים כי אני לא אצא מזה. לא בטוחה כבר שזאת הבעיה כי אם זאת הייתה דלקת אז המשככים היו עוזרים לא? אטופן הוא כדור חזק. ולקחתי איתו גם אדוויל ביומיים האחרונים. גם MRI אני לא ממהרת לעשות כי אין סיבה שיראה משהו. כמו האנדו - זה בטח משהו אניגמתי שלא יודעים מה זה. או איזו ציסטה שהחליטה לטייל לה למעלה. אבל אני כבר על סף וויתור וללמוד לחיות עם זה עד שיעבור. נמאסה עלי ההתעסקות והקריאה וכל סימפטום מוביל אותי חזרה לסרטן... מה שממש לא רוצה לחשוב בייחוד שאבא שלי (שנפטר מהמחלה) מופיע לי כל לילה בחלוםא זאין לי מושג מה הוא רומז לי אבל בינתיים עוד לא לקח אותי איתו (רק זוזו מבינה את חוש ההומור החולני שלי בכל מה שקשור למחלה הארורה הזאת... מחפשים מחפשים, עד שמוצאים כבר מאוחר מדי) אם יהיו לי כוחות אתקשר לרופא מהרצליה מהמדיקל... תודה מבוהלת מתוקה. מסכנה איך שיחררתי עלייך את כל הג'יפה..

גלים יקרה

אל תזניחי, תמשיכי ללכת לרופאים עד שמישהו יעלה על מה שיש לך. שולחת
חמים. תרגישי טוב.

galim29

New member
מייקוש../images/Emo201.gif

אחרי התקף ייאוש ובכי (על גיסתי שמסכנה מנסה לעזור ואני צועקת עליה שאף אחד לא יודע כלום... ועוד רופא שילחץ ילך על הנקודה הכואבת ויגיד שאין לו מושג מה זה) היא לוקחת אותי בערב לראות את דוד שלה שהוא אורתופד שנחשב THE BEST אז אם גם הוא לא יידע, לא יודעת מה יהיה הסוף.

תעדכני

ואם הוא לא ידע, אז מחר את מתייצבת אצל רופא המשפחה ולא יוצאת מהחדר עד שיחליט למי לשלוח אותך הלאה !

אוי זה מבאס

באמת מבאס שכואב ולא מוצאים כלום, שולחת לך
ומקווה שימצאו את המקור לכאב ויטפלו בו. בקשר לאורטופד, יש בהוד השרון את פרופ' היים שמקבל במרכז אגם.

אל תוותרי..

עד שלא ימצאו מה יש לך, שלא יקרה לך מה שקרה לי... 8 חודשים הסתובבתי בלי שיידעו מה יש לי ועד היום כך, רק שהיום כבר קשה לגוף להשתחרר מהכאב שהוא חווה כ"כ הרבה זמן... הרופא ממדיקל הוא רופא מצויין אם תחליטי, בידקי אם יש החזר ממכבי , אם כן, זה יעלה לך רק 100 ש"ח... תרגישי טוב בובה.. חיבוקים..

זואילי

New member
סי טי

עשיתי CT לפני הניתוח - לא ראו כלום. וזה כשכל האנטומיה שלי לא הייתה בדיוק נורמלית. שנה אח"כ עשיתי שוב - נראה בול אותו הדבר. כאילו מעולם לא היה אנדו וניתוח. הבדיקה אחד לאחד כמו הראשונה. המתיני עם האישפוז הפסיכיאטרי. צריך להמשיך את הבירור עד תומו. אם את רוצה למות אצלי ואיתי בפסח את מוזמנת. יהיה הרבה אוכל טעים, אז אולי תשני את דעתך

galim29

New member
../images/Emo7.gifזוזו

אני כבר לא מסוגלת עם האימפוטנציה הזאת של הרופאים. היחיד שביתניעים נראה לי בכיוון זה סוריאנו עם הכיוון של משהו בצלעות. אני צריכה לראות עכשיו אורתופד מהר כי כבר יותר מדי זמן עם משככי כאבים שלא עוזרים. והכול לפני פסח. לא חשבתי שימצאו משהו בסיטי אבל להיות אותה נקודה שכואב נורא והבדיקות לא מראות כלום זה פשוט סיוט אני די מפגע תברואתי וחברתי בימים אלו אז משתבללת בבית ומקווה לנס פסח.

זואילי

New member
ואיך בודקים את המשהו בצלעות?

ומה בסוף עם הטחול? ולמה תמיד הדברים האלה נופלים על חגים? מאמוש, תחזיקי מעמד

galim29

New member
למה? ככה...

לפי הסיטי הטחול שלי סבבה. הכול בגוף שלי סבבה לפי ה- CT המחורבן הזה. דיברתי עם סוריאנו שאמר לי שהיה ברור לו שלא ימצאו כלום ב- CT וללכת לאורתופד בהקדם. הוא בדיעה שזה משהו בצלעות. אני יותר מדי זמן על משככי כאבים ואם זה לא עזר אז או שזאת לא דלקת או שצריך משהו אחר.

galim29

New member
עדיין לא

גיסתי צריכה לדבר עם דוד שלה שהוא אורתופד תותח. יש לך מישהו?

זואילי

New member
לא...

האורתופד האחרון שהייתי אצלו טעה במירשם ונתן לי תרופה על שם בחור ששמו עידן. אז כבר אין לי אורתופד.... ואיפשהוא מסתובב עידן שלא יודע שיש לו אנדו.

זואילי

New member
יש לו, בוודאי!

הרי הכטיס שלו היה פתוח על צג המחשב כשהרופא המפגר רשם לו (לי) אתופן....
יום אחד עידן יגיע לפורום שלנו וישאל....

galim29

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo105.gifעידן

כנראה בחור בריא מאוד אם עדיין לא גילה שיש לו אנדו... או שהוא אחד מהסמויות. עידן - אנחנו מזמינות אותך לצאת מהארון ולהפיץ אור ואהבה לכל העולם (אני עדיין עם שאריות האח הגדול...)

למעלה